KarriereKarriere ledelse

Senior high school lærer: jobbeskrivelse, ansvar og særlige arbejde

Hvis du var en studerende, er ordet "rektor", "dekan", "professor", "Lektor" garanteret at få dig nostalgisk og ærefrygt. Og for at forklare udtrykkene "personrelaterede ikke-studerende" er meget vanskelig. Men mange mennesker glemmer en anden stilling, som er i de enkelte institutioner, - den overlærer. Forstå dets funktioner let. Hvad adskiller den overlærer fra læreren? Og hvordan det er knyttet til en lektor? Lad os prøve at besvare alle disse spørgsmål.

Hvem tager?

Senior lærer kan tage en person med videregående uddannelse og erfaring med videnskabelige og pædagogiske arbejde på 3 år eller mere. Hvis ansøgeren allerede har en Ph.D., kan oplevelsen være mindre end - 1 år.

Enhver senior high school lærer er knyttet til en bestemt afdeling, afhængigt af deres specialisering. I overensstemmelse hermed alle sine aktiviteter i forbindelse med sit arbejde.

Teoretisk viden og træning af overlærer

 1. Som enhver regering medarbejder, skal en lærer være styret af forfatningen i landet, er de vigtigste love og retsakter i forbindelse med uddannelse og opdragelse.
 2. At kende teori og praktiske uddannelsessystemer management teknikker (som en potentiel decan eller rektor); nationale standarder for erhvervsuddannelse og højere uddannelse.
 3. Læreren skal have viden om planlægning og styring af uddannelse dokumentation, organisere metodisk og videnskabeligt arbejde.
 4. Hver medarbejder uddannelse bør være opmærksom på den aktuelle situation i videnskab sektor af sine afdelinger, for at udforske innovationer og relevant teori.
 5. Viden og anvendelse af praktiske metoder til pædagogik, psykologi og kultur for kommunikation er nødvendig for overlærer.
 6. Besiddelse af grundlæggende oplysninger om fysiologi, førstehjælp og hygiejne er nødvendig for alle, der er i færd med at kommunikere med masser af mennesker. Lektor - en af disse stillinger.
 7. Fundamentals of forvaltningsret, brandsikkerhed og beskyttelse arbejdskraft - en integreret del af, hvad der må aldrig glemme enhver samvittighedsfuld medarbejder, herunder en ansat på universitetet.

Således i deres erhvervsmæssige aktiviteter lektor på universitetet er styret af lovgivningen i deres land, loven om uddannelse, uddannelsesmæssige standarder og uddannelsesprogrammer om emnet. Universitetet charter og den kollektive overenskomst direkte påvirke sit hverv. Eventuelle bestemmelser i fakulteter og institutter, samt rækkefølgen af rektor og næstformænd rektorer, som bestemmes af de aktiviteter lektor.

Tjenesten hierarki

Lektor i hans kontor er mellem læreren og den lektor. Fra denne stilk og sit ansvar - at koordinere arbejdet i lærere, deres uddannelse og rådgivning om videnskabelige spørgsmål, fordelingen af små opgaver og opgaver. Men det er det tætteste assisterende leder af afdelingen, tager beslutning om organisatoriske spørgsmål, det videnskabelige arbejde og organiseringen af studerende praksis. Noget, der tilbyder lektor, er lektor bemyndiget til at udvikle og uddybe.

Større pligter

De definerer stillingsbeskrivelser for overlærer i hver institution. Men der er fælles krav til alle fagfolk, uanset deres arbejdsplads.

 • Lektor er forpligtet til at tilrettelægge og gennemføre pædagogiske og metodisk arbejde i overensstemmelse med den enkelte plan.
 • Aktivt at deltage i det videnskabelige forskningsarbejde af hans afdeling.
 • Forbered og udvikle for departementet pensum og programmer.
 • Sørg for dannelsen af de nødvendige kompetencer hos de studerende, der giver dem en høj grad som de professionelle.
 • På det passende niveau for at lære materialet og kvalitetskontrol udøves af lærere i afdelingen.
 • Løs problemer med produktion praksis af studerende.
 • Kontrollere kvaliteten af metodologisk støtte til afdelingen, til at udvikle deres egen fordel.
 • Gennemføre aktivt forskningsarbejde, overvåge eleverne skriver sigt papirer og afhandlinger på instituttet.
 • For at deltage i faglige orientering af ansøgere.
 • Rådgive og yde metodologisk bistand til unge lærere i afdelingen.

 • Giv den videnskabelige og metodiske provision af en bestemt specialisering.
 • Forbedre og opdatere den materielle og tekniske basis af afdelingen.
 • Fremme omfattende uddannelse, erhvervelse af videnskabelige, tekniske, almene sociale, humanitære, økonomiske og juridiske viden.
 • Overvåge gennemførelsen af studerende lektier, laboratorium og praktisk arbejde.
 • Overvåge overholdelsen af reglerne for elevernes opførsel og brandsikkerhed.
 • Gennemføre uddannelsesaktiviteter blandt de studerende.
 • Deltage aktivt i udarbejdelsen af uddannelse, uddannelse manualer, arbejdsprogrammer.

