HjemlighedVærktøj og udstyr

Hvad mærke af aircondition Vælg: Tips om udvælgelseskriterier. Del 1.

Hvad mærke af klimaanlægget vælge: råd om udvælgelseskriterierne. Del 1.

Alle klimaanlæg kan inddeles i tre hovedgrupper:

1) Klimaanlægget lave omkostninger (klasse klima økonomi-system);

2) 2) af middelklassen;

3) elite conditioners.

Lad os betragte disse tre hovedgrupper. I sidste ende, jeg håber du vil få for sig selv alle de nødvendige oplysninger til at vælge den rigtige model.

I klassen gruppe økonomi omfatter balsam Gree, Ballu, generelle klima, Midea, Hyundai.

Du kan være sikker på, at med sin hovedopgave "cool" de klare med et brag, og vil vare i mange år. Grunden til, at de tilhører den første prisklasse - det er kvaliteten af det anvendes til fremstilling af komponenter, der ikke vil være af højeste kvalitet materiale. Næsten altid, produktionsstedet er Kina. Men vi kan sige med tillid til, at det ikke er produktionsstedet er bestemt af kvaliteten og kontrol af produktionsprocessen.

Hvis du tror, hvad mærke af klimaanlægget vælger , og overveje klimaanlæg lidt mere, er de alle fremstillet af samme teknologi, men har forskellige navne og placering af fabrikken. Men nogle går endda på samme samlebånd af den samme plante.

Desuden skal det tage hensyn til, at aircondition i denne prisklasse ikke kan give plads til en høj grad af luftrensning. Det samme gælder for en effektiv anvendelse af yderligere funktioner. Enhver producentens erklæring "mega" filtre og luft ionizers intet mere end en særlig omtale stunt end en reel arbejde funktion. En af de bedste i denne prisklasse er Midea klimaanlæg.

Også blandt de økonomi-klasse er tildelt en række klima tehnitsi Generelt Klima. De sidste par år fremhævede den store stigning i intervallet udstyr, og har også et unikt design.

I det næste afsnit betragter vi de dyrere og høj kvalitet klimaanlæg. Vi vil beskrive de pros ulemper ved hver priskategori, og sammenfatte resultaterne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.