SundhedPræparater

Ekspektorerende den våde hoste: medicin, sirup og effektiv medicin

Med fænomenet hoste, konfronteres vi mere end én gang i sit liv. Eventuelle kolde og virussygdomme ofte forekomme med denne ubehagelige symptom. Derfor er det meget vigtigt altid at have ved hånden et effektivt middel til at lindre tilstanden. Og vælge et stof, der ville hjælpe i enhver situation vil ikke fungere. Afhængig af symptomerne er nødvendigt hver gang at vælge en ny behandlingsplan kombinerer lægemidler med folkemusik retsmidler. I dag ønsker vi at give et overblik over de mest effektive lægemidler og metoder til behandling af hoste.

Hvad er hoste

Dette er primært en defensiv reaktion. På trods af nogle problemer, er det meget vigtigt. Således kroppen forsøger at slippe af med skadelige mikroorganismer og slim. Derfor er din opgave - ikke at undertrykke hoste, og hjælper kroppen til at bringe dette arbejde til slutningen. Baseret på det faktum, at de sorter af symptomer og måder at behandle mange, i dag vil vi tale kun om slimløsende til våde hoste.

Så snart slippe af med det

Faktisk er det ikke nødvendigt at haste tingene. Hoste er produktiv, det er ikke så slemt og smertefuld som tør. Derfor Ekspektorerende når våd hoste ikke rettet mod undertrykkelse og stimulering på oprensning lunge og bronkier. Men ud over at modtage specielle medikamenter kan du tage en række foranstaltninger for at blive rask snart.

 • Giv op med at ryge, herunder passiv.
 • Ofte ventilere rummet.
 • Sørg for at bruge midlerne til befugtning. Det kan være en særlig anordning, eller våde håndklæder på varmeanlægget.
 • Sørg for at drikke så meget som muligt med varm væske.
 • Massage kan også stimulere opspyt. For at gøre dette, så spørg dine kære til at trykke på din ryg.

På hvilket skulle narkotika nægte

Ofte med symptom vi ikke gå til hospitalet og gå direkte til apoteket for at vælge en slimløsende til våde hoste. Valg i dag er meget stor, og i de fleste tilfælde, behøver apotekere ikke bede om læge aftaler. Men der er medicin, der bare ikke går i din favør.

Den første er den faktiske hostestillende. De er effektive, hvis hoste er tør, gøende. Lægemidlet hæmmer det, og dermed fjerne ubehag. I dit tilfælde, kan modtagelsen af sådanne midler føre til ophobning af slim og udvikling af lungebetændelse. Eksempler på sådanne midler kan tjene som en "Codein", "Atussin", "Stoptussin".

De er ikke det bedste valg, og mucolytics. De tynde slim og har en svag anti-inflammatorisk effekt. Men deres anvendelse er berettiget, hvis spyt ikke afviger på egen hånd, der er for tyk. Et eksempel er de velkendte lægemidler "bromhexin", "Ambrobene", "ACC", "Lasolvan".

Problem expectorant narkotika

Lad os nu forstå, for hvad de er. Slimløsende til våde hoste anvendes til at reducere viskositeten af spyt og lethed dens udledning af. Mange indeholder plantestoffer decoctions og infusioner (mor-og-stedmor, fennikel og anis, lakrids og marshmallow root). Alle disse komponenter er nødvendige for at sikre regenerering af beskadigede bronkialslimhinden.

Det er forbudt at tage dem med medicin, der hæmmer den hoste refleks. Du piner kun kroppen, samtidig forårsager en reaktion og blokerer det. Desuden under behandlingen er yderst uønsket at tage dehydrerer kroppen diuretika og afføringsmidler.

Der er et andet punkt, der bør huskes. Ordinere disse medikamenter sengeliggende patienter ikke anbefales, da udstrømningen af slim stiger. Dette viser den høje effektivitet af behandlingen. Lad os nu undersøge, hvad de lægemidler på markedet, og at de er henvist til læger.

klassificere stoffer

I virkeligheden er der ikke nogen klar grænse mellem dem, men ikke desto mindre er delt blandt farmaceuter alle expectorantia i fire store grupper.

1. Irriterende. Grundlaget er de medicinske planter. Den mest almindeligt anvendte af disse slimløsende til våde hoste hos voksne og børn. De aktive bestanddele virker på slimhinden receptorer. På grund af dette, er der en refleks stimulering af bronkierne. Sådanne midler indbefatter marshmallow rod afkog, æteriske olier.

