Intellektuelle udviklingAstrologi

Hvad er foreneligheden af dragen og Monkey? Seksuel kompatibilitet og venlige tegn

For at finde en "soulmate", er det nødvendigt at arbejde hårdt, og nogle gange et helt liv er ikke nok for dette. Astrologer siger, at med hjælp af et horoskop kan afhente satellit. For ægteskab, venskab og seksualitet spiller en vigtig rolle synastry (kombinationen af horoskoper). Zodiac kompatibilitet analyse vil hjælpe med at spore den ønskede type forhold med en person i erhvervslivet eller ægteskab. Denne artikel vil blive beskrevet i foreneligheden af dragen og Monkey, såvel som deres personlige egenskaber og kvaliteter.

Blot ønsker at bemærke, at de to konstellationer er bemærkelsesværdigt ens. Dette gør deres forhold stærkere og stærkere. Både i erhvervslivet og i kærlighed, de venter på harmoni og velstand. Monkey tegn - det er en fantastisk tilføjelse til Dragon.

Kærlighedsforhold af to tegn

Kærlighed Kompatibilitet Drage og Monkey er bare fremragende. De virkelig har brug for en ven. Selv ikke meget gode humor Aber vil positivt handle på partneren. Kvinder Drager fascinere bestemmelse og indre styrke. De er fast, målbevidst og altid ved, hvad de ønsker af livet og partner. Autoritet og ekstraordinær praktiske tiltrække mandlige aber.

Begge konstellationer styre dynamisk ambitioner og energi. Brugere af disse tegn - de virkelige producenter af alle de nye og forenet, de bliver uovervindelig. I kærlig union med sin snuhed abe, kan bløde om hjertet og smidighed blive en rådgiver og hjælper i alle dine bestræbelser for mistroisk og kraftfuld Drage.

Man-Ape, en kvindelig drage skabe en stærk familie enhed. Fleksibilitet og blødhed vil give de to første fuldt kontrollere situationen og blive en absolut førende. Deres forhold vil uden tvivl være konflikter, som kvinder i dette tegn er kolde og sjældent vise følelser. Relationer er dømt til lang sigt. Fred og harmoni vil ledsage parret gennem hele livet.

advantage par

Hvad kan du sige om holdningen hos folk som den menneskeskabte abe, en kvindelig drage? par perfekt kompatibilitet, astrologi godkendelse. Udsigterne for et langt og lykkeligt liv for de mennesker født under disse tegn er meget god, men hvis en mand er at følge alle råd fra sin partner og lytte til hende mening. Leder af familien, selvfølgelig, er dragen, som er ansvarlig for den økonomiske, finansielle og økonomiske side af forholdet.

Det unikke ved EU

horoskop kompatibilitet (Drage og abe) rapporterer, at foreningen af to kærlige hjerter er ganske harmonisk. På trods af ligheden mellem mål og karakterer, skal beskyttes og støttes af Dragon finurlige og omgængelig abe. Disse to forstår tydeligt, at de sammen er - magt og være i stand til at besejre alle de problemer og prøvelser, så de vil forsøge at holde deres kærlighed.

Abe af natur er meget risikable. På grund af disse kvaliteter, kan det nemt håndtere ru Drage. Hun forstår at lytte, til at tale smukt og fladere. Denne hun erobrer sin partner og har om sig selv. Kvinden-Dragon er uselvisk, opmærksom og ligetil, så værdsætter hendes liv partner. Da det ikke er let i forholdet, fordi det er svært og elsker at herske, men det forhindrer ikke parret til at opbygge en stærk og oprigtig relation.

Erotisk Kompatibilitet Drage og Monkey

Begge konstellationer er forskellige stormfulde temperament. Sex for begge figurer er en måde at udtrykke. Drage viser høj opfindsomhed og kærlighed eksperimenter. udtrykker han således sin oprigtige partner og varme følelser. han forsøger at fortælle dig, hvor godt det med abe på den raffinerede sprog af berøring og fagter.

Intim liv overvælder begge parter, idet der i en verden af følelser og positive stød. Hvis kommunikere Drage sparing af ord, i sengen, udtrykker han fuldt ud sin påskønnelse og kærlighed. Men selv i sex, forsøger han at dominere og til tider opfører sig vilkårligt, men det gør så fint og dygtigt, at aben ikke engang mærke til, hvordan falder ind under den trylleformular af sin partner.

Begge konstellationer er trofaste og loyale og det er usandsynligt, til side. Intim liv for dem - ikke bare tilfredsstillelse af deres egne behov, er det primært den nærhed og tillid to kærlige hjerter. Deres sexliv er ikke de konventioner og begrænsninger, de ikke kan tåle rammer og regler. Indgåelse smagen, de finpudse deres færdigheder og erobre hinanden.

Det skal bemærkes, at den mandlige abe - dygtige, lidenskabelig og meget blid elsker. Han ved præcis, hvad han ønsker at partner og hvordan de kan opfylde det, uden at tænke over sig selv. Sex med dette tegn fascinerende og uforudsigelige. Men vi skal tage hensyn til det faktum, at aben er meget kræsne, og hvis dragen ikke vil opfylde dens niveau, vil det hurtigt at finde en erstatning.

fortrolighed

Lignende figurer og verdens kvinder og mænd af dragen-Monkey forretningsforbindelser harmonisk. Begge er i stand til at gå på kompromis og tilpasse sig. De er aktive, hårdtarbejdende og talentfulde. Bestræber sig for udviklingen af fuldgyldige relationer. Den fælles familieliv vil være rig og interessant. Vi kan roligt sige, at foreneligheden af Dragon og Monkey er bare fantastisk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.