HjemlighedVærktøj og udstyr

Hvordan at rengøre en læderjakke og bringe det til stedet

Tøjet vi bærer, har tendens til at få beskidte. Dette er ikke overraskende og unaturlige. Men ikke altid vi har evnen og lysten til at håndtere de renserier, og spørgsmålet om, hvordan man kan rense en læderjakke, for eksempel stadig forekommer. Lædervarer har deres specifikke egenskaber, du har brug for at vide for at korrekt pleje for dem. Komme til overfladen af vandet, ændringer i temperatur, mekanisk påvirkning og udsættelse for organiske opløsningsmidler - som alle kan ødelægge udseendet af ting.

Hvis produktet har været udsat for vand, før at tænke over, hvordan man kan rense en læderjakke, du har brug for at tænke, hvordan man korrekt tørre. Først og fremmest fra lommerne på den våde ting, du ønsker at fjerne alt, der er, fordi produktet kan strækkes under vægten af fremmedlegemer. Derefter skal kappen omhyggeligt aftørres og blød klud og hænges til tørre på bøjler på størst mulig afstand fra varmeapparater - virkningerne kan forårsage tab af hudens glans og elasticitet. Blandt andet er det ønskeligt at modstå før rengøring jakke på plads ved stuetemperatur og en gennemsnitlig fugtighed.

Dernæst hvordan man rent en læderjakke. Som regel regelmæssig rengøring og skånsom pleje nok til ting længe bevaret sin præsentabel udseende. Daglig rengøring af støv og snavs skal gøres regelmæssigt. Normalt anvendes det med en fugtig klud. Men hvis sådan en simpel måde at forurening ikke er fjernet, især hvis opgave er at rense lys læderjakke, du kan fugte kluden eller svamp i sæbevand. Efter bearbejdning skal produktet med en fugtig klud aftørres det tørre med køkkenrulle. Ved rengøring, er det vigtigt ikke at overdrive det, så for ikke at strække materialet eller beskadige farven. Undertiden til trods for mulige skader forårsaget af vand er krævet for at vaske produktet, som man kan bruge en neutral detergent og en børste. Men gjorde dette er særdeles uønsket. Efter rengøring er det ønskeligt at jern en jakke jern ved lav temperatur gennem et vævslag.

Det sker, at på overfladen af huden pletter. De har brug for at blive behandlet hver for sig, før du begynder at rense hele produktet som helhed. Det hele afhænger af oprindelsen af stedet. Olie pletter kan fjernes effektivt ved hjælp af benzin eller mineralsk terpentin. Perchlorethylen er perfekt til en plet af motorolie. Men hvis huden farves plantet blæk kuglepen er det bedst at behandle dem med en blanding af eddikesyre og alkohol. Af den måde, ganske ofte har hud elskere er der spørgsmålet om, hvordan man kan rense kraven på hans læderjakke. Svaret er simpelt: kraven kan behandles med en vatpind dyppet i benzin. Denne metode er perfekt hjælper til at klare problemet, som ofte forekommer i slutningen af hver sæson.

Ud over bekymringer om hvordan man kan rense en læderjakke, bør du heller ikke glemme den almindelige pleje af produktet. For ikke at miste produktet attraktivt udseende, regelmæssigt behandle overfladen glycerol med en blød klud. Hvis du ikke glemme dette blev gjort, vil ingen folder eller hudafskrabninger på huden ikke være, fordi det er nødvendigt ikke blot at rense snavs, men også sørgede for, at dens overflade altid er blevet sløret til en vis mængde af fedt. Ud over glycerin, kan du bruge særlige midler til hudpleje, som sandsynligvis vil blive tilbudt i butikken, når de køber produktet. Hertil kommer, ingen skadelig periodisk tørre overfladen af produktet frisk skive af appelsinskal.

Korrekt og regelmæssig pleje for læderjakke er nødvendig, fordi det kun i dette tilfælde det vil vare lang tid, og selv efter flere års sokker vil holde frisk og pænt udseende.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.