Dette kan også omfatte de lægemidler, som virker direkte på receptorerne i bronkierne. Konsekvensen er at stimulere slim produktion. Denne kaliumiodid og ammoniumchlorid.

2. Lægemidler med sulfhydryl former. Purulente infektioner, når der anvendes til at fremskynde inddrivelse processer. Gennem sådanne aktive ingredienser som acetylcystein, karbotsistein, slim og pus effektivt flydende.

3. Afledte vasicine. Dette er den mest effektive slimløsende til våd hoste for børn. Men kan også bruges til behandling af voksne. Oprindeligt vasicine alkaloid fra bladene af planter, men i dag forskerne var i stand til at syntetisere det syntetiske stof "Bromhexin" at henfald omdannes til ambroxol. Dette aktive stof fremmer fortætning af spyt og øge aktiviteten af epitel.

4. Kombination medikamenter.

Lægemidler anvendt i pædiatri

Slimløsende til våde hoste (for børn er den bedste løsning - sirup) anvendes meget ofte. På trods af, at lægerne behandler ham temmelig optimistisk, betyder det ikke, at man kan overlade det uden opsyn. For det første viser krumme børnelæge, da den selv kan være ganske farligt.

Det sværeste er, at spyt hos børn er meget tyk og klistret. Det er derfor, i pædiatri slimløsende særlig opmærksomhed. Der er to store grupper af medicin: plantestoffer og syntetisk. I dag, at de fleste forældre vælger deres baby-midler, der er baseret på naturlige ingredienser. Men det er ikke altid korrekt. At give en sådan slimløsende til våde hoste børn, risikerer du at forårsage en alvorlig allergi.

Faktisk moderne syntetiske stoffer er mere effektiv og sikker, så prøv ikke at vælge de lægemidler, som er malet græs og rødder.

Lægemidler til børn

Den mest vanskelige at behandle børn første leveår. Vi har brug for en meget kompetent børnelæge, der vil vælge det sikreste slimløsende til våde hoste. Effektive medicin Tag børnene som regel let, som de er velsmagende. Mange velkendte lægemiddel "ACC" - er en moderne medicin for hoste, som er meget godt gør sit arbejde.

Men denne doseringsform en eller anden grund ikke populær hos producenter, så markedet er meget mere sirup og tabletter. Børnelæger anbefaler ofte at give børn eller "ACC" eller medicin på grundlag af skumfidus rod, som sælges i dåser, flasker eller engangsposer. Det kaldes "tør hoste medicin." Dens fordele er ubestridelige. Billig, meget sikker og meget effektiv, det giver dig mulighed for hurtigt at fjerne de ubehagelige symptomer.

Desuden børnelæger ofte ordinere pulver "Fluimucil", der har mucolytisk og antiinflammatorisk virkning.

Hurtigste støtte - sirup

Præparater i flydende form som hurtigt optages i blodbanen, og derfor begynde at handle snarere end deres faste modstykker. Er det virkelig den bedste slimløsende til våde hoste? Sirup har deres plusser og minusser, men de er ideelle for modtagelse før de går i seng. Lad os tage et kort kig på de mest populære lægemidler i denne gruppe.

 • "Flyuditek" - dette er en meget effektivt lægemiddel-baserede karbotsisteina. Forældre ofte er nok sirup let, på trods af at det er en alvorlig stof. kan påføres børn med doseringsformen af 2%, selv til behandling af nyfødte.
 • "Ambroxol" - det er den stærkeste mucolytiske lægemiddel på grundlag af ambroxol hydrochlorid, som har eksisteret til dato. Der er en børns formular, som anbefales til børn under et år. "Ambroxol" er de mest overkommelige hjælp af sine kolleger som "Lasolvan" meget dyrere.
 • Hvis dit barn ikke lider af allergi, kan du bruge urte slimløsende til våde hoste. Lægemidler sirup på grundlag af lægeurter er effektive og samtidig blid. Børnelæger anbefaler at være opmærksom på den "Prospan" - et middel efeublade. Han udnævnes af børnene fra et år. En anden populær produkt - "Gerbion". Det består af græs primula og timian. Siruppen er ikke kun det slimdrivende, men også antimikrobielle og anti-inflammatorisk virkning.

