RelationerSkilsmisse

Som en skilsmisse uden samtykke fra en ægtefælle?

Flere og flere mennesker er interesseret i, hvorvidt en skilsmisse er mulig uden samtykke fra deres ægtefæller. Ofte viser det sig, at en person ønsker at bryde forholdet, og den anden imod det. Virkelig er det nødvendigt i denne situation til at søge samtykke fra den person, der var til fordel for bevarelsen af institutionaliserede relationer? Alle funktionerne i dagens proces bliver nødt til at undersøge i sin helhed. Efter en skilsmisse - det er et alvorligt skridt. Selv den mindste fejl i forberedelsen af denne proces er i stand til at forårsage den manglende evne til skilsmisse.

Er det altid avlet

Hvad skal man gøre, hvis du ønsker at afslutte forholdet med sin mand / kone, og han / hun ikke? Skal henvise til den nuværende lovgivning. I Rusland er der særlige regler, der er fastsat ved lov. De vedrører forholdet mellem mand og kone.

For eksempel kan en skilsmisse uden samtykke fra en af ægtefællerne er mulig. Desuden er det altid finder sted, når en person fra parret har et reelt ønske om at bryde retsforholdet. Disse regler er præciseret i artikel 22 i familieloven. Men samtykke fra en ægtefælle til skilsmisse, afhænger meget. For eksempel, de offentlige myndigheder afholdt den beskrevne proces.

hvor de skal gå

Sagen er, at skilsmissen uden samtykke fra en ægtefælle - er ikke meget enkel betjening. Det kræver særlig opmærksomhed. Under den nye familielovgivning, hvis et par af mand og kone er enige om at bryde relationer, kan vi gøre det i registreringsdatabasen kontor. Hvordan til at handle i mangel af en aftale?

I dette tilfælde, kun en skilsmisse via retten truet. Uden samtykke fra den ægtefælle kan ikke gå til registrator og at afslutte forholdet officielt registreret. Dette er angivet i den nye familielovgivning, artikel 21.

Derfor bliver du nødt til at ty til domstolene. Enten du går til Magistrates 'Court eller District (accepteret sagsøge ved bopæl sagsøgte). Det hele afhænger af din situation som helhed.

af Fred Justice

Kan jeg få en skilsmisse uden samtykke fra ægtefællen? Ja, det gav en række tilfælde, hvor denne proces finder sted i Rusland. Selvfølgelig, hvis aftalen var, da skilsmisse opstod lettere. Men ikke altid i et par er begge klar til at afbryde forbindelserne.

Ved dommer i spørgsmålet er bedst at anvende i visse situationer:

 • eller når du ikke har en tvist om indkvartering af børn;
 • eller forudsat at den ægteskabelig ejendom, der skal deles, ikke overstiger 50 000 rubler.

Det vil sige, teoretisk, kan en dommer kommer med en påstand om skilsmisse kun i mangel af betydelige fælles ejendom. Hvis denne regel ikke overholdes, er det nødvendigt at indgive et krav i den anden myndighed.

byretten

Hvordan man får en skilsmisse uden samtykke fra ægtefællen, hvis turen til dommer ikke er mulig? I tilfældet, hvis du har børn, og du kan ikke blive enige om deres fremtidige bopæl, bliver nødt til at gå til området.

Hertil kommer, at byretterne overveje påstande om at bryde formaliseret forhold, når parret har en betydelig omkostning-deling ejendom. Skilsmisse uden samtykke fra ægtefællen (uden børn) er også finder sted i disse myndigheder.

Nu, hvor det er klart, præcis hvor de skal anvende, er det værd at se nærmere på skilsmisse proces. Hvis ordentligt forberedt på forhånd, så vil du være i stand til at omsætte ideer til virkelighed på blot et par måneder. Hvilke funktioner bør være opmærksomme på det første sted?

ikke umiddelbart

Enhver skilsmisse - med en gensidig aftale eller uden det - er lavet med det samme. Borgerne giver tid til forsoning. Dette er en obligatorisk del af skilsmissesagen. Derfor, hvis du har til hensigt at bryde forholdet, er vi forberedt på, at der for nogen tid vil du være "sat op" med sin mand.

Som praksis viser, på tidspunktet for at gå rettens vej eller de registrator borgere ikke længere bor sammen. Derfor er alle, der er tilbage - er at vente på udløbet af perioden forsoning. Normalt at tænke på løsninger gives kun 30 dage om måneden. Hvis du er fast besluttet ved udløbet af denne periode, vil du altid skilsmisse. Det betyder ikke noget i registreringsdatabasen kontor eller i retten. Det vigtigste er, at du vil opnå din.

Bare husk på, at hvis du beslutter at slutte fred og bevare forholdet, ville kravet skulle samle op. Du er nødt til at holde sig inden for den tildelte måned. Eller gør det selv under retsmødet.

Mænd-kvinder

Skilsmisse uden samtykke fra en ægtefælle er altid tegnet, med sjældne undtagelse at afbryde forholdet vil ikke fungere. I Rusland, en masse afhænger af, hvem gælder for retten.

Faktum er, at mænd i form af skilsmisse, færre rettigheder. Så kan ægtemænd ikke avles på eget initiativ med sin kone, på den position. Dette forbud gælder også efter at barnet er født. Mænd vil ikke tillade skilsmisse, indtil barnet er 1 år gammel.

