Nyheder og SamfundMænds spørgsmål

Den amerikanske hær. Tjenesten i den amerikanske hær

Hvad hær er den mest berømte i verden? Mest sandsynligt, USA. Yankees baserer der rundt om i verden, på alle kontinenter, undtagen Antarktis. Generelt har den amerikanske hær i de seneste år opnået en sådan en utrolig mængde af rygter og spekulationer, som isolerer ud af noget mere eller mindre bliver en reel udfordring. Vi vil dog forsøge.

forhistorie

Når parret med den franske ekspeditionskorpset, amerikanske oprørere besejrede briterne på verdenskortet, en ny stat. Det var USA. "Den nye amerikanere" ejendommelige takkede den franske, da de blev ansat i Europa (var 1803, trods alt), de er truet af bevæbnede beslaglæggelse, købte for øre Louisiana. Efter 1812, Napoleon var ikke længere op til dem, så det trick virkede. Men da i 1814 den samme fokus de har besluttet at gøre med Canada, det endte dårligt: briterne slå den uduelige hær, kom til Washington og brændte Det Hvide Hus.

Selv da det var klart, at den amerikanske hær i disse år ikke opfylder kravene i de væbnede styrker i landene i den gamle verden. Hertil kommer, fornærmet de britiske og franske kunne godt prøve at tage hævn. Glem ikke, at de nordlige stater har længe stirre på den sydlige del af rigdom. Emerging borgerkrig, som det var nødvendigt at tilstrækkeligt forberede.

Borgerkrigen og Første Verdenskrig

Start en borgerkrig på 1861-1865. I løbet af denne tid, dræbte omkring en million mennesker. Lektionen gik til fremtidig brug: Amerikanske ingeniører udviklet nye prøver af håndvåben og artilleri våben. Det synes at være begyndelsen på Første Verdenskrig, USA måtte komme fuldt forberedt. Ak, engang deres sjældent indblik (som i Anden Verdenskrig), når den faktiske amerikanske tropper begyndte at ankomme på fronterne i krigen i 1918, ikke redde hæren fra drubbing.

Samtidige vidner om, at Yankees manglede normale felt artilleri og ikke engang har en normal forening af små arme infanteri. Tidligere fjender, den franske og britiske, har hjulpet en masse af fremtiden, "politimanden i verden." Især var det de franske artilleri kalibre, 105 og 155 mm, er stadig den mest almindelige i den amerikanske hær. Men alt dette hjalp dem lidt.

Døm selv. Fra AUG-nov 1918 lykkedes dashing krigere til at tabe mere end 200 tusinde mennesker blev dræbt. Og det på et tidspunkt, hvor slaget ved Verdun, der varede næsten hele 1916, har kostet 300.000 menneskeliv (i alt) fra den franske og tyskerne.

Under hensyntagen til 600.000 sårede, kan vi sige, at den amerikanske hær er ophørt med at eksistere et par måneder. Resultaterne var ødelæggende. Men ikke alle så slemt: amerikanere dengang blev rige på bekostning af fødevareforsyninger og råvarer i det krigshærgede Europa, faktisk slavebinde mange af verdens statslån. Det skal bemærkes, at under interventionen af Vladivostok, Arkhangelsk og Murmansk af dem (i selskab med andre nationer) er blevet taget ud af en masse rigdom og guld.

I Amerika udvandrede stort antal videnskabsfolk og ingeniører, for at få den forfærdelige masse officerer af den tidligere tsaristiske hær. Siden den tid, den amerikanske hær begyndte at modtage de bedste prøver af våben og udstyr, der direkte påvirker dets kamp effektivitet.

samlede tal

Det er velkendt, at USA har en uvirkelig militære budget, som ikke tager højde for omkostningerne ved de "partnere" NATO, som årligt køber fra amerikanerne en betydelig mængde udstyr. Ifølge officielle data, har hæren været afsat mere end 610 millioner $ i 2014.

Hvad er størrelsen af den amerikanske hær? Ifølge officielle data, sidste år tjente omkring en halv million mennesker i rækken af de amerikanske tropper. Dette er ikke at tage hensyn til de 14 tusinde mennesker en civil servicepersonale. Reserven opført som 843.75 tusindvis af tropper. Hvis imidlertid at diskutere den amerikanske private hær, kan deres antal kun gætte.

