LovStat og lov

Erklæring om genindsættelsen af et begreb. skriftlig prøve

Erklæring om genindsættelsen af et begreb (en prøve af hans vi giver i denne artikel), er det nødvendigt for gennemførelsen af princippet om tilgængelighed retfærdighed. I henhold til konventionen om menneskerettigheder, alles ret til retsbeskyttelse er en naturlov, sammen med retten til liv, arbejde, religiøse overbevisning.

sker det ofte dog, at borgerne lærer om de beslutninger, som fogeden, der tager på den udøvende produktionsmetoder. Og med henvisning til retten fremgår det, at bestemmelserne i de proceduremæssige frister for at anke afgørelsen er afsluttet. Hvad skal man gøre i denne situation? For at skrive en ansøgning om genansættelse af en term (en prøve af artikel vil hjælpe i denne).

"Jeg kender ikke noget, det er ulovligt!"

Ofte mennesker, der for første gang blevet navngivne tiltalte i forskellige tilfælde, siger standard sætningen: "Jeg kender ikke noget." Dette er det eneste argument, ifølge dem, som skulle ophæve gyldigheden af retsafgørelser. Dette er ikke tilfældet.

Retten er designet til at beskytte borgernes interesser. Og som regel, behandle krav fra dem, hvis rettigheder er blevet krænket. Uberettiget afskedigelse, brud på civile kontrakter ejendom-relaterede, manglende betaling af underholdsbidrag til tidligere ægtefælle - dette er en ufuldstændig liste over rettigheder og pligter krænkelser.

Ingen er forpligtet til at ansætte private efterforskere, at sagsøgte ønskede at ansøge om politiet, og så videre. D. Bare send en officiel tilsigelse på stedet for registrering, og automatisk vil det betyde, at processen vil tage. Selvfølgelig er der tilfælde, hvor det er muligt at udskyde det, men det er en anden historie.

Sådan beskytter i dette tilfælde, at sagsøgte, hvis han virkelig vidste ikke noget om forsøget? Afslut - for at skrive en ansøgning om genansættelse af en periode. En prøve kan findes i enhver retssal. Dog skal sagsøgte være den egentlige årsag til sådanne sager. Vi taler om dette nærmere.

Gode grunde

Så hvad kunne være årsagen til genopretning timing at indgive krav, klager mv Ifølge loven (artikel 112 i RF retsplejelov.) Adskillige .:

 1. Sygdom, forringelse af fysiske og psykiske tilstand.
 2. Rejse, arbejde i en anden region.
 3. Analfabetisme. Det er underforstået, som den manglende evne til at læse, skrive, regne, og så videre. D.
 4. En anden grund til, at retten finder gyldig.

Som vi kan se, er der en lukket liste. Hvilken grund kunne være at gemme sig i det sidste afsnit? Uvidenhed om sagsøgte for retten, ændring af bopæl, naturkatastrofer, der forhindrede indgive en rettidig klage (laviner, snedriver, oversvømmelser og så videre. D.).

Erklæring om genindsættelsen af et begreb (prøve)

Cap på restaureringen af erklæringerne standard. I øverste højre hjørne af det skrevne navn for retten, hvor der serveres dokumentet, processuelle status ansøger (sagsøgte, sagsøger), stedet for registrering.

Efter det, vi begynder at skrive hovedteksten. Navnet på dokumentet skal være forbundet med sagen. Han skriver: "Ansøgning om restaurering af den glemte proceduremæssige sigt at appellere." Også, kan dokumentet kaldes et andragende. Ingen forskel i denne.

Dernæst specificerer omstændighederne ved tidligere domme. For eksempel:

"Voronezh Byret afgjorde sagen №247 / 16 (alle tal foreløbig, utilsigtet tilfældighed) fra 2016/06/15 år. På det med mig, Ivanova AA 1988/09/06 fødselsår, bosiddende: Voronezh, Pervomaisky District, Lane. D.1 skrå, søgte en sum penge i området på 1000 rubler til fordel for "lån".

Næste skridt: begrunder til nyttiggørelse

Dernæst skal du angive, hvad årsagerne var grundlaget springe frister til at indgive en klage. Så du skriver, for eksempel: "fra 2016/10/06, jeg var i en lang forretningsrejse, som det fremgår af kopier af ordrer i forhold til arbejdsprogrammet, log tid og tilstedeværelse. Jeg vendte hjem kun 19/08/2016, hvorefter lært af retsafgørelsen. "

Den sidste etape: anmodningen og ansøgningen

Dernæst kommer selve anmodningen, for hvilket dokumentet er lavet:

"På baggrund af ovenstående, bedes du:

 1. Gendan den glemte frist til at appellere.
 2. For at acceptere klagen og til at overveje det på sin berettigelse. "

Ansøgningen skal angive de dokumenter, der bekræfter den gode sag, samt kopier af ansøgninger og andragender om antallet af personer i sagen.

Hvad du behøver at vide, når du skriver ansøgningen om fornyelse af de vilkår

Før du skriver en anmodning om genoprettelse af udtrykket, er det nødvendigt at vide følgende:

 • Hvordan er beregningen af proceduremæssige vilkår. Måske ingen opgørelse og ikke er nødvendig.
 • Hvad er årsagerne retten anser som gyldige (som nævnt i artiklen).
 • Lignende udsagn er fødes sammen med de grundlæggende krav (krav, klager, t. D.)
 • Antallet af kopier skal være i overensstemmelse med antallet af personer i sagen.
 • Ansøgningen er indsendt i navnet på den domstol, hvor den oprindelige afgørelse blev truffet.

Vid, at hvis retten ikke genindsætte den periode, sagen vil ikke blive betragtet som, på trods af den manglende offensiv ansøgeren.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.