Nyheder og SamfundMænds spørgsmål

Hviderussisk hær: historien, formen, titel, nummer og bevæbning

Den observerede stigning i antallet af væbnede konflikter på planeten er en naturlig bekymring. Hviderusland holdt en fredelig diplomati uden aggressive naboer.

Men hæren af staten holder pulveret tørt og i stand til at beskytte integriteten og uafhængigheden af landet med magt.

Fra den sovjetiske overfrakke

Hviderussisk hær er dannet på grundlag af samme navn ordenonosnogo Military District, hvis lige ikke var at finde den tidligere tilstand union.

Territorial dannelse var den vigtigste strategiske retning, opbakning den slående kraft i Tyskland. Faktisk, så virksomhederne i reparation og restaurering af militærfly og pansrede køretøjer blev bygget i en tid med socialisme. Væbnet gruppe var tilgængelig udviklet infrastruktur, der giver vitale funktioner i fredstid og i krig brug tid.

Den overflod af pakhuse, indkørsler tæt net; reserver i parathed til at implementere hæren i her en million ansatte. Den velkendte kvalitet af veje på grund af det faktum, at de blev skabt som reserve flyvepladser "bounce" for luftfart. Piloter og nu hullet er jorden og lander på en motorvej. Dag belarussiske hær blev først fejret på 20.03.92 år. Dette er den dato, hvor det blev besluttet at oprette en væbnet styrke af et nyt land på det statslige niveau.

Reformering holdt i to trin: reduktion produceres og skabt en ny struktur.

hær nummer var overdrevne, så i 1992-1996. De er blevet reduceret eller reformeret 250 enheder. På dette tidspunkt, det afsluttede atommissiler demilitarisering af landet.

Den bevæbning af den hviderussiske hær

tanke

1800

pansrede køretøjer

2600

artillerisystemer

1615

kampfly

260

Shock bærerotorfly

80

Nedenstående tabel viser andelene af de moderne væbnede styrker. Hviderussisk hær i dag er en holistisk kamp-værdig krop. Her præsenteres som militære service-borgere og civilt ansatte.

Antallet af belarussiske hær
kategori Som af året:
2005 2016
militær 48 50,252 mennesker.
civilt personel 13 16,407 mennesker.
kun 61 66,932 mennesker.

fredstid personale vil forblive uændret, medmindre der er en udtrykkelig specialisering af de væbnede styrker med fokus på at øge antallet af luft enheder og luftforsvar.

Hviderussisk hær i dag
typen Databaser Brigade hylder dele
mekaniseret 4
Cell (luft overfald) 2
Special Operations Forces 2
missil 1
artilleri 3
Reaktiv artilleri 1
Anti-fly missil 4
luftfart 3
radio engineering 2

Ændring af de væbnede styrker vil snart være færdig.

efter reorganiseringen,

Nu taktisk forbindelse - brigade; Air Force - med præfikset fly i de faldskærmstropper - med navnet "mobil" med posten er nu en del af de Special Operations Forces. Belarussiske hær rækker er de samme som i sovjettiden.

Der har været en adskillelse af beføjelser Forsvarsministeriet og generalstaben af oplevelsen med de fleste lande. Hær og flyvevåben - typer af væbnede styrker i Republikken Belarus.

Den hviderussiske hær

Forsvarsministeriet væbnede styrker
Republikken Belarus
generalstab

Dele af softwaren,
service
og beskyttelse

landstyrker Air Force og Air Defense

specialstyrker
operationer

Særlige kræfter våben bagtil Universiteter og organisationer

Nummeret på den belarussiske hær er udtrykt i de følgende figurer: de officerer - 14 502 warrant officerer - 6850, menige - 25 671 studerende - 3502, civile personale - 16,407.

Manning finder sted på den blandede type - tjene både værnepligtige og kontrakt soldater. Hvis krigen bryder ud, kan Hviderusland nemt sætte dig selv under the gun 500 tusinde. Trænede krigere.