Kun få mennesker ved, men efter Vietnam amerikanerne ikke annullere opkaldet: det er, men der er "nul". Kort sagt, i tilfælde af storstilet krig under the gun, kan de sætte 50 til 80 millioner mennesker. Selvfølgelig er det urealistisk, men 30 millioner amerikanere vil være i stand til at samle rekrutter for sikker. Under alle omstændigheder, våben den amerikanske hær (eller rettere, dens volumen) er, at alt dette hob er meget muligt at udstyre helt.

Vi, ved den måde, det samlede antal militært personel og mere end en million, men langt mindre mobilisering reserve. Vi siger 'lystige 90'erne, og udvandring er ikke værd diskonteret.

Autoriseret indgang alder for aktiv tjeneste - 18 år. Men hvis den unge mands beslutning om at godkende kategori af forældre, pårørende eller andre værger, kan han gå tjene 17 år. Den maksimalt mulige alder på optagelse er forskellige. De lineære dele - 35 år i Marine Corps - 26 år. Således den amerikanske hær - ganske liberal "organisation" med hensyn til aldersgrænsen.

Form og andre "små ting"

"Visitkort" af en hær er formen af sine soldater. Amerikanerne - ikke undtagelsen. Generelt er formen af den amerikanske hær respekteret i, at den blot praktisk. Ingen latterlige krav på elementerne i udseende (inden for rimelighedens, naturligvis), som er så velkendt for alle, der har tjent i Californien eller i de væbnede styrker.

Tøj - til alle lejligheder, for alle klimazoner. Designere opmærksom på lette bevægelighed, for at beskytte alle de vigtige dele af en soldats krop. Den amerikanske militær uniform er virkelig praktisk: det er mindre en soldat sveder, det giver for tilstedeværelsen af selv milde "rygsække" for vand, som vores soldater kun kan drømme om.

Og det er - ikke 'luksus for udlevet Yankee ' da ved stuetemperatur 40 grader celsius i skyggen af en sådan' luksus "kan redde mange liv. Kort sagt, de amerikanske soldater virkelig er i en meget behageligt miljø.

Især praktisk lovbestemte sko: ankel støvler er designet til præcis driftsår. De beskytter anklen soldat. Selv i en situation med bjergrigt terræn i Afghanistan spredte ankler tilfælde er meget få. Dette kommer til at tænke de tunge og ubehagelige sko i vores tropper. Desuden er de normale pakker (med ergonomisk aflæsning), amerikanerne længe siden. Igen, dette er ikke en luksus: i en rygsæk soldaten kan bortføre med 15-20% mere ammunition. Og de, som I ved - hun bor i krig betingelser.

Vi vil ikke huske vores Duffel tasker, som vores soldater havde arvet fra deres bedstefædre, der befriede hele Europa ... Heldigvis tropper held befriet fra denne frygtelige anakronisme.

Således er formen af den amerikanske hær er meget bekvemt og praktisk. Det er håbet, at vores tropper i sidste ende vil give normale tøj og udstyr.

Lidt om titler

Her amerikanere er forvirrede. Dog vil vi forsøge at overveje den grundlæggende rang i den amerikanske hær. Selvfølgelig er dette er almindeligt i Afrika, men derefter alt er langt mere kompliceret. Efter det er Privat First Class, så korporal, efter - Sgt. Den sergenter klasse omfatter kun seks titler. Efter dem - dommerkendelse officer, og så videre, indtil den fjerde klasse warrant officer.

Efterfulgt af: den anden og premierløjtnant, kaptajn, større, oberstløjtnant og oberst (alt, som vi gør). Efter denne rang i den amerikanske hær endnu en gang være i modstrid med vores. Brigadegeneral General, generalmajor / generalløjtnant. Det kronet alt dette general i hæren. Det skal bemærkes, at den amerikanske sergent rang meget "prestigefyldte", i mange tilfælde sergenter udføre funktioner officerer "i feltet".

landet med de

Deres samlede antal - omkring 600 tusinde mennesker. De tilskrives også en anden 528.500 militær reserve. Kort sagt, hæren som en del af den amerikanske hær er den største fagforening, på grund af de specifikke mål og målsætninger. For hjælpefunktioner svarer til et par helikopterbesætninger samt logistik brigade, artilleri medicinske og andre.

