Nyheder og SamfundMiljø

Ice Age kommer?! Snefald i Karpaterne

Og mange af os uforvarende krøb i tvivl om de påstande Meteorologiske forskere om den globale opvarmning. Eller måske lige det modsatte - ind i en ny istid? I gården er den tredje årti af marts, og frost og sne i vores område er domineret af ikke kun om natten, men selv om dagen.

- Faktisk meget blokeret et absolut minimumandel på 25 Marts - siger ledende forecaster aviameteostantsii "Ivano-Frankivsk" Svetlana Pasichnyk. - Indtil nu, denne dag, i det regionale center i kulden var i 1963 - 11,8 i koldt og varmt, ved den måde, i det sidste år - 18,6 i varmen. og alligevel som jeg meteorolog praksis ikke ville tage i betragtning af den nuværende kolde marts tilbagevise den globale tendens i klimaet opvarmning. Efter alt, selv i det område af vores region de temperaturmålinger var anderledes - i dalen i går blev optaget natten 14o, i Coloma, Yaremche, i dalen Pozhizhevskuyu - 16O frost.

- Selv i det skotske højland var varmere end i Ivano-Frankovsk ... ikke et paradoks?

- kold luft er tungere end varm og solrigt vejr, når det er i eftermiddag, med en skyfri himmel, akkumulere over jordens overflade, på sletten vyholazhivaetsya endnu mere end i de områder, der er anbragt væsentligt over havets overflade, hvor spændene på bjergskråninger. This fænomen meteorologer kalder virkningen af radiativ afkøling af overfladen luftlag. Bare lad læserne er ikke bange for udtrykket, på grund af nogle højere naturlig stråling ikke.

- Men at dømme ud fra den temperatur, vejr steder i regionale centre, nemlig Ivano-Frankivsk går morges var, at "pol kold" i Ukraine. Interessant, mens kulden slået rekorden for hele marts?

- Det absolutte minimum for den første måned af fjeder ikke er blokeret. 1. marts 1963 Ivano-Frankisk prognoserne optaget i 26,2, og marts 10, 1952 th - 25,7 i kulden.

- Hvor længe vil vi stadig føler på din hud - både billedligt og bogstaveligt - usædvanligt selv for tidlige forår studin - en konsekvens af de mest berygtede cyklon Balkan?

- Cyclone er skiftet i retning af Kiev (hans "arbejde" i den set fra tv-nyheder kapital), derefter gradvist at miste sin styrke, han "resigneret" til Kharkov, "fik" er allerede i de centrale regioner i Rusland. I Karpaterne samme onsdag og torsdag bør forventes snefald og en temperaturstigning, men vil stadig være frysning: nat - 10-5o, middag - 5 - 0 °. udskiftede snefald betydelig opvarmning vil komme til Karpaterne fredag: natten temperaturen vil stige til to til syv, og den dag vil være omkring 12 syv.

Tilføj der på en klar dag solen står op allerede forår-lignende høj, selv i minusgrader i løbet af dagen, hvilket er signifikant længere tid til at smelte sneen på byens fortove, især - under fødderne på fodgængere. Og om aftenen frost gør vandis. Derfor er de sidste dage af vittigheder var på gaderne i Ivano-Frankivsk dens beboere og besøgende i det faktum, at forsyningsselskaberne i byen allerede synes at have kørt ud af lagre af sand-salt blandingen og tro på deres evne til at mestre skøjteløb på fortovene - kun stole på foråret solen. Kun her og der fortovene var meget sparsomt drysset med sand. Denne situation er endelig på gaden i al det regionale center. Derfor lægen travmopunkta Hospital № 1 Bogdan Rizanich med hvem vi talte i telefon, advarer om, at vi alle så på jorden, hvor slidbanen, samt op, fordi med kanterne af tagene på nogle huse truer med at falde på store istapper hoved. Forud for dette hospital bedt otte personer for lørdag, som blev såret fra falder på glatte fortove og gårde af huse, og for en uge - syv.

Baseret på materialer http://novua.ru websted

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.