Nyheder og SamfundKvinders problemer

Hvilket tal er pigerne?

På trods af, at universet er udstyret alle mennesker det samme sæt af organer, lemmer og andre lignende antropologiske tegn, men vi er alle forskellige fra hinanden. Det er ikke kun i farve hår, øjne og hud. Forskelle undertiden lagt på det genetiske niveau, selv i kroppen parametre. Især tydeligt vist er figur piger. Kende de grundlæggende kropstyper er nyttig hver, fordi, på grundlag af disse funktioner, du har brug for at danne deres egen stil, plukke garderobe elementer, der vil være den bedste måde at understrege værdighed af de enkelte parametre.

Hvad er de typer af figurer af piger?

Dybest set, er de fem:

- pære,

- timeglas

- æble,

- et rektangel,

- Trekant.

Kriterierne for udvælgelse af disse typer er proportionerne mellem skuldrene, talje og hofter, skelettet og især fordelingen af subkutant fedt. De har alle slags tal er meget forskellige og forbliver dér til livet, og derfor ikke afhænge af vægten af kvinden, hendes alder og fysisk form.

"Pære"

Det første legeme typen - "pære". Dette navn den har modtaget på grund af massiv nok bund. Tallet af pigerne af denne type er faktisk ens i form til denne frugt: Det er kendetegnet ved smalle skuldre, små bryster, udtrykt talje og kurvede hofter. Fedtdepoter i disse damer først vises på balder, lår, kalve og først derefter påvirke maven. Men taljen og skuldre får bedre i sidste instans, samt ansigtet. For piger af denne type er det meget vigtigt at styre din kropsholdning - ved det mindste tegn nedlade alle fejlene straks tilsidesætte den værdighed, der kendetegner overkroppen.

"Hourglass"

Forskellig fra pærer mere udviklet skulderåg anden type - "timeglas". Dette tal piger betragtes klassisk og har en mindste indledende fejl. Ligheden med timeglas forårsaget af kontrasten mellem talje, hofter og skuldre. De øvre og nedre dele af kroppen er lige, og proportional med bredden. Blandt de mangler kan være måske at fremhæve dannelsen af "ører" i hofterne. Gem indstillinger ideelle figur af piger med en sådan forfatning er let nok blot at styre deres vægt.

"Apple"

Den tredje type - "æble" - er kendetegnet ved en afrundet overgang linje fra skuldrene til hofterne. I denne figur er taljen ikke udtrykkes, dens volumen er tilnærmelsesvis lig med omkredsen af brystet og underkrop. En sådan forfatning er mest almindelig hos kvinder udsat for at være overvægtige. I dette tilfælde er den bedste løsning er at vælge tøj med fokus på ben - de har repræsentanter for den type normalt slank og smuk.

Også har en tendens til at plumpe pige næste "firkantede" type. De, i modsætning til de "æbler", overgangen linje fra skuldrene til hofterne ikke jævnt afrundet og absolut lige. På grund af dette, er tallet af pigerne ligesom fysik ser monumental rektangulære, meget synlige vægt på det som fedt straks bliver synlige og skjulte muskler relief. Men repræsentanter for denne type har normalt stærke muskler, som hurtigt vinder volumen og form, mens du træner.

Den sidste visning af den kvindelige figur er "trekant", det vil sige en kombination af brede skuldre og smalle hofter af mandlig type. Benene på samme tid kan være meget lange og slanke, mens bryst og arme temmelig massiv. Men repræsentanter for denne type se den mest atletiske af alle kvinder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.