HjemlighedVærktøj og udstyr

Pumper Have overflade med en ejektor: anmeldelser

Hvis du er ejer af et hus på landet, så i hvert fald foran dig rejste spørgsmålet om behovet for en overflade pumpe. Lad os se på, hvad det er.

behovet for at bruge

Brugen af sådanne udstyr eksperter mener en effektiv og fornuftig løsning. Med tilgængeligheden af en sådan indretning kan sikre, at vandstrømmen vil blive leveret i den nødvendige mængde til overalt i det område. For at vælge den bedste løsning til private hjem, bør være bekendt med princippet om drift og udformningen af udstyret.

Hvad du bør vide om overfladen pumpe

Have overflade pumper kan have forskellig kapacitet, men med en gennemsnitlig enhed vil være i stand til at pumpe 3 kubikmeter per time. Når det kommer til kraftfulde enheder, de er i stand til at passere gennem sig selv i en time omkring 8 kubikmeter vand. Food sådanne enheder afledt af net- 220 volt, kan være tilvejebragt i den automatiske drift eller manuel betjening. Hvis det er nødvendigt, kan du vælge en enhed, der har elektronisk styret.

Hvis du er interesseret haven overflade pumper, der opererer uden menneskelig indgriben, er det bedst at vælge udstyr, der er udstyret med hydropneumatisk, eller rettere, ekspansionsbeholderen.

Design funktioner

Som en del af en sådan indretning omfatter en pumpe med en elektrisk motor, en slange, som er nødvendig for tilslutning til pumpen, vandet filter, og kontraventilen. Ud over de ovennævnte bestanddele, er det muligt at afsætte et manometer, elektrisk strømkabel, trykafbryder og en hydropneumatisk tank, mængden af hvilken beholder kan være fra 18 til 100 liter.

Sådant udstyr er let at installere og klar til at gå arbejde. Det er vigtigt at købe andele, der er udstyret med forsvarsmekanismer af den menneskelige faktor, som også spiller en vigtig rolle.

pumpe sorter

Have overflade pumper kan indbygget eller eksternt ejektor. Dette valg bør gøres afhængigt af placeringen af aksen af indretningen i forhold til overfladen af vandoverfladen. effektindstilling kan ligge i området fra 0,8 til 3 kilowatt.

Anmeldelser på modeller med indbygget ejektor

Hvis du er interesseret havepumper overflade, er det muligt at være opmærksom på modeller, der har indbygget ejektor. Ifølge brugerne, hvis den dybde, hvor vandoverfladen ikke er mere end 8 meter, er det nødvendigt at vælge denne model. Pumper med lignende strukturelle træk har evnen til at pumpe fluid fra indholdet af mineralske salte og uvedkommende elementer luft. sidstnævnte diameter må ikke overstige 2 millimeter. Forbrugerne understrege, at dette udstyr er karakteriseret ved lav tærskel følsomhed.

Blandt andet sådanne anlæg har imponerende tryk, som kan overstige værdien af 40 meter. Pumpe overflade yard væske passerer gennem den stive plastrør, der under fremstillingen af forstærket slange kan udskiftes. Diameteren af sidstnævnte er indstillet af producenten. Den ende af slangen, som er nedsænket i vand, har en kontraventil. Udformningen af røret har et filter, der udelukker tilstedeværelsen af vand i en stor størrelse partikler.

Forbrugerne understrege, at det første enheder lancering skal udføres i overensstemmelse med reglerne præciseret i manualen. En del af slangen til kontraventilen og den indre plan maskinens placering skal være fyldt med vand, som hældes gennem en særlig åbning tilvejebragt med en prop. De kunder, der vælger pumpen overflade haven med indbygget ejektor, vælger oftest følgende modeller: Grundfos HydroJet, Wilo-Jet HWJ, og CAM.