The National Guard har mindst 20.000 soldater. Men der reservister mindst 330 tusind mennesker. Det bør ikke antages, at nationalgarden værre bevæbnet: i sin sammensætning, der er endda kampvognsbesætninger, for ikke at nævne de transporthelikoptere og andre "små ting".

teknisk udstyr

Den amerikanske hær anses for at være den mest udstyrede i tekniske termer. Alene M1 Abrams som sidste år, er der 2.338 kampvogne. Ca. 3500 er i bevaring. Der er omkring en tusind biler på Stryker-platformen og stadig den samme - baseret på tilsvarende platforme. Med hensyn til infanteriet, så i deres besiddelse er det omkring 4600 IFV M2 og M3 Bradley. To tusinde er på bevaring. Og det er ikke tælle de "oldies" M60 og lignende "udstiller".

Amerikanske tropper i pansrede mandskabsvogne en virkelig kolossal mængde: omkring 26 tusinde biler. På trods af al den snak om behovet for at afskrive, er det stadig den mest udbredte er den M113 af alle versioner. I alt omkring 13 tusinde, og fem tusinde er i hæren. Aktivt bygget pansrede biler: i de seneste år hæren har omkring 17.417 MRAP klasse køretøjer, herunder ca. 5,7 tusinde af de nyeste ændringer af M-ATV.

Hvis sammenligningen af de amerikanske og russiske hære på denne måde, amerikanerne klart foran: så, fra 2012 i de væbnede styrker har omkring ni tusinde pansrede mandskabsvogne (sammen med "dåse") af alle de ændringer, herunder meget ældre BTR-70. Tilstedeværelsen i de væbnede styrker i vores land BTR-90 præcise oplysninger er der stadig (de er, men antallet er ukendt).

infanteri oprustning

Og infanteriet der? Hvilke våben den amerikanske hær i denne henseende? Her er alle forholdsvis standard: M16, M14. Der er en række af tysk NC 416, men de er få. Pistols - "Beretta" er mest almindelige, er "Glock", nogle gange springer gamle "Colts i 1911".

Som for maskinpistoler, det er meget almindeligt MP5 NC. Der er en glat-boring våben, "Mossberg" og "Benelli". Maskingevær, i virkeligheden kun én. Denne "Browning M2NV" prøve så mange som i 1919! Måske i denne forbindelse, den amerikanske hær er stærkere russisk: vores soldater for dette valg er ikke ligefrem håndvåben.

Artilleri antitank våben

Artilleri i de seneste år, amerikanerne betalte ikke meget opmærksomhed, men hidtil mændene i omkring seks tusinde af disse systemer. Disse omfatter ACS 969 M109A6 (og en anden fem hundrede om bevarelse), omkring 1242 pistoler kaliber 105 og 155 mm (huske hvad vi skrev i starten af artiklen?), Samt 1205 MLR'er. På arme værd omkring 2,5 tusinde morterer, herunder selvkørende.

Men vores hær der er en legitim grund til at være stolt: det totale antal indenrigspassagerer selvkørende kanoner og artilleri systemer passerer for 14 tusind, og i sammensætningen af de væbnede styrker, der er sådanne monstre som "Tulip", analoger af som USA ikke gør.

Især for anti-tank, Der er ca halvanden tusind selvkørende anti-tank-systemer, herunder dem på perronen, "Stryker". Marines er udstedt bærbare anti-tanken Javelin, udbuddet af som er det sidste år med den amerikanske regering er ved at forhandle den nuværende ukrainske regering.

US Army enheder luftfart dele

Har landstyrker og sine egne fly. Det indeholder en række omkring 60 intelligens fly, samt et hundrede og halvtreds af transporten.

Men rygraden i "jord af luftfarten" består af helikopterne. Så er der mindst 740 "Apache", 356 MP KiowaWarrior (MPV-biler), såvel som universel HH-60. For levering af varer er omkring tre tusinde af tunge helikoptere, herunder 500 berømte "Chinook".