Men selv i graviditet og nyfødte barn er stadig muligt at udstede en pause i forholdet. Hvordan? For at gøre dette, fremsætte krav at være en kvinde. I dette tilfælde vil en skilsmisse uden sin mands samtykke være i retten, men det vil ske. Kvinder under graviditet og i det første år af barnets liv er givet mere fleksibilitet i forhold til de opstillede mål i denne artikel.

told

Som en skilsmisse uden samtykke fra ægtefællen? Når du har besluttet, hvilken ret til at anvende, kan du begynde at forberede dokumenterne. Den første etape - betaling af statsafgifter. Uden denne betaling, vil du ikke have en påstand om en skilsmisse. Derfor, før besøget til retten, så prøv at afbetale staten.

Hvor mange skal betale for skilsmisse ensidigt? På dette tidspunkt er du nødt til at betale 600 rubler for kravet om skilsmissesag. Mængden af staten gebyret er registreret i den russiske skattelov, artikel 333,19, afsnit 1, afsnit 5.

Charged dette beløb med kun den ene ægtefælle - med skilsmisse initiativtager. Så snart staten gebyret i dit valgte domstol det ville blive betalt for, kan du søge om vederlag. Kun den foruddefineret liste over dokumenter til at indsamle.

dokumenter

Så hvad har du brug for at bringe med dig til domstolene for at have vedtaget en sag om skilsmisse? Listen er ikke for stor. Af den måde, at de originaler, du vil være sikker på at lave kopier. Certify ingenting. For at sikre, at du kan i retten til at opløse ægteskabet, til stede:

 • trop;
 • en vielsesattest;
 • dokumenter, der beviser fødslen af børn;
 • kvittering på betaling af statens pligt til at indgive klageskriftet;
 • sagsøgers pas.

I denne master liste ender. Derudover kan du gøre skilsmisse papirer, basen aftale om betaling af underholdsbidrag og levende børn, samt opdelingen erhvervede ejendommen for alle tider. Men som regel i mangel af samtykke fra en ægtefælle til at skille disse værdipapirer ikke. Er der grund til skilsmisse kan bekræftes.

søgen efter indhold

Særlig opmærksomhed er påkrævet til en skilsmisse uden samtykke fra ægtefællen. Du er nødt til at udarbejde en handlingsplan, ellers kan du ikke håbe på succes. Hvad skal i dette dokument?

Først, oplysninger om sig selv og er uenig med skilsmisse sin kone. Passende pasoplysninger, såvel som blot oplysninger, som kan påvirke begivenhedernes gang. Dette gælder især, når du har mindreårige børn.

For det andet skal tilstedeværelsen / fraværet af børn fremgå af kravet. Er der enighed med hensyn til deres bopæl, og uddannelse, er også et must at registrere i en erklæring.

For det tredje, er du nødt til at en eller anden måde retfærdiggøre sin beslutning. Dette gælder især, når der er disharmonisk med skilsmissen en ægtefælle. Motivet kan tjene som noget. De vigtigste ting - ikke lyve. Hvis du har beviser, der kan bekræfte dine ord, indtaste dem og bringe med dig for retten.

For det fjerde, i begyndelsen af klageskriftet skal angive den retlige myndighed, som du indgive en retssag. Dette er en forudsætning for registrering af klager.

For det femte er det tilrådeligt at registrere alle dine eksisterende joint ejendom. Og hvis du har en aftale på sin liste, angive, at efter skilsmissen, og til hvem til at stole. Tilstedeværelsen af ægtepagt, også, glem ikke at angive i retssagen.

Når du er færdig med at kompilere programmet, kan du gå til retten med den ovenstående liste over dokumenter. Det er fortsat kun at vente. Typisk, for et møde kræver tilstedeværelse af begge ægtefæller. Hvis en borger deler imidlertid besluttet at unddrage sig denne proces, skal du ikke være ked af!

Evasion af møder

Hvorfor? Fordi du har den fulde ret til at annullere de tidligere institutionaliserede relationer. Og fraværet af en ægtefælle - er ikke en hindring proces. Flere gange mødet kan bære og re-invitere dem, der er uenige med dig på siden af en retssag. Skilsmisse uden samtykke fra en af ægtefællerne er stadig muligt. Kun det vil blive brugt mere tid.

Fra omkring tredje gang skilsmissen foregår uden deltagelse af begge ægtefæller. Du får en retslig udtalelse, som vil komme i handy på. Faktisk er efter en skilsmisse domstol ikke udfyldes fuldstændigt. Du skal gøre noget andet.

Den sidste etape

Gør skilsmisse uden samtykke fra en ægtefælle - det er en meget omstændelig proces. Så snart du vil have afgørelsen fra domstolen, der peger på ophøret af de tidligere legaliseret relationer, kan du fortsætte til det sidste trin. Vi taler om et besøg til registratoren. Efter alt, du har brug for at få bevis for skilsmisse.

Du skal komme til registreringsdatabasen kontor din bopæl. Med en take:

 • pas;
 • rettens afgørelse;
 • vielsesattest;
 • fødselsattester af børn (hvis nogen).

Derudover vil du nødt til at betale staten gebyr for udstedelse af certifikater. På dette tidspunkt på du vil kræve yderligere 350 rubler. Modtagelse af betaling skal betale til registratoren. Der du afgive en redegørelse til bevis for registrering for skilsmisse. Det er alt. Tilbage er kun at vente, indtil du får en passende dokument. Faktisk skilsmissen gennem domstolene er ikke så simpelt som det ser ud. Især hvis du har børn. I så fald skal du indsende dokumenterne om din indtjening, samt boliger.

Nu forstår jeg, hvordan det er muligt at indgive en klage. Skilsmisse uden samtykke fra en ægtefælle - processen er temmelig arbejdskrævende. For ham, som det er blevet sagt, er det nødvendigt at forberede sig på forhånd. Hvis du har vidner, der er i stand til at påvirke forløbet af sagen, invitere dem til et møde, og angiv i retssagen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.