Nyheder og SamfundMænds spørgsmål

Pistol APB (automatisk lydløs): beskrivelse, specifikationer og anmeldelser

Levetiden for en gennemsnitlig mand på gaden ekko skud - usædvanligt fænomen. Hver gang du hører fyring, fredelig borger instinktivt anspændes.

Tredjeparts konto, tiltrak højlydte flugtninger, ofte forstyrrer de kompetente myndigheder i udførelsen af deres opgaver, detaljerne af som kræver tavshed og hemmeligholdelse. Relaterede skud, høje lyde og især mærkbar natten flammer skubbet fra tønde våben, true hemmelige særlige aktioner.

Derfor blev pistolen opfundet af APB.

Han blev beslutningen indstillet før armene designer opgave at opfinde en måde at fjerne den lyd og lys støtte brug af skydevåben.

Historien om skabelsen

Pistol APB begyndte at blive etableret ved kendelse af USSR forsvarsministerium Main efterretningstjeneste i 1960. Senior udvikler prøve tavs pistol blev en våben designer TSNIITOCHMASH, ph.d. A. S. Neugodov.

Opfindelsen af en ny tavs model blev foretaget på grundlag af dokumenteret automatisk pistol Stechkin - APS. Ved kendelse af hæren lederskab, han var udsat for en revision, som tillader brug af våben lyddæmper. Til dette formål blev det gjort en betydelig forbedring af stammen og udviklet en særlig anordning, BSS, fjerne flare flamme og lyden af skud.

Som et resultat, den initiale hastighed af projektilet blev regelmæssig patron reduceret til lyd.

Desuden har en speciel ledning skulder hvile blevet designet.

I 1972, raffineret og tavse analog af APS modtaget indekset - "6P13" - og blev vedtaget som en pistol APB.

Sovjetunionen i disse år bruges på at kæmpe i Afghanistan. Den nye model er tavs for første gang begyndte at blive brugt i konflikten af sovjetiske faldskærmssoldater og specialstyrker at fjerne de sentinel campingvogne, leveret forsyningsledningerne dushmans.

Hvem brugte?

APB - gun skabt AS Neugodovym i perioden 1979-1989-th - bruges aktivt et begrænset kontingent af sovjetiske tropper i Afghanistan. Over tid, blev hans tavse model, der anvendes til afvikling af militære konflikter og lokale krige sovjethæren specialstyrker, specialstyrker og KGB af USSR. I dag pistol APB står på russiske våben. Køretøjet er beregnet til brug af soldater fra hæren specialstyrker, specialstyrker fra FSB og MVD.

Pistol APB: Specifikationer

Våben bestemt til at påvirke målet i en afstand af 50 m, med en maksimal rækkevidde på 200 meter. Mundingshastighed er 290 m / s. AVS pistol er udstyret med en speciel, meget praktisk wire enhed, der udfører den funktion butt til skulder hvile og PBS dyse, der giver tavs-flammeløs brand.

Valg:

 • Dobbeltvirkende udløsningsmekanisme;
 • patron kaliber: 9x18 under PM;
 • højde arme: 15 cm;
 • pistoldysen længde uden lyddæmper er 246 mm;
 • uden en skulder hvile med BSS: 255 mm;
 • en skulder hvile og dysen BSS: 785 mm;
 • kanonløbet har en længde på 14 cm;
 • butik kapacitet: 20 runder;
 • Våben vægt med skulder hvile og PBS losses: 1650;
 • totalvægt med patroner QSP og anslaget: 1800 g;
 • dyse BSS vægt: 400 g;
 • vægten af tråd butt: 200 g

Våben betragtes bærbar, fordi PBS med den let kan fjernes og anvendes separat i en lejr indstilling. Til hjælp for transporterer alle pistol tilbehør knyttet til det en særlig hylster.

enhed

APB (pistol) udstyret mekanisme Kurkov virkning, en automatisk drift på princippet om rekyl af hunfordybningen boring - gate og inertial retarder, som er designet til at reducere skudhastighed.

