Sport og FitnessFiskeri

Vinterfiskeri i Murmansk regionen: fotos og anmeldelser

Fiskeri i Murmansk regionen er utrolig mangefacetteret. For den gennemsnitlige fisker bliver det ikke kun at få økologisk ren nordfisk, men også at kommunikere med smuk natur. På regionens store område er der hundrede rapids faste floder og tusindvis af små og store søer, her kan du se nordlys og hvide nætter, besøge tundraen og skovtundraet, ånde utrolig klar luft og fisk i det reneste vand. Amatørfiskeri i Murmansk regionen er tilladt i næsten alle vandområder. Undtagelsen er kun de floder, der er det sted, hvor laks gyser og reserver. Fang den fangede fisk her selv den person, der holder fiskestangen for første gang.

Til fisk på Kola-halvøen

Fiskeri i Murmansk regionen er attraktivt i mange henseender. Dem, der allerede har besøgt her, betragter det som et ægte paradis for elskere af "stille jagt". Her kan alle finde et sted for sig selv og lykkes med at fiske. Reservoirerne i Murmansk regionen vil blive præsenteret med en rig fangst af burbot, roach, laks, hvidfisk, ørred, gedde, ørred, aborre, paly. Vandressourcerne i denne region suppleres med 20 reservoirer. De største af dem er: Hevaskos, Serebryanskoe, Kovdozerskoe, Pyrenæerne og Verkhnetulomsky. Her kan du få karpe, gedde aborre, ørred, gedde og yazya, ryadushku og smelt, grayling, brasme mv.

Derudover er det i Murmansk regionen en af ?? de største søer i vores land - Imandra. Området er omkring ni hundrede kvadratkilometer. I regionen er der også en af de dybeste russiske søer, Umbozero. Fiskeri her er muligt på de fleste vandgenstande. Desuden er området så rig på fisk, at selv specialiserede fisketure organiseres her. Fans af "stille jagt" er klar til at acceptere talrige fiskeri baser, sanatorier og hvile boliger.

Funktioner af fiskeri

Fiskeri på søerne og floderne i Murmansk-regionen foregår både til spinding og fluefiskeri. I sidstnævnte tilfælde skal du have visse færdigheder. Men at fiske efter spinding kan endda give en nybegynder en god fangst. Erfarne fiskere, der dømmer efter svarene i floderne i syd og i den centrale del af regionen, fanger de laks op til fem og i de nordlige farvande - op til femten kilo. Havfiskeri er også fascinerende . I Murmansk-regionen går fisken i mange søer og floder fra Barents-vandet, hvor den rent faktisk lever. Selv om vinteren, på grund af den varme Golfstrøm, er det varmt, derfor fangst i Barentshavet, selv på denne tid af året stopper ikke. Fiskerne er glade for at fiske torsk, der ofte har en succesfuld fangst og når op til tredive kilo.

Fangst på søer

For mange fiskere er fiskeri på Kola-halvøen forbundet med laks. Det er virkelig en af de mest værdifulde og lækre undervandsindbyggere i denne region. I de senere år er der dog kun tilladelse til at fiske i Murmansk-regionen for laks med licens, og i de fleste vandområder er det sporty - på princippet om "fanget slip".

Der er dog nok andre fisk, der sikkert kan fiskes. Og især dømmer man gennem anmeldelserne, at fiskeri er godt på søerne i Murmansk-regionen, herunder vinteren. De største af dem er Imandra, Lovozero og Umbozero. Den første er i den sydvestlige del af Kola-halvøen. Imandra svømmer bogstaveligt talt med forskellige fisk. Her kan du fange en char og en hvidfisk, en gedde, en krumspring og, hvis du er heldig, en laks. Du kan fiske i Imandra både fra båden og fra kysten. Som en tackle kan du bruge både spinde og fiskestang. Blandt andet er området omkring dammen fantastisk skønhed. Derfor kommer lokale beboere her i weekenden med hele familier, bryder et telt ved kysten eller stopper ved et af baserne.

Umbozero

Det ligger i den nordlige del af Murmansk-regionen mellem bjergene. Vandet i Umbozere er utroligt rent, turkis. Søen er utrolig dyb. Fra Umbozero's kølige vand kan du let fange arktisk char og kastanje, gedde, laks, palyus og vendace. Her siden isteringen af søen er vinterfiskeri utroligt populært. I Murmansk-regionen kan søer fanges i søer, der vejer op til tre kilo og næsten samme ørred. Umbozeros bifloder er også rige på fisk, og i vandet i Umba-floden, der strømmer ud af den, er der en grayling, der er fanget her ved fluefiskeri. Denne indbygger af reservoirer adhærer til de samme steder. Om sommeren kan det trækkes ud på ruter, og om vinteren foretrækker det dybe strækninger eller går til søen.

