HjemlighedKonstruktion

Sills Werzalit: funktioner, fordele, testimonials

Selvom vindueskarme er ikke den vigtigste del af interiøret, kan de dekorere eller omvendt, at fordreje udseendet af ethvert rum. Men i dette tilfælde, hvis du vælger et kvalitetsprodukt lav, hvilket ikke er et produkt af det tyske selskab. Holdbare, elegante Werzalit vindueskarme er ikke kun kvalitet, men også smukke indretning, så du kan endda bringe innovative løsninger inden for design vindue.

produktion

I modsætning til mange andre producenter, selskabet til fremstilling af produkter ved hjælp af naturlige ingredienser, men fra lindan, polyvinylchlorid, phosphat, halogen og andre nægtede selskabet lignende stoffer. Vindueskarme "Werzalit" lavet af træflis. Til dette formål er det tidligere er blevet oprenset og belægges derefter med et lag af melamin. Og chips bør kun vælges fra træ, som dyrkes i Tyskland, der blev afholdt en særlig behandling. Gammelt træ importeret eller leveret fra troperne i produktionen er ikke tilladt. Bindemiddel tjener duroplastovaya syntetisk harpiks.

Alle komponenter derefter omrøres til opnåelse af et fast materiale. At skabe overfladen af produktet, brugte indretning. Det tager flere lag af imprægneret duroplastovoy harpiks og presses til basismaterialet, således at ingen huller tilbage. Bruges til dekoration materialer ikke indeholder tungmetaller eller giftige stoffer.

produktegenskaber

For at gøre vinduet vindueskarme Werzalit unikke produkter, er de behandles af en særlig teknologi:

 1. For samlinger ikke bruger silikone.
 2. Cutting produkter er gjort så blidt og korrekt, at kanterne er helt glat og behøver ikke yderligere behandling.
 3. Materialet udsættes ikke for savning, som opfylder alle de standardparametre - den strenge regel maker.
 4. Medfølgende produkter til implementering med valgfri.

produktfordele

Takket være indførelsen i produktionen af en unik metode til produktion af vinduer vindueskarme Werzalit adskiller sig fra analoger af andre mærker sådanne karakteristika:

 1. Høj frostbestandighed.
 2. Modstand mod farvning fra fødevarer.
 3. Nem installation.
 4. Modstandsdygtig over for ultraviolette stråler.
 5. Holdbarhed (produkt garanti - 25 år).
 6. Fremragende varmebestandighed.
 7. Miljøvenlighed og manglen på enhver giftige emissioner.
 8. Høj styrke.
 9. Modstandsdygtighed over for husholdningskemikalier og dets nummer omfatter produkter, der indeholder chlor.
 10. Evnen til at installere, selv i områder med fugt.

Desuden tyske karme Werzalit har høje æstetiske egenskaber og dimensionel nøjagtighed, da produktionen er strengt overholdt alle standarder.

erektion arbejde

Installere vindueskarme "Werzalit" Der er to måder: placere klæbemiddel eller ved at anvende cantilever metode. Hvis det anvendte klæbemiddel, med basisproduktet modtager elastisk forbindelse, som i fremtiden vil forhindre ekspansion af karmen. Da stikket er bedst at bruge et klæbemiddel baseret på polyuretan. Det er nødvendigt at sikre, at der var små huller på siderne af leddene.

Udfør installationen af karmen ved hjælp fastsættelse lim, kan væggene være lavet af metal, træ, beton, tegl. De vigtigste ting - at forberede sig ordentligt. For at gøre dette, før du fortsætter til installationen, er du nødt til at tilpasse alle stød, fjerne snavs og affedt overfladen. Funktioner af følgende:

 1. Lim påføres strimler.
 2. anvendelsesområde - på tværs af produktet.
 3. Afstanden mellem strimlerne - 0,5-0,7 m.
 4. Højden af strimler - 1,5 mm og bredde - 1 cm.

Efter at produktet skal være tæt presset mod overfladen og lå oven på lasten.

Hvis installationen af en vindueskarm ved hjælp af konsoller, så afstanden mellem dem, når der anvendes de to elementer, der bør være omkring 0,6 m, og hvis 3 -. Ca. 0,8 m Hvis du planlægger for store belastninger, kan konsollen mellem afstanden reduceres med op til 50 cm . En del af den artikel, der vil stå til konsollen skal ikke være mere end 10 cm. Monteret sålbænke Werzalit cylindriske skruer.

række forskellige produkter

Virksomheden producerer flere serier af produkter har alle deres egne særlige karakteristika.

Sistem serien. Produkterne er både stilfuldt og praktisk. Egnet til installation i ethvert miljø. Er uundværlig i tilfælde, hvor det er nødvendigt at lukke radiatorer, ledninger rør. En række forskellige farver og indretning (over 20 arter), så du kan skabe et unikt design.

Eksklusiv serie. Disse produkter er fremstillet i en klassisk stil. Standard længde - 6,0 m, tykkelsen af tuden 34 mm. Bredden varierer fra 0,1 til 0,6 M Shade Farve -. 17 arter, der giver mulighed for at hente varen til enhver indretning.

Expona serien. Kanten af disse modeller er forsynet med samme farve som den vigtigste klinge, og kontrast. Overfladen af artiklen, bredde, som ud fra 0,1 0, 55 m, kan have enhver struktur: perlemorsfarvet, glat, mat, finkornet. Længde - 6,0 m.

Series Compact. Modeller i denne serie udmærker elegante og moderne design. Det produceres i 10 farver. produktlængde 4,25 m, og bredden kan variere fra 10 til 45 cm.

forbruger udtalelse

Masters, der havde til at beskæftige sig med installation af mærkevarer "Werzalit" og ejerne af lejlighederne, hvor det er blevet oprettet, er enige: det produkt hører til den præmie som en høj kvalitet, pålidelighed og fremragende udseende. Hvis vi taler om en Werzalit vindueskarme, anmeldelser understrege harmoni af elegance og funktionalitet af produkter, som kan være et højdepunkt i ethvert interiør.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.