Anmeldelser af pumpen med ekstern ejektor

Pumpe overflade haven, som anmeldelser er præsenteret i artiklen, kan have en fjernbetjening ejektor. Ifølge brugerne, vandoverfladen, som er placeret på niveau med lige under 9 meter, det er egnet til sådanne modeller. Som koblingen elementer rager to rør. Købere er mindre tilbøjelige til at foretrække sådanne muligheder som installationen kræver grundig forberedelse og omhyggelig holdning til enheden. Hvis vandet har et højt indhold af alle slags urenheder, kan det forårsage skader på mesh filter, der provokere tilstopning og svigt af enheden.

Erfarne gartnere imidlertid isoleret en betydelig fordel, som udtrykkes i muligheden for at installere indretningen væk fra borehullet,. Dette kan være en yderligere forlængelse eller kedel.

Anmeldelser af materialet i bunden af huset

Pumper Have overflade med ejektoren kan have et forskelligt niveau af støj, lang levetid, omkostninger og stabilitet. Disse parametre vil afhænge af det materiale, der ligger til grund for kroppen. Hvis vi taler om stål, det ser pænt ud og holder væsken egenskaber originalen, uændret form. Men du løber ind i problemet med høje støjniveauer, som ikke altid har den smag af forbrugerne. Købere pege og relativt høje pris på sådant udstyr. Støbejern vil glæde moderat støj. Som den eneste minus er muligheden for forekomst af rust.

Eksperter anbefaler, når de vælger at være særlig opmærksom på tilstedeværelsen af det beskyttende lag. Pumpe overflade have Quattro elementi giardino 800 anmeldelser af hvem opfordres til at læse på forhånd, har det en plasthus. Som de fordele, der er nødvendige for at tildele en mindre støj, ingen rust, samt lave omkostninger. Hver model har sine positive og negative egenskaber. Med hensyn til de plastic kabinetter, blandt deres mangler, kan identificeres mindre imponerende levetid sammenlignet med et hus fremstillet af rustfrit stål.

Behovet for at bruge elektronisk styring

Pumpe overflade værftet Al ko jet klassiker 3000 har en funktion af elektronisk styring. Før du køber dette udstyr, skal du beslutte, om det giver mening at bruge udstyr med tilsvarende funktionalitet. For at besvare dig selv dette spørgsmål, anbefales det at overveje de positive egenskaber ved sådanne anordninger. Blandt de funktioner, der styres af den elektroniske styreenhed, kan skelnes nok til at forhindre hyppige skift samt tørløb når vandstanden falder og udstyret automatisk standser arbejdet. Blandt andet den elektroniske styreenhed er ansvarlig for at besvare drift af pumpen indtagelse point. Udstyret kan slukkes og tændes automatisk.

Nogle modeller efter at snuble beskyttelse mod tørløb genstart og gå i standby indtag tilstand væske. Intervaller mellem reset kan være anderledes. Denne periode kan vare fra 15 til 30 minutter. Have overflade xp05l pumpe styres elektronisk. Som brugbare muligheder udfører en gradvis ændring af omdrejninger af elmotoren. Denne funktionalitet er gjort mulig ved den elektroniske konverter hastighed. På grund af dette vand systemet vil ikke lide under vand hammer, og du kan spare energi.

Som den eneste negative af disse modeller, som påpeget af forbrugerne til fordel for at pålægge omkostningerne. Derfor kan dette udstyr ikke kaldes helt tilgængelig for alle gartnere.

Negative bedømmelser af overfladen pumper

Hvis du beslutter at vælge den, der er beskrevet af udstyret slags skal være opmærksom på dens negative funktioner. Blandt dem, som nævnt gartnere, kan man skelne en høj følsomhed over for tilstedeværelsen af forskellige urenheder og vandforurening. Ved anvendelsen ejektoren ydeevne og pålidelighed af systemet er stærkt reduceret. Det kan ikke betragtes som en fordel og den maksimale dybde, hvor man vil være i stand til at løfte vand. Nævnte faktorer gør lokke køberne et valg i retning af en anden type udstyr.

Hvis du planlægger at købe en overflade pumpe, vil det sandsynligvis nødt til at være udstyret med et separat rum til ham. Dette skyldes høje støjniveauer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.