HjemlighedBadekar eller brusebad

Glas Bruseafskærmninger - æstetik smag

Støbejern og emaljerede badekar, besætter halvdelen af pladsen i badeværelset, langsomt ved at blive erstattet med brusere. Deres fordel over badene har længe værdsat beboerne i små lejligheder. For det første er det indlysende, at det er mere hensigtsmæssigt at holde det lodrette plan end det vandrette. For det andet, den bruser, takket være de døre, fjerne den ulejlighed i form af et vådt gulv og bosætter sig på væggene i fugt. For det tredje er brusekabine mere tilpasset til den dynamiske livsstil moderne menneskes.

Rækken af bruseafskærmninger spænder fra de mest primitive brusevæg til luksus bokse med en lang række funktioner. Men den mest populære, sandsynligvis på grund af den nemme installation og brugervenlighed, forbliver lukket bruser. Standarden Sættet indeholder en kabine Hydro, LED-lys, radio og ventilator. Nogle af de nyeste modeller er udstyret med en særlig anordning, der masserer fødderne, og smag.

Uanset graden af udstyr til alle brusere har et design: vægge og dør. Og kabinen vægge er lavet af forskellige materialer, og døre og skodder - det meste lavet af glas eller det samme materiale, efterligne selv.

Af indlysende grunde er alle glas Bruseafskærmninger lavet af hærdet glas. Det modstår ridser og er nem at rengøre. Særlig varmebehandling forøger styrken af ordinære glas 5-7 gange, hvilket gør det resistent over for virkningerne af moderat sværhedsgrad. Men i tilfælde af, at glasdøren til bruseren er brudt, er det brydes i små stykker med afrundede kanter uden at indføre risiko.

Glasdøre til brusere kan tones og gennemsigtig. Tonede glas indeholder som en del af kvalitets-farvestoffer, som giver blå, grå, bronze eller grøn nuance materiale.

Der er glas Bruseafskærmninger af matteret glas. Efter hærdning af dette glas blev underkastet til kemisk ætsning, hvorved det bliver ikke kun attraktive dis, men også specielle egenskaber, som ikke forblive på overfladen af fingeraftrykket.

Kendt anden slags hærdet glas - stemalit. Det unikke ved dette materiale ligger i mange forskellige farver. Direkte under hærdning af glas masse indføres i malingen, således at materialet mister farve ved fortsat drift.

Glas bruseafskærmninger er holdbare. Hertil kommer, at have et æstetisk og attraktivt udseende, dette design giver dig mulighed for at skabe et moderne interiør i badeværelset, hvilket giver en visuel vægtløshed af plads. På trods af de mange fordele, såsom vandkraft og lydisolering, modstandsdygtighed over for mekanisk beskadigelse, bekvemmelighed og enkelhed af vedligeholdelse, glas Bruseafskærmninger har en mindre ulempe - den høje pris på det. Fordi producenterne tilbyder et alternativ i form af akryl. Akryl døre stort set ringere end glasset til rivaliserende kvalitet og levetid. Indledende attraktive hurtigt erstattet plettet overflader udsat for ridser. Udover akryl langt mere krævende at vedligeholde. Men her er den overlegne akrylglas sin bror, fordi det er i en række forskellige farver og design.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.