Navy

Der er omkring 320 tusind søfolk. Reservister er registreret 100 tusind. Med hensyn til de tekniske midler til rådighed for US Navy har mindst 70 ubåde og mere end hundrede krigsskibe.

Grundlaget for US Navy ubåd både er "Ohio" projekt, bevæbnet med taktiske atommissiler. Men mindst fire af disse skibe i den seneste tid har været reparationer og modernisering, som et resultat af, som de er udstyret med krydsermissiler "Tomahawk", 154 stykker om bord. Indtil nu, den amerikanske flåde bevarer nogle nukleare torpedo, som (om nødvendigt) kan brand og særlige missiler, som også er tilgængelige gennem torpedo luger.

luftfartsselskaber

I øjeblikket den amerikanske flåde har 10 skibe Nimiz handler klasse. I øjeblikket arbejder vi på at erstatte luften gruppe på F-16 fly. Angrebene på Libyen, Afghanistan og Irak, disse skibe spillede en vigtig rolle, da det i mange tilfælde er deres fly inden udgangen undertrykt nøglen modstand punkt.

Generelt spiller Naval Aviation en afgørende rolle i flåden. Som en del af denne struktur tjener næsten et hundrede tusinde soldater. Aircraft meget anderledes: der er anti-ubåd eskadrille intelligens forbindelser og chok tropper.

I alt USA Naval Aviation har mere end tusind maskiner. Men mest af alt pyntet bombefly - næsten 830 stykker.

Air force

Flyvevåbnets af landet er omkring 350 tusinde mennesker. En anden 150.000 - reservister. I alt er til stede i flyvevåbnet omkring tre tusinde fly af forskellige typer og modifikationer (eksklusive dåse udstyr). Som en del af den langtrækkende luftfart opererer omkring 160 bombefly, de fleste af dem - den legendariske B2.

Men grundlaget for Air Force anses krigere, angribe fly og bombefly. En stor del - det er et fly F16 / F35. Derudover er der 159 stykker F-22A «Raptor». De er det amerikanske militær havde store forhåbninger, men flyet viste sig at være ekstremt dyrt, og var ude af stand til at gennemføre langsigtede kampmissioner i et fugtigt klima.

Hvis sammenligningen af de amerikanske og russiske hære, har vi tingene lidt værre, men heldigvis i de senere år, er situationen begyndte at forbedre næsten sovjetiske tempo. Således, som af 2015 langmodighed af vores luftvåben begyndte at modtage hundredvis af nye fly og helikoptere om året, mens der i alle de foregående år - ofte ingen.

Det skal bemærkes, at det samlede antal af russisk luftvåben - oplysninger strengt fortroligt. Kun nogle beviser tyder på, at vi har omkring 2300 fly. Det er imidlertid også meget, meget. Mest af alt, glade endelig begyndt at opgradere langtrækkende fly (Tu-95 "Bjørn", og Tu-160 "White Swan").

kontor

Her er en hun, den amerikanske hær (foto af hendes soldater er præsenteret i artiklen). Af den måde, hvordan man bliver en "media demokrati"? I princippet intet særligt kompliceret om det. Den vigtigste betingelse - at kandidaten havde statsborgerskab eller hans (grønne kort). Efter at have modtaget det, kan du roligt gå til den nærmeste rekruttere center. Du siger, du ønsker at gøre tjeneste i den amerikanske hær, og så skal du begynde at engagere recruiter.

Krav er ikke så meget:

  • Pass aldersgrænsen.
  • Besvar test spørgsmål ( "vores hjem blandt fremmede," siger, at de er meget simpelt).
  • Udfør fysiske specifikationer: 30 pull-ups, løb, push-ups, sit-ups. Generelt mere eller mindre udviklet menneske klare alt dette uden megen besvær.
  • Vær ren for loven. Generelt hæren tager ofte endda medlemmer af gadebander, så her alt er relativt.
  • Har du ikke en stor, hvilket får tatovering på kroppen. Hvis du har en tatovering på hovedet eller halsen - bliver nødt til at reducere dem.
  • I denne amerikanske og russiske hær enstemmig: narkomaner, alkoholikere og psykisk uligevægtig person, til tjenesten er tilladt.

Generelt, det er vores historie kan være færdig. Vi håber, at artiklen har været nyttig for dig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.