Opkaldet er konstant holdes i foråret og efteråret, valgretsalderen - 18-27 år. Hvor mange mennesker er nødt til at tjene i den belarussiske hær afhænger af den præ-udkast forberedelse.

Levetiden kategorier kalder i måneder

kategori

videregående uddannelse

ingen

der er

inductee

18

12

Han blev uddannet på Institut for universitetet eller fakultetet uddannelsesprogram for junior chefer

6

For officerer på opkaldet

24

Cadre af uddannet i akademiet og i de militære afdelinger af civile statslige universiteter. Træne junior chefer i den fælles uddannelsescenter.

Våben, der er gemt i lagre og arsenaler, stopper i tilfælde af væbnet konflikt. Eksperter mener, at uddannelsen af soldaterne i de hviderussiske væbnede styrker udføres effektivt. Fokus på mobil forsvar.

manglende midler

Teknologi forbedre hver dag: det var i går avancerede i dag - det sidste århundrede. Det drejer sig om forsvar teknologi direkte. Problemet med den hviderussiske hær - oldnordiske våben og b / t, forfalden infrastruktur. Tid - fjenden, hvis der ikke gøres noget, bliver det forældet med præfikset "håbløst" gamle. Og de fleste af de omkostninger, der kræves til vedligeholdelse, for ikke at nævne den transformation. Midler til at opdatere og vedligeholde den nødvendige masse. Der kommer et tidspunkt, hvor du er nødt til at tage en vanskelig beslutning. En sådan situation har udviklet sig i 2012: den moderne belarussiske hær er tvunget til at opgive Su-24, -27, og bringe dem ud af Air Force personale.

I denne situation, købe nye, billigere fly. Den aktuelle køretøj er værd 30-50 millioner dollars, den tanke -. $ 3 millioner, og nødvendigt udstyr i store mængder .. Hviderusland - håbløst høj belastning. avancerede våben egenvægt reduceres: i forsvar erkende, at eftermontering planen ikke svarer til virkeligheden. Prøv at løse problemet, til at reparere faciliteter moderniseret fly og pansrede køretøjer fra andre lande. Hviderussisk hær køber våben fra det russiske militær-industrielle kompleks, men der er også problemer. I løbet af de seneste fem år købte "Tor-M2" for at oprette en enkelt "C-300 SS" for bemandingen af de fire divisioner, samt 4 UBS Yak-130. Den knaphed på ressourcer tillader ikke at købe mere.

Gør det selv, at du ved, hvordan

Republic forsvarsindustri begyndte at producere: navigationsudstyr, flyelektronik, rum- og satellitkommunikation, og andet tilbehør. Belarussiske UAV'er har længe været anvendt i militæret, udviklede robot systemet læsioner.

Jeg bestået prøven range MLR'er "Polonaise", der tilhører klassen af høj præcision våben. Mastered justering og forbedring af kampfly, det kompleks af foranstaltninger vedrørende forbedring af "Grad".

Som et resultat af foranstaltninger, der træffes i driften af 900 enheder renoveret og bragt op til sindet af våben og udstyr. Fastholdende øjeblik af transformation på grund af MIC - underskud.

Ny Hviderussisk hær, på trods af dette, den post-sovjetiske rum ser overbevisende. Del af de nationale væbnede styrker - territorialt forsvar, baseret på den populære guerilla oplevelse af et folk eller en national kamp.

I strukturen af generalstaben oprettet en særlig administration, godkendt instruktions hjælpemidler. Det er organiseret til at imødegå udfordringerne i forbindelse med overgangen til den undtagelsestilstand regime, bekæmpe faldskærmstropper, sabotører og ulovlige væbnede grupper, sikkerhed faciliteter.

tøj

De nye militære uniformer, der er godkendt af den belarussiske hær i 2009, dette udstyr, der opfylder alle sanitære krav. På den praktiske erfaring, at dette område kan modstå slid, hvad hun lægger på formålet. Mønster konfiguration gør kampfly usynlig gennem de optiske observation enheder i forhold med dårlig sigtbarhed. Hviderussisk hær formular i harmoni med den naturlige baggrund i Belarus, som endnu engang bekræfter den defensive doktrin af republikken politikken.