Våbnet er udstyret med sigteanordninger:

 • skønhed stedet, som ikke er underlagt regulering;
 • pistol med kamskiven controller, giver mulighed for beregning af skudvidde af 25, 50, 100 og 200 m.

Automatisk pistol tavse (APB) omfatter et ekspansionskammer, som modtager gennem små huller i cylindervæggen af krudtgasserne. Åbningerne er placeret ved de nederste indsnit og optager næsten hele længden af cylinderen i en afstand på 1,5 cm fra kammeret og 1,5 cm fra snude. Efter at skuddet projektilet forlader løbet boring, krudtgasserne gennem åbninger passerer gennem ekspansionskammeret og faldet tilbage i våbnets løb gennem mundingen af hvilke strækker sig udad. Bevægelse af drivgas ekspansionskammer reducerer deres temperatur og tryk, og som følge, starthastigheden af projektilet er lyden nedenfor.

BSS er fastgjort til pistolen ved hjælp råder over mundingen af en særlig tråd. Den symmetriske akse af dysen til lydløs fyring næsepartiet strækker sig under kanalen akse. Dette forhindrer overlapning af dysen sigtelinie.

Funktioner luftpistol

ACP er designet til patroner gun Makarova, fordi de er karakteriseret ved en lav initial kugle hastighed og høj letalitet. På grund af disse kvaliteter, de er de mest velegnede til tavshed pistol. Stadig APB når skydning producerer clanging lyd af lukkeren, og andre dele af automatisering. En sådan lyd er karakteristisk for mange luft pistoler.

Energikilden i en pneumatisk udførelsesform er en cylinder med carbondioxid. Producerede lignende våben med lette legeringer (boliger) og plast (håndtag). I modsætning til kamp mulighed er at reducere den falske stilk og den manglende evne til at bruge pneumatik til at opretholde burst-optagelse. Dette skyldes det faktum, at på trods af ligheden sikkerhedshåndtaget med et skud analog, muligheden for at skifte til den automatiske tilstand er ikke tilgængelig.

kun enkelte skud kan udføres fra en luftpistol varianter. I denne gruppering resultat reduceres ikke.

fordele

Automatisk lydløs pistol kan bruges til både enkelt skud og fyring kø. På grund af fjernelse af krudtgasserne i ekspansionskammeret af energien tabt. Som et resultat heraf med et fald i den lydeffekt og patronen væsentligt reduceret rekyl. Dette er i forhold til APS øger nøjagtigheden af resultater, letter håndtering af våben, selv under serieoptagelse. Nem betjening sikres ved tilstedeværelsen af enheder og en lyddæmper. Dette skyldes det faktum, at PBS er en massiv struktur, som forskyder tyngdepunktet fremad, hvilket forhindrer lodtrækningen våben fyring.

Tilgængelighed PBS letter processen fastsættelse våbenet som kan anvendes en dyse til enkelt lyddæmper som underarm. Ved gennemførelsen af sådanne fastsættelse skud kø vanskelig, fordi BSS tilbøjelige til hurtig opvarmning.

mangler

Pistol APB, sammenlignet med andre modeller, er kendetegnet ved en reduceret volumen af lydene i et roligt miljø, der er stadig muligt at høre. Derfor, på trods af navnet, pistolen kan ikke betragtes som fuldstændig lydløs våben. Han er mere passende titel: "Automatisk med reduceret volumen."

I hvilke lande er i tjeneste?

APB betragtes som en meget effektivt våben i situationer, hvor det ikke er nødvendigt at foretage massiv beskydning. våben oftest anvendes under nærkamp når ramte målet har ingen beskyttelse.

I tråd med resten af automatiske pistoler model AS Neugodova tager en værdig plads og vedtagelse af specialstyrker i Bulgarien, Armenien, Hviderusland, Kasakhstan, Ukraine, Tyskland og Rusland. I Den Russiske Føderation er FTM aktivt brugt af specialenheder såsom "Alpha", "Lynx", spetsnazoom GRU.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.