ForretningIndustri

Afgasning - er ... Hvordan afgasses vand. afgasning måder

Afgasning - en fremgangsmåde til fjernelse fra en (sædvanligvis fra luft eller væsker) med skadelige gasser og giftige stoffer. Den kan fremstilles af både kemiske og mekaniske midler. I førstnævnte tilfælde, typisk opløsninger af forskellige former for afgasning midler anvendes. Således kan forbedres kvaliteten af drikkevand, industriel olie og lignende. D. Denne metode anvendes ofte udføres efter forarbejdning Forbedring arbejdsulykker og renset luft ind minerne.

Hvad afgasset drikkevand

Fjernelse af vand fra alle mulige skadelige gasser kan ikke kun gøre det uskadelige for sundheden, men også healing, for eksempel med hyppig angina bør fra tid til anden bare at skylle hendes hals. Samtidig, når det er muligt at behandle tandkødet og rense tænderne. Det menes, at den afgassede vand er nyttigt for dem, der ønsker at tabe sig. det bruges også til vanding af planter, er udbytterne højere.

Fremgangsmåde Alexei Spīķeri

Afgasning af vand i vores tid, det er oftest lavet ved fremgangsmåden ifølge Alexei Labasa opfandt det i 1989. Denne proces omfatter følgende trin:

 1. Vandet blev opvarmet indtil indtil luftbobler begynder at undslippe (84-86 ° C) og bringe det i kog.
 2. Dernæst gryden fjernes fra varmen og standset med væskestrømning under rindende koldt postevand. I dette tilfælde bliver den seneste i en beholder er ikke tilladt.

Resultatet af disse manipulationer opnås vand særlige krystalstruktur. Ifølge dens gavnlige egenskaber, er det noget ligner det naturlige smelte.
Udviklede flere måder at forbedre sine kvaliteter.

Metoder til forbedring karakteristika afgasset vand

Således afgasning - en proces, hvor vand fjernes fra en vis mængde gas, og den får særlige egenskaber. Forbedre helbredende kvaliteten af dette vand på flere måder:

 1. Bruger særlige egenskaber af sølv. Enhver af metalgenstanden længe placeret i en beholder med allerede fremstillet ved ovennævnte fremgangsmåde med vand. Selvfølgelig, til daglig brug, er det ikke nødvendigt. Drik "sølv" vandløb på 7 dage med et interval på 2-3 uger.
 2. Afgasning af vandet kan også fremstilles med det foreløbige frysning. Resultatet er et lægemiddel væske, der anvendes til behandling af gastrointestinale sygdomme. Således tager vand fra hanen og henstår i 3 dage. Derefter filtreres og anbragt i et køleskab til frysning. Efter at vandet er fuldstændigt omdannet til is, blev det taget ud, opvarmet og standset.

Ultrasonic afgasning af væsker

Da afgasning - er først og fremmest fjernet fra de flydende skadelige flygtige stoffer, kan denne procedure udføres ved ultralyd eksponering. En lignende metode på grund af sin lave pris og hastighed bruges meget ofte. Dens essens er som følger.

I væsker, der altid små kim af gasbobler. Under indflydelse af ultralyd, begynder de at vibrere. I dette tilfælde forøges boblerne i størrelse siden absorbere al gassen opløst i vandet. Denne proces får dem til at stige til overfladen og opløses i den omgivende luft. I øjeblikket er der følgende ultralyd afgasning måder:

 1. Den mest effektive kavitation. Ved denne fremgangsmåde er stor størrelse omformere anvendes, forbrugende en masse strøm (op til 10 kW).
 2. Predkavitatsionny fremgangsmåden udføres under anvendelse af et enkelt udstyr (ukølede omformere) forbrugende mindst effekt (0,1 kW).

afgasning af olie

opnå første olie opskumning (under indvirkning af vakuum). Efter denne procedure, en vis del af luften forbliver på plads. Afgasning at fjerne det fortsætte. Afgasning olie anvendes til at fjerne luft derfra og forebygge hurtig oxidation. Denne operation anses for at være ganske vigtigt. En sådan fremgangsmåde er anvendelig, for eksempel for at forbedre ydeevnen af transformerolien. I dette tilfælde er indholdet af luftbobler resulterer i et fald af dielektrisk styrke af isoleringssystemer, eftersom elektriske udladninger produceres deri. Til forarbejdning af olier, der normalt anvendes vakuumafgasning enhed. Processen i dette tilfælde består af to trin:

 1. I et andet trin et tyndt lag af oliespild for yderligere diffusion under påvirkning af vakuumet.
 2. I det tredje opvarmningstrin udføres med en isolerende midler og en højere vakuumtryk.


minen afgasning

Miner er et særligt afgasning proces på udgang overflade grubegas og luft-gasblanding ved sugning og samling. Dette bruger et system af rørledninger og boring af brønde. Siden reduceret methan strømning af kullag i miner. Ud over rør, miner afgasningssystemerne består af regulatoriske, beskyttende og kontrolapparat, dekontamineringssystemer, styreindretninger og aktuatorer.

Forbedring af metoder til at fjerne skadelige flygtige stoffer lov til at skabe nye teknikker og metoder til udvikling af kullag. Der var en mulighed for forbundet metan produktion. I øjeblikket bruges på tre måder til afgasning af miner:

 1. Fjernelse af metan fra reservoirer, der er under udvikling. Parallelle brønde bores og forbundet til gasnettet lagt i minerne.
 2. Afgasning tilstødende lag med deres indledende udledning fra klippen tryk. I denne del af methan indføre tomgangstilstanden.
 3. Rengøring udviklet hulrum. Sådan forudgående indhegnet lufttætte rum plader og broer. Endvidere, ved hjælp af gas, der produceres på udgangen overflade af methanrige luft.

Afgasning - er yderst vigtig proces, uanset om udarbejdelse af medicinske vand, forbedre egenskaberne af olie eller fjerne skadelige stoffer fra miner. I sidstnævnte tilfælde, hvor godt vil en operation afhænger af udviklingen af mine og nogle gange liv og sundhed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.