SundhedPræparater

Medicin 'Baziron AS'. Vejledning til brug

Medicin "Baziron AS", hvilken struktur omfatter benzoylperoxid, guide karakteriseret som en antiseptisk til topisk brug. Stoffet bruges til at fjerne acne. Det har aktivitet mod en række Gram-positive bakterier, det har keratolytiske effekter. Lægemiddel "Baziron AS" forbedrer iltning (oxygenmætning) væv granuleringsmetoder sår i de nedre ekstremiteter. Lægemidlet reducerer produktionen af sebum i talgkirtlerne. Lægemidlet kan fordelagtigt påvirke de metaboliske processer i huden, normalisere den kemiske struktur af sebum.

Betyder "Baziron AS" vejledning anbefaler, at acne vulgaris (herunder dræn acne - i kombination med andre stoffer), og sår på benene af forskellig karakter.

Det stof er kontraindiceret, hvis du er overfølsom.

Med omhu medicin "Baziron AS" vejledning anbefaler en alder af tolv år. Nytten af amning og graviditet bestemmes af lægen.

Lægemiddel påført topisk (eksternt). Lægemidlet afsat på den rensede hud. Det skal sikre, at huden før proceduren ikke var alt for tør. For at gøre dette, vask med en fugtgivende sæbe eller skum. Før proceduren må du ikke tørre ansigt alkohol-medicin. Efter vask af vævet eller huden tørres med et blødt håndklæde, tørre lotion indeholdende ingen alkohol.

anbefales gel "Baziron AS 5%" i behandlingen af acne. Et tyndt lag af den anvendes på de berørte områder én gang dagligt. Behandlingsvarighed - to eller tre uger. Så ved hjælp af en 10% gel "Baziron AS", som er anvendt til at fuldføre forsvinden af alle tegn på acne. Anbefales at bruge stoffet prik, der forårsager akne og hudorme.

For at eliminere sår i de nedre lemmer under anvendelse af en ti procent gel sammen med indførelsen af okklusive forbindinger. Medicin "Baziron AS" instruktion i dette tilfælde anbefales det at anvende to eller tre gange om dagen. Varigheden af behandlingen i to til tre uger.

De mest almindelige bivirkninger ved brugen af lægemidlet "Baziron AS" instruktioner er en brændende fornemmelse på applikationsstedet. Normalt dette fænomen er af kort varighed, og forsvinder med tiden.

Medicin "Baziron AS" har en stærk virkning på huden, der forårsager afskalning og tørhed. For at afbøde de skridt eksperter anbefaler at bruge stoffet "Differin".

Der bør udvises forsigtighed, således at værktøjet ikke kom til slim og øjne.

Anvende medicin "Baziron AS" kan også forårsage hudreaktioner i form af atopisk dermatitis (kontakt).

Som praksis viser, blev lægemidlet tåles godt af patienter. Disse negative fænomener er sjældne og er som regel kort varighed. Det bør dog afskaffe brugen af penge og se en læge, når en vedvarende eller stigende sidereaktioner.

Det skal bemærkes, at betyder "Baziron AC" henviser til en kategori af lægemidler, hvis effektivitet er manifesteret efter en vis tid. Som praksis viser, kan stabile terapeutiske resultater ses efter en måneds behandling.

Det er kendt, at acne er ofte et resultat af sygdomme i de indre organer, især i fordøjelsessystemet. I mange tilfælde kan du slippe af udslæt ved at justere kost, fjerne eller tilføje disse eller andre produkter.

Før du bruger værktøjerne "Baziron AS" som andre stoffer, er det nødvendigt at besøge en specialist og læse instruktionerne grundigt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.