Murmansk region: fiskeri på floderne

I regionen er der et stort antal store og små vandarterier. Den største flod i Murmansk regionen er Ponoy med en længde på 426 kilometer. I den centrale del af regionen og i syd har vandarterierne en lille bias. Laks, der vejer fra to til fire kilo, akkumuleres her. De nordlige floder er kortere. De har stejle skråninger, stryk og vandfald. De kommer på tværs af stærk og stor laks, der vejer fra otte til tolv kilo. At dømme efter anmeldelser, for at fange dem, skal du have visse færdigheder og selvfølgelig gode og stærke gear. Begyndere her anbefaler laksefiskeri på Varzuga-floden i slutningen af maj. Ifølge anmeldelser, ingen tilbage her endnu uden minedrift.

I de hurtige strejker i Murmansk-regionen kan spinding eller flyvefisk bruges til at udvinde laks, ørred og pukkel laks og med en licens - den berømte atlanterhavs tyve kilo laks. Kola-områdets vandarterie anses for at være en af de mest besøgte til massefiskeri. Årligt kommer tusinder af fans her og håber at få en rekordlaks. Kola-floden er stor. Det er medtaget på listen over de fem største arterier på Kola-halvøen. Floden har sine egne egenskaber, uden at vide om, hvem du kan forblive uden en fangst i lang tid.

Generelt, for succesfiskeri i Murmansk regionen skal du have en vis erfaring. Og først og fremmest handler det om fiskeri efter laks. I særdeleshed skal du kunne kaste i den rigtige afstand.

Til bytte til søs

Fiskeri i Barentshavet betragtes som en rigtig mands besættelse. Svært klima i nord og frisk indånding i Arktis, enestående skønhed af landskabet og selvfølgelig en rig fangst, der kun er mulig i det lokale rene vand, lad ingen ligeglade.

Her kan du fiske efter alle arter, der bor i Barentshavet. Denne trofæ torsk, når femten kilo, kuller og havkat, ruff, helleflynder, sej og flounder, havabbor, Kamchatka krabbe, etc.

Organiseret havfiskeri

Ture er organiseret i Teriberka (Murmansk-regionen), Ura-Guba og Liinakhamari. Fiskere, ledsaget af erfarne lokalbefolkningen, går til Barentshavet på både og andre små skibe. I disse havnebyer er der alle faciliteter til besøgende fra aften. Spændende fiskeri og en tur gennem fjorden og bugten i Barentshavet vil ikke forlade nogen ligeglade. Hvis du ønsker det, kan du også leje spinning her.

Marine fisk er meget rigere på nyttige stoffer end ferskvandsfisk. Derudover bruger den en række forskellige taktikker til at indfange den. Erfarne værter vil vise de mest opsigtsvækkende steder. Alt dette vil gøre havfiskeri fascinerende, interessant og venturesome. Og selv en nybegynderfisker vil ikke blive efterladt uden en god fangst.

For elskere af vinteren fiskeri efter en hvidfisk

På Kola-halvøen kommer og dem, der er tiltrukket af vinterfiskeri. Fiskeri i Murmansk regionen er meget almindeligt. Der er mange egnede steder at fange denne lækre fisk. I vintersæsonen fanger hvidfisken på det mest enkle gear. At fiske efter denne undervandsindbygger, skal du tage med dig ikke kun isbryder, men også mormyshku, vinter fiskestang, kroge, zharglitsu og en spand til fisk.

At dømme efter anmeldelser, at fange en hvidfisk er ikke sammenlignelig med noget. Han modstår aktivt og meget stærkt. I vintermånederne fanger mange lokale beboere perfekt hvidfisk og "bet". For at gøre dette tager de en fiskelinie med en diameter på 0,16 mm med en længde på to og en halv meter, der har fra tre til fem kroge. En af dem skal laves terminal, og resten - på fire-fem centimeter snor. Som last bruger fiskere et bundt af store piller, der er i stand til at sænke tacklen til en dybde på op til halvtreds meter. Det anbefales ikke at bruge tynde kroge: De river som regel deres læber i bytte.

anmeldelser

At sige, at fiskeri i Murmansk regionen er godt - intet at sige. Dette er en komplet ekstreme og drev: det er, hvordan de, der allerede kom her, siger om det. Især mange entusiastiske indtryk af havfiskeri. Mange siger, at de ikke engang har mistanke om, at trække torsk fra afstanden på hundrede og halvtreds meter er så spændende og så svært. Nogle sammenligner fiskeri i Barentshavet med "borgerligt fiskeri", for eksempel på marlin, og bemærk at de barske forhold på Kolahalvøen bærer meget mere.

Især mange mennesker bemærker at fange med udgangen fra landsbyen Ura-Guba (Murmansk region). Fiskeri her gør et uudsletteligt indtryk, da det kombinerer med en tur på utroligt smukke steder. Ture, der kan købes her, er relativt billige, foruden er disse penge mere end kompenseret af de fornemmelser, som en person oplever ikke kun i færd med at fange, men også bare at være på et skib og se delfiner, pelsætninger osv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.