Mad og drikkevarerOpskrifter

Laghman i usbekisk - opfylder nationale parabol

Laghman i Usbekisk med hjemmelavede nudler (chuzma) - duftende og appetitvækkende fad. De kan fylde en stor foder selskab. Produktion af nudler ved manuelt at trække - temmelig omstændelig og kompliceret proces. Hun bør få en vis tæthed og en ensartet tykkelse over hele længden. Men det er ikke kun den finhed, som du skal huske, når du laver mad Lagman usbekisk. Dog vil vanskeligheder ved udarbejdelsen af denne parabol skal tilbagebetales fuldt ud, når du prøver det.

Madlavning Lagman Usbekisk

Nudler spiller en vigtig rolle i denne suppe er ikke kun på grund af dens smag og konsistens. Bouillon hvori det fremstilles, anvendes til fremstillingen af sovs, som er ladet med den usbekiske Lagman. Opskrift med foto viser, hvordan harmonisk som en del af denne suppe alle komponenter. Lad os komme ned til forberedelsen af dejen til chuzma (nudler). Bland halvt kilo mel med et par klemmer af salt, hæld let pisket æg og halvt en kop varmt vand. Langsomme cirkler ælt. For det første vil konsistensen af dejen være ekstremt tyktflydende, vil det holde sig til fingrene. Det betyder ikke, at du skal straks fylde melet. Hvis dette er gjort, kan dejen blive for stor stivhed og blive ru. Vi skal fortsætte obminku, og efter et stykke tid vil det blive langt mere bøjelig. Når dejen vil tage overdreven viskositet, er det nødvendigt at passere det på bordet, drysset med mel eller stivelse, og ælt mere intensivt. Fra tid til anden, du har brug for at rulle gennem et lag omkring sin akse og tryk ned. Derefter flade og folde konvolutten igen samles til en kugle og hybrider næver. Derefter gentage alle disse manipulationer i første omgang. Efter flere tilgange til at teste det kan sættes i køleskabet i lang tid, pakket ind i en ren klud. Efter at det er afkølet, fjernes det og kog soda og saltopløsning i en stor skål. Dejen blev bokset væk i løbet af denne kapacitet gradvist gnide det i opløsning. Du er nødt til at gøre det meget nøje. Med disse manipulationer bliver dejen frodig og meget elastisk. Så igen godt ælt det og begynde at strække i et bundt. Opdele de sidste adskillige segmenter, som hver Fedt med vegetabilsk olie. Igen strække. Chuzma udfylde forberedelse, du har brug for at koge det i saltet vand. Når nudler fremgår, er det straks høstet, vasket med koldt vand og sprøjtes med vegetabilsk olie. Vandet i hvilken kogt chuzma, du vil gemme.

Lagman usbekisk. Sauce og samling

Det ville tage en halv kilo lam med en lille sten, et par løg, gulerødder, modne tomater på fem, otte fed hvidløg, et lille stykke af kål. Kød skæres i store stykker, steges. Separat, i en stegepande sauté grøntsager. Parre dem med stegt kød, tilsæt hvidløg og kog saucen i et stykke tid. Når kødet er klar, skal du omhyggeligt portioner, hæld bouillon fra nudler. Fjern fra varmen og lad det trække. Serveres i dybe tallerkener, sætte det første chuzma og derefter bugten hendes bouillon med sovs. Lagman i usbekisk klar.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.