Som eksperter i krav materialet opfylder anmodninger hygiejniske, modstandsdygtig over for slid, fugt resistent, og gemmer farve. På manglerne. Belarussiske hær skulderpuder viser kun rang, ikke mere at lære, ensartet upersonlig: tilhører slægten af tropper og landet ikke oboznalsya - en følelse af dyb hemmelighed. Dette er i modsætning til andre stater, der ikke tøver med at præsentere sig selv i fuld herlighed, og fanger øjet, når de kommer for at inspicere den belarussiske del af eksperter fra andre lande.

NATO uniform - en klar bekræftelse. Vedhæft en "Velcro" - og der er ikke noget problem: brugen af alle mulige vinkler.

Designet underfulfilled også små lommer. Den største ulempe - den upraktiske. Hviderussisk hær i dag er dårlig form, at holde på varmen og materie fjerner sved. Bomuld Fabrik i fortiden regerede med temperatursvingninger. På semi-syntetiske er det ikke så. Faldgruberne allerede fremrykkende russiske, når at indføre ensartet. Eksplosionen af forkølelser i løbet af efterår-vinter sæson blandt værnepligtige soldater fundet uegnet tøj. Hvilken slags stof.

Let industri har forsøgt at skabe en næsten perfekt materiale, og det lykkedes. Lignende materiale til rådighed i lande over hele verden. Outfit oprindeligt syede fra det ønskede væv, men kort tid ikke passer ind i de tildelte midler. Udviklerne har fokuseret på at reducere omkostninger og beholdt kun udseendet. En anden forklaring er ikke kun muligt at spare på sikkerheden?

Succeser og fiaskoer

I 2006 blev det meddelt færdiggørelsen af reorganiseringen i Solen Opsummering, er det klart, hvad det hviderussiske hær i dag. Begivenheden fandt sted uden sociale omvæltninger.

Arven fra landet gik til distriktet faciliteter, de nye militærlejre bygget med tysk penge til trukket tilbage fra Tyskland tropper. Republik flyttet til staten af hæren med forskelligartede bemanding: værnepligtige og kontrakt soldater. Som følge heraf i den hviderussiske hær Ydmygelse er ekstremt sjældne. Kompakt hær har råd til at ringe til service kun anstændigt.

De væbnede styrker er gradvist ved at blive trukket ind i politik. Arbejdere på ideologi ændret lærere. Under valgkampe, de bidrager til at yde den nødvendige resultat. Det er svært derefter at sige, at hæren ud af politik. Aktuelle "kommissærer" hårde tider som en klar ideologi er der stadig.

Svag plet - den park militært udstyr. Eget opdatering er yderst begrænset, årsagen er enkel - mangel på penge. Håbet om Rusland bistand kursus for dannelsen af en enkelt stat er gemt, og dannelsen af grupper af væbnede styrker i de to lande er afgørende - En fælles luftforsvar. Rusland vil hjælpe re-udstyre den hviderussiske hær. Primært AF og AD, der forventer S-400 og fighter "4 ++". Militære eksperter påpeger, at de væbnede styrker i Republikken Belarus er konkurrencedygtig i Østeuropa.

Militær hierarki, den hviderussiske hær insignier
titel

nummer

element

striber stjerner

placering

i forfølgelsen

I millimeter
bredde diameter

yngre

senior 1 2 3 4 10 30 13 16 20
soldat ren
lance-korporal + + tværs
Sgt. + + + +
+ + +
+ + + +
underofficer + + sammen
banner + + +
+ + + +
Lt. + + + skylight 1
+ + +
+ + + +
kaptajn + + +
Maj. + + lumen 2
oberstløjtnant + + +
Col. + + +
Gen. Hr + +

Sammen broderet med guldtråd

N-t + +
P-til + +

Armour er stærk

Militær udstyr ældes hurtigt med indførelsen af avancerede teknologier. Spørgsmålet om renovering eller udskiftning ved nye prøver er akut. Produkter, der er opført på balancen af landstyrker - er historien om den hviderussiske hær. Problemet er løst.

