SundhedSygdomme og betingelser

Hævelse af fødder. Årsager og forebyggelse

Meget ofte kommer hjem og tager sine sko, ser vi en hævelse af fødder. Årsagerne til dette fænomen vil blive drøftet i denne artikel. Normalt øjeblikket forklare vi det simpelthen - den sædvanlige træthed, i endnu højere grad, at der i morgen af det væk. Men hvis sådanne hændelser sker hele tiden, er det tid til at spørge: "Hvorfor hævede fødder?" Dette er, hvad vi vil diskutere i denne artikel.

Indenlandske årsager til ødem

 1. Oftest, hævede fødder forekomme hos kvinder. Dette er ikke overraskende, fordi messen køn er meget glad for smukke og glamourøse sko med hæle, glemmer, at det ikke altid er praktisk. Men det er ikke lavet til at blive beundret? Den ideelle hælhøjde til dit daglige bære 5-6 centimeter.
 2. Stillesiddende livsstil, stillesiddende arbejde. Blod stasis og immobilitet af musklerne fører til ødem.
 3. Graviditet. I denne periode, en kvindes liv hævelse af fødder, årsagerne til, som måske ikke være forbundet med nogen sygdom er hyppige. En omstrukturering af kroppen og øger belastningen på benene, herunder blodkarrene, blodcirkulationen forringes.
 4. Lang gåtur. Hvis du har været igennem halvdelen af byen til fods eller stod i kø i flere timer, så overraskede hævede fødder ikke det værd.

Medicinsk forårsager ødem

Desværre, hævelse af fødder årsager kan have en medicinsk natur. lemmer hævelse, muligvis på grund af:

 • fod eller ankel skade (luksation, trækstyrke, punktering);
 • problemer i det kardiovaskulære system;
 • problemer i lymfesystemet, hvilket resulterer i en ophobning af væske i væv og organer;
 • udseendet af blodpropper, blodpropper;
 • venøs insufficiens;
 • ukorrekt nyrefunktion;
 • infektion;
 • nedsat leverfunktion;
 • tager antibiotika (hormoner, steroider, antidepressiva eller andre medikamenter).

Hvad hævelse?

Hvis de hævede fødder, kan årsagerne være meget forskellige. Som nævnt tidligere, kan de være knyttet enten til sygdomme i kroppen, eller den livsstil og vaner. Vær opmærksom på hævelsen bør være i tilfælde af, at:

 • De sker hele tiden;
 • ledsaget af andre symptomer (rødme, feber, rygsmerter, etc.).

Kast dig ud i selv kan ikke anbefales i disse situationer. Den mest rimelige og ordentlig løsning er at appellere til en læge, som vil hjælpe dig med at identificere årsagen til hævelse og hjælpe med at løse det.

Hvis hævelse af fødder, hvis årsager vi kiggede på tidligere, skyldtes iført høje hæle, bør du genoverveje din holdning til dem og vælge komfortable sko. Hvis rækken af tolden, du har en stor del af arbejdstiden til at tilbringe i en siddende stilling, finde en måde at jævne en eller anden måde for at strække benene (for eksempel under en frokostpause, kan du gøre vandring). Om aftenen efter arbejde, bruge specielle cremer og lotions, der hjælper til at slappe af dine ben og vende tilbage til deres tidligere tone.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.