HjemlighedBadekar eller brusebad

Bubble bade, indikationer og kontraindikationer

Uindviede persons associerede "boble bade" med nogle uddrag af perler i vandet. I virkeligheden er dette navn afspejler den fysiske lighed med ham luftbobler kommer ud af metalrør, som er installeret på bunden af karret. Luft under tryk tilføres til vand, hvor opskumning og hældes, og dette i sig selv er rart og behageligt. Men det er ikke vigtigt. Den eksterne effekt af bobler er ikke så vigtigt som hvordan perle bad virkning på kroppen. Først og fremmest skal det bemærkes, at vandkraft - behandling procedure, som kan udpege en læge.

Bubble bade, læsning

Anbefal denne procedure, hvis:

• forhøjet blodtryk, når der endnu ikke er nogen ændringer i de indre organer;

• lav effektivitet og dårlig søvn;

• nervøsitet og stress;

• overtrædelser på den del af psyken;

• sygdomme i leddene;

• fedme;

• vegetative-kar-sygdomme;

• stillesiddende og inaktiv livsstil.

Bubble bade, med undtagelse af terapeutiske virkninger, har gode kosmetiske egenskaber, da ilt til huden, forbedre blodgennemstrømningen, øge stofskiftet, producere anti-aging effekter, tone og hjælpe med at bekæmpe cellulite. Den moderne spa tilbyder denne procedure, og det er meget populært blandt kunderne.

Bubble bade, kontraindikationer

Der er kontraindikationer for vedtagelsen af denne procedure, navnlig er det forbudt at tilbringe i akutte inflammatoriske sygdomme, og i den periode, forværring af kronisk, ved et forhøjet tryk med et forstyrret tilstand af hjerte- eller nyreproblemer, en tendens til tromboflebitis, svampesygdomme og pustler på huden. Skumbad bør anvendes som en medicinsk procedure, så forudgående høring og godkendelse af lægen vil kun gavne. Strengt kontrolleret af det er tildelt gravide kvinder og personer, der lider af åreknuder eller diabetes.

Sådan skal du tage bubble bade

Kurset varer i mindst 12 sessioner, som bør tages dagligt eller hver anden dag, som anbefalet af den behandlende læge.

Kar fyldes med vand behagelig temperatur, ca. 36 ° C, og behandlingstiden er 20 minutter. Bade træffes liggende, så er det ønskeligt at hvile i en halv time. Rest styrke bad effekt, beroliger hjerte og kredsløbssygdomme, at returnere dem til det normale.

Kosmetiske perle bade yderligere beriget med aromatiske olier og havsalt, og derefter påføres huden fugtighedscreme for at forhindre dehydrering.

Den terapeutiske virkning er langt højere når de opløses i vand fyrretræ ekstrakt.

Mekanisk og termisk virkning forøges kemisk effekt af grannål ekstrakt på kroppen. Hertil kommer, sådan procedure er mere behageligt, takket være den aromaterapeutiske effekt.

Efter korrekt behandling forbedres, gå rygsmerter og ledsmerter, ikke forværret kronisk sygdom, styrker immunforsvaret, fungerer på indre organer bliver mere harmonisk og koordineret, normalt blodtryk, og vaskulære vægge er tonet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.