Tid er ubønhørlig, men indtil videre er det ikke kritisk. Spørgsmål zlobodneven for de væbnede styrker i de fleste stater.

Hviderussisk hær har vedtaget en model af tanken - T-72B. Dette er en enkel og pålidelig maskine, der kan sammenlignes med den heroiske T34. Særlige kendetegn: dynamisk forsvar korps, forbedret vifte af brand - skydning kumulativ guidet missil gennem tønden. "Dynamics" omfattende maskinen, men mod de aktuelle våben er det temmelig svag.

"Akilleshæl" - placering af ammunition i den bageste region af tårnet. Efter kontakt med projektilet i dette område er der en detonation æglæggende indeni, der fører til bilen og besætningen død.

I dag et presserende behov for re-nr. Tanken har en reserve til forbedring af brand-bygning, brandkontrol, moderne kommunikation og navigation. Penge til køb af nye tanke, og der forventes ikke; Hvis en hengiven drømmer, at finanser syntes at være en rationel købsoption "Hold" ukrainsk tank. Maskinen ifølge karakteristika langt overlegne i forhold til den russiske T-90. I tilfælde af det militær-industrielle samarbejde vil være hensigtsmæssigt at anvende denne tank Hviderussisk brandkontrol, der vil reducere omkostningerne uden at gå på kompromis med ydeevnen.

Til dækning af infanteri

Labour motoriseret infanteri arbejdshest Hviderussisk hær forbliver BMP-2 for overførsel af personale på slagmarken. Bilen viste sig at være positiv i kampene, kombinerer mobilitet og ildkraft. BMP-2 i tre årtier - en pålidelig assistent. En egnet udskiftningsmulighed - gå til BMP-3M. På grund af den enestående potentiale nye våben ildkraft er steget flere gange, og den æra maskiner udstyr, det ekstra vitalitet.

Den nye kompleks er kunne konfrontere tankene. Udstyr Hviderusland infanterienheder disse BMP vil bidrage til at gøre opgradering, hvilket vil øge bekæmpe kapacitet af delene. Pansrede mandskabsvogne BTR-80 er på balancen i infanterienheder, deres formål svarer til BMP. Maskinen er pålidelige, høj hastighed, ikke noget problem at overvinde de gruber, kratere og tvinger vand forhindringer, "panser" er fortjent respekteret hviderussisk hær. Foto BTR-80 demonstrerer sin frygtelige skønhed.

Men erfaring i brugen af maskiner i et kampsituation er vejledende. Der er ingen flugt fra "landminer": panserbrydende kugler "søm" gennem APC. Man kan blive enige med placeringen af personale inde i bilen, men med landing af det - ingen måde. Dette førte til, at personalet er nødt til at bevæge sig på toppen af panser - flere chancer for at holde sig i live, mens sprængning. Designere af den russiske forsvar industrien til at udvikle nye maskiner, der er bygget BTR-82. Der har forbedret ballistisk panser beskyttelse og sætte aircondition.

Krigsgud

Hviderusland hær bevæbnet ACS kaliber på 152 mm. De afdelinger af mekaniserede brigade - 122 mm 2S1. Selvkørende "MSTA-S" og "Hyacinth" har alvorlige rækkevidde, men adskiller sig ikke bunke ramt på grund af manglende moderne automatiske kontrolsystemer, høj præcision missiler i tilstrækkelig mængde og primitiv forsømt. Tal om re-gjorde ikke selv i gang, alt er klart - en mangel på penge. Tilladte delvise kosmetiske opgraderinger, udstyr ASU "selvkørende" 2S3 og 2S5, hvilket vil øge produktiviteten.

