Mad og drikkevarerHovedret

Quinoa - gryn sundhed

Mode på filmen kom til Europa i kølvandet på begejstring sund kost. Oprindeligt denne plante fra Sydamerika. Selv før opdagelsen af Columbus han dyrkede de indfødte folk på dette kontinent. For dem, det vigtigste produkt er ikke kun majs og kartofler, men også film. Gryn dette til europæerne i lang tid forblev eksotisk. Den blev åbnet for forbrugerne dyre restauranter i Nordamerika, som i jagten på kuriositeter ledte efter, hvad der ville overraske deres besøgende. Udover det vidunderlige i usædvanlige smagsoplevelser, produktet vandt de rigeste habitues af disse institutioner en lang liste af nyttige funktioner. Quinoa - byg, som gavner furore blandt vores entusiastiske ernæringseksperter samtidige, så det blev en favorit af de stjerner, og atletisk undervisere.

Produkt Sammensætning magi

Hvad er så rig på græsset? Jern, fosfor og fiber, hvilket gør det til et meget værdifuldt produkt til folk aktivt involveret i sport. Indholdet af gluten (som er tilgængelig i overflod i hvede, og hvis anvendelse er sat spørgsmålstegn ved ernæringseksperter) i quinoa (korn består af andre, mere nyttige proteiner) er minimal. Læger er involveret i fremstillingen af kosmonauter, Dette produkt anses som en af de afgrøder, der er egnet til dyrkning i rummet. Ud over korn, kan spises som en salat af quinoa blade. Krupa, som indeholder selen - i sig selv en meget sjældent fænomen. Efter alt, er dette element ikke ofte findes i fødevarer. Han er meget vigtigt for endokrine regulering af kroppen og forebygge kræft. Fedtstoffer, der er indeholdt i korn, give dem en smag af harskhed og reducerer fordele. Quinoa indeholder lipider med et højt indhold af lecithin og ændrer ikke deres smag under langvarig opbevaring. fosfor og zink indholdet af denne kornart er sammenlignelig med mængden af disse elementer i fisken. Et værdifuldt protein quinoa gør det et uundværligt produkt for vegetarer - en slags mælkeerstatning i sin aminosyresammensætning. Det eneste, der kan hindre anvendelse af korn - saponiner, som findes i friske bønner. Derfor er ingen særbehandling anbefales ikke at medtage i deres kost quinoa. Kryds skal vaskes og gennemsyret af et industrielt miljø før du spiser.

Den hyppigst stillede spørgsmål om de sjældne korn

Amaranth - er også meget værdifuldt og nyttigt, sammen med quinoa korn. Hvor kan man købe disse eksotiske græsser? I store supermarkeder eller online butikker med en bred vifte. På det ligner smagen af quinoa? Oftest er det sammenlignes med smagen af vilde ris med en lys valnød skygge og græsklædte aroma. Fremstilling af denne kornart kan være anderledes. Du kan koge det i tyve minutter, klar til at blive tilføjet til salater, og fra det er bedre at lave mad risotto med kød eller vegetabilsk bouillon og krydderier (velegnet spidskommen, rosmarin og gurkemeje, og nogle kan lide at blande sig med koriander og basilikum). Kombinationen af quinoa med grøntsager optimalt - aubergine, squash og tomater er perfekt modregne smagen af denne sjældne produkt. Magert kød og bønner perfekt ligestillede med ham, er fisk og skaldyr også godt tilpasset til smagen af korn. Desserter fra quinoa, kogte med mælk og brun farin, meget nyttige og originalt. Puddings på dette grundlag, kombineret med den naturlige marmelade - en vidunderlig dessert til kvinder Weight Watchers.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.