Hvis en lektor i udførelsen af officielle pligter har skabt intellektuel ejendomsret (lærebøger, monografier), University har fuld ret til at bruge det. Frugterne af intellektuel arbejdskraft er altid værdsat.

Hvad er den rigtige lektor?

Erfaringer og tilstrækkelige videnskabelige og pædagogiske arbejde tillader læreren at køre for Akademisk Råd på universitet eller en individuel afdeling.

Det kan også tilbyde lederen af afdelingen for de afdeling arbejdsplan ændringer, ændringer i pædagogisk dokumentation og manualer.

Forbedring af alle former for arbejde i den afdeling (fra uddannelse til forskning) er også blandt de rettigheder specialisten.

I tilfælde af konflikt den overlærer, samt enhver medarbejder kan bede lederne eller i andre tilfælde de dokumenter vedrørende de rettigheder og forpligtelser. Beskyttelse af dine ideer og interesser - et vigtigt element i arbejdet i et universitet.

Senior lærer er fri til at vælge de bedste undervisningsmetoder, undervisningsmidler og materialer, metoder til vurdering viden. Dog skal den godkendes af dekanen og rektor for universitetet.

Selvfølgelig, brug af bibliotekets midler, universitetsafdelinger tjener som en ret, som enhver lærer.

Hvis god sag og evnen til at støtte hans synspunkt, fakta, kan det overlærer udfordre ordren eller rækkefølgen afdeling stol, dekan eller rektor.

byrde af ansvar

De mange forskellige opgaver på overlærer bringer en masse ansvar på flere punkter:

 • Utilstrækkelig tilrettelæggelse og gennemførelse af pædagogisk og metodisk arbejde på afdelingen.
 • En mindre mængde ledende klasser i forhold til planlægning.
 • Utilstrækkeligt høje krav til uddannelse af elever i forbindelse med udøvelsen af kontrol, sigt papirer og afhandlinger.
 • Træning sessioner uoverensstemmelse tidsplan godkendt af rektor.
 • Administrative og strafbare handlinger inden for den eksisterende lovgivning.
 • Materiel skade som en afdeling, og de studerende.
 • Manglende overholdelse af de pligter, der er foreskrevet i chartret om universitetet, gældende lovgivning og jobbet beskrivelse af læreren.

udviklingsperspektiver

Med den aktive arbejde og seriøs indstilling til hans urolige virksomhed lektor kan tælle som adjunkt. For at tage det, skal medarbejderen have de nødvendige kvalifikationer, bekræftet af videnskabelige publikationer, erfaring inden for videnskabelig og pædagogisk arbejde på universitetet, anbefalingerne fra de afdelingens medarbejdere. Spørgsmålet om en sådan udpegning, institutleder beslutter - han anbefaler kandidaten til Akademisk Råd og rektoratet. Møde i Akademisk Råd for universitetet beslutter, om der skal fremme en lektor op udfordrende karriere.

Senior træner-lærer

En vanskelig og mangesidet position har sit eget særpræg i forskellige institutioner. Uddannelsesinstitutionerne og sport, den vigtigste aktivitet i overlærer kombineret med hans coaching opgaver. Organisering af pædagogiske proces er uløseligt forbundet med organiseringen af produktive træning. For de ældre trænere nødvendigvis faglig uddannelse og erfaring på mindst to år. Der er også en liste over krav relateret kapacitet, mangel på straffeattest og sundhedsproblemer.

Senior træner-lærer bør vide metoden til præsentationen, samt de fysiske egenskaber af forskellige aldersgrupper af studerende. Han bør også være opmærksom på de nyeste metoder til sportstræning, diagnose, konfliktsituationer. Støtte af sin position, og arbejde med forældre til elever - en vigtig færdighed succesfulde trænere.

Vigtigste ansvarsområder kan nævnes:

 • Udvælgelsen af de mest lovende studerende.
 • Deres yderligere forbedring af sport.
 • Til træning og pædagogisk arbejde.
 • Ledende teoretiske studier.
 • Analyse af resultaterne af hver elev.
 • Forudsat at forbedre de generelle fysiske, teoretiske, moralske, viljer og teknisk uddannelse studerende.
 • Forebyggende arbejde mod doping.
 • Beskyttelse af liv og helbred i den pædagogiske og uddannelsesprocessen.
 • Samlet koordinering af trænere, høring og metodisk bistand.

Rettigheder senior træner-lærer sammenfaldende med markerede tidligere.

Og de har?

I Vesteuropa, den analoge er lektor lektor (lektor). I USA er denne position kaldes lektor. Generelt rettigheder og pligter lektor på samme måde som beskrevet tidligere. Mange vestlige universiteter understrege kreative karakter af arbejdet i lektor, hans aktive tjeneste til samfundet som helhed.

De vigtigste funktioner

Mentor, pædagog, kurator og vejleder - lektor virkelig bør være en mester af alle handler. Talent til undervisning bør kombineres på en sådan mand med stor entusiasme og arbejdsevne. Bad er den overlærer, som i drømme ingen mening "at blive en assisterende professor", og derefter "blive professor."

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.