Sammen med ACS bestå bevæbnet 2A65 152 mm, der repræsenterer vellykket opfindelse. Pistolen, som er trukket i denne krig - bare et mål, oversat til selvkørende efter behov. Sammensætningen af Belarus reaktive kaliber artilleri MRL omfatter 122, 220, 300 mm. Tilstedeværelsen af sådanne våben kan sikre nederlag den sandsynlige fjende i en afstand af 70 km. Denne type af artilleri forårsager minimal forstyrrelse jord dele:

  • chassis ændring af BM-21 Ural modeller MAZ øger reserver fra 40 skaller;
  • aldersgrænse MLR'er "Smerch" - 25 år;
  • renter på den del af landets ledelse til problemerne med raket artilleri giver en chance for den videre modernisering af kanoner.

De, der hjælper sig selv

Den trådte i service-MLR'er "Polonaise", i stand til slående mål i en afstand af 50-200 km. Raketkaster i lang tid at vente på det hviderussiske hær. Billedet nedenfor viser denne type teknologi.

Produktet er designet og fremstillet i Hviderusland. På dette grundlag er det placeret en række russiske systemer, for eksempel "Iskander". Derudover er der er serieproduktionen af ammunition. Landet har etableret NPC missil og engageret i en defensiv strategi. Essensen ligger i det faktum, at fjenden menes: at fortsætte eller stoppe aggressionen.

It humane defensive taktik - en sidste advarsel. Army udstyret med midler, som forårsager alvorlige skader. Hviderusland er forpligtet til at stole på indsatte internationale aftaler og traktater, og dermed at forbedre servicen. Der arbejdes for at forlænge levetiden af midler til ødelæggelse, som er gemt i pakhuse. Tidligere ammunition bortskaffes uforsigtigt. I dag er en sådan holdning er uacceptabel, ikke denne gang. På grund af denne den nidkære tilgang 10 tusind om året. Ødelæggelse af enheder er givet nyt liv.

spøgelsesagtige udsigter

Hviderussisk hær er for stor, på trods af sin kompakte størrelse. Medlemskab i CSTO forhindrer skæres militære grader til militære struktur fået en klar specialisering. Processen er startet som et resultat vil være alt, til gavn for Rusland: Air Defense, en division af særlige aktioner, radio frames. I sin nuværende form har hæren ikke forblive uden en alliance med Rusland. Ellers vil staten blive frataget nyt militært udstyr, og der er ingen grund til at fodre gruppe af styrker i Centraleuropa. En reduktion vil folk og forfalden udstyr, vil de væbnede styrker være professionelle.

Hvad vil bringe åbningen af den russiske flybase i Hviderusland? Su-27 "4+" generation af fluer med et aktionsradius, som Det Forenede Kongerige ses under vingen. Hvorfor allierede insistere at tage dette skridt: er det umuligt at reducere vægten af en strategisk retning, som er på forkant med de hviderussiske væbnede styrker. Køb nye luftfartøjer Hviderusland kan derfor ikke været muligt at kompensere for effekten af den belarussiske luftvåben i den russiske magt. Vi må ikke glemme - staten union, integreret luftforsvar er nødvendig.

Udseendet af den nationale hær vil udvikle sig over tid. konstruktion og udviklingsplan for de væbnede styrker i de næste fem år planer om at ændre finansieringen forsvaret afdelingen.

Midlerne vil udelukkende blive anvendt i de nødvendige områder, som danner bekæmpe potentiale af landet og giver et konkret resultat.

Ledelsen til at styrke patriotisme i samfundet, for at danne en ideologi fremmed at undgå udsættelse i hæren rækker.

Væbnede styrker i Republikken kampberedskab og evne til at afvise aggression. Udstyr er forældet, men ikke kritisk. Du har brug for en chef uddannelse, evnen til at kæmpe og tage føringen i at kæmpe i denne vanskelige time. Coaching personale, fordi de ikke skyde kanoner, og soldater fra ham.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.