Sirup til voksne

Slimløsende til våde hoste hos voksne vælger den meget lettere, da du kan overveje lægemidler, som er i strukturen har alkohol. Først og fremmest må vi nævne den berømte "Pertussin". Han er den mest overkommelige og giver gode resultater. I hjertet af lægemidlet - urter timian eller timian. Derudover er der en mulighed medicin med lakridsrod.

"Pertussin" stimulerer sekretion af mucus og fortætter slim. Sit konstituerende kaliumbromid har en beroligende virkning. Men under graviditet, amning og under en alder af 3 år, er anvendelsen af midlerne er forbudt.

Andre former for voksne medicin

Oftest en slimløsende for våd hoste netop denne gruppe patienter er tildelt tabletterne. Tabletter absorberes lidt længere, men det er ofte endnu mere effektiv end sirup. En af de mest effektive og billig løsning - en "Bromhexin". Tabletterne indtages oralt uden at tygge, under et måltid.

"Termopsol" er tildelt de 12 år. Præparatet indeholder plantealkaloider der stimulerer respiratoriske center, og natriumhydrogencarbonat, fortynding sputum.

Og børn og voksne er perfekt forberedelse "Mukaltin" baseret på skumfidus og natriumbicarbonat. Det kan opløses i vand eller opløses indtil fuldstændig opløsning.

Separat det nødvendigt stof "GeloMirtol". This enterokapsler, som kan administreres umiddelbart før et måltid og drikke vand. Lægemidlet myrtol smelter slim, antiinflammatoriske og antibakterielle virkninger.

Præparater til vordende mødre

Slimløsende til våde hoste for gravide kvinder bør vælge kun den behandlende læge. Glem ikke, at du er ansvarlig, ikke kun for sig selv, men også for hans kommende baby. Tablets hoste udvalgt baseret på minimal risiko for fostret. Hovedsageligt fagfolk ordinere medicin af vegetabilsk oprindelse, selvfølgelig, hvis moderen ikke har en allergisk reaktion på de aktive ingredienser.

Oftest, læger anbefaler, at kvinder i "Faringosept". Aktivt stof - ambazone - anvendes til behandling af sygdomme forårsaget af streptokokker, stafylokokker. Dette er en forholdsvis sikker antibakterielt middel. Hertil kommer, at listen over stoffer, der er godkendt under graviditeten, har følgende medicin:

 • "Falimint".
 • "Laripront".
 • "Stoptussin".
 • "Bronchipret".

Men den mest almindelige hoste medicin til gravide kvinder er en tid-testet "Mukaltin".

folkemusik retsmidler

Vi har listet ikke alle expectorants. Når våde hoste medicin kan tage mange. Ovenstående betyder, selv om de er yderst effektive og tilgængelige - ikke de eneste. For eksempel, så glem ikke om oplevelsen af folkemusik healere. Jeg er sikker på mange af jer vil straks recall den gamle opskrifter, der blev videregivet til os af vores bedstemødre.

 • Ræddike - et unikt værktøj, der vil hjælpe dig til hurtigt at lindre tilstanden og dermed ikke har nogen bivirkninger. Forberedelse medicinsk sirup er meget nemt: midten af radise er fjernet, indersiden af uddybning spredt honning. Et par timer senere samledes saften kan bruges til terapeutiske formål.
 • Løg - er en anden grøntsag, der gør det muligt hurtigt at håndtere symptomerne på forkølelse. Det er nok til at hakke løg, tilsæt en skefuld sukker eller honning. Gonna saft drikke en skefuld tre gange om dagen.
 • Varm mælk - det er første middel mod forkølelse og influenza. Det tilsæt honning eller bagepulver, som et resultat af sund drik bliver til et stærkt værktøj til at opspyt.
 • Honning - en kilde til vitaminer og antioxidanter har slimløsnende og beroligende effekt. Det kan opløses i varm te eller mælk, og kan anvendes vand.

Det er den sikreste slimløsende til våde hoste. Folk retsmidler omfatter også solbær og hindbær marmelade, bouillon kamille og calendula, lind blomster. Officiel medicin bekræfter fuldt deres effektivitet, men lægerne advarer om, at brugen af græs, du skal også under lægeligt tilsyn. Kun en kvalificeret specialist kan vurdere dit helbred og tid til at sige, hvornår de skal stoppe behandling folkemusik retsmidler og gå videre til mere alvorlige metoder til terapi, og når du kan gøre det modsatte. I nogle tilfælde, hvis sygdommen ikke kører, urter og sammenblandede kan være nok. Derfor, i tid, skal du kontakte din læge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.