ComputereComputerspil

Spillet "Planet perler": passage af niveauer. Hvordan til at slå spillet "Planet perler"?

I dag er der en masse spil med puzzle elementer, som tager sigte på hastigheden af reaktion og logisk tænkning. En af dem er "Planet perler". Passage af denne ansøgning vil ikke være svært for "inkarnerede" gamere. Men hvis en sådan et puslespil, før du ikke har spillet, kan beslutningen medføre nogle vanskeligheder. Så hvordan kan du passerer "Planet perler"?

Et par ord om spillet

"Planet perler" (passerer det, vil vi beskrive nedenfor) er et traditionelt spil for at handle i en "samle tre i træk." Den indeholder ikke scener af vold, men tværtimod er en positiv interesse i sagen. Ansøgningen har en temmelig præsentable grafik og levende musik. Hvis det passerer, hver bruger får værdifulde guldmønter og kostbare point. Og, selvfølgelig, jo flere point du samler, jo højere dine chancer for succes.

Hvert nyt niveau omfatter handlinger mikrozadach, som hver især er begrænset af de krav og tid.

I tillægget er der en hovedperson - en lille pige og en sød Jimmy. Hun ligner en charmerende indfødt med gode og store øjne. Det er med denne heltinde, og du er nødt til at skabe en perfekt verden. I alt 290 spil niveauer, som hver især bliver vanskeligere på grundlag af den spiral: første arbejde lettere, så de bliver mere komplekse.

Sådan spiller du?

Snyd "Planet perler" er umuligt uden viden om, hvad der skal gøres i sådan en lys og smuk applikation. Essensen af spillet er dette: du har brug for at omarrangere farvede sten ordentligt for at få tre identiske brikker i farve. Med den rette kurs af identiske sten "brænde", og spilleren får den lovede belønning. Indsamle sten kan være både horisontalt og vertikalt.

Ud over de farvede perler, der skal sætte "i træk" i ansøgningen og forudsat yderligere "chips". De hjælper "brænde" flere figurer, fjerne overskydende sten med hjælp af lyn og lette afleveringer "Planet perler". For eksempel er der en farvet cirkel, der ligner en farverig slikkepind. Den er kompatibel med alle de tal uanset deres farve, og giver dig også mulighed for at flytte stenene lige i flyvningen (dvs.. E. Når de falder på "brændende" af nabolandet).

Der er også en række bonus bolde til at hjælpe dig bringe din sejr. Hver af dem har sine egne karakteristika. For eksempel kan en figur forestillende ilden straks bryde ikke tre, men fem celler. Statuetten med et mønster af kosmisk uendelighed har syv celler, og så videre. D.

Sådan passere de første niveauer af spillet?

Hvis du ikke allerede ved, hvordan man slå spillet "Planet perler", vil vi fortælle dig om det. Men det er ikke så simpelt som det kan synes ved første øjekast. Passage kompliceres af en række blokke, der har behov for at bryde med hjælp fra de "chips-totem" (og gøre dem temmelig hårdt). Endvidere for eksempel det første lag er til tiden. For sin hurtige passage kræver en høj reaktionshastighed, opmærksomhed og observation. Også begrænset antal træk. For eksempel det andet niveau er nødvendigt at kun 10 bevæger sig. Men der allerede vises to totem med lufttegn og ild. Takket være dem, den mindste tid, du kan dræbe mere antallet af sten. Husk på, at totem af brand vil vende, når du bryder bare 4 stående i en række af sten i samme farve. Air Totem - det er en belønning for præparatet i et antal svarende til syv sten.

Hvordan til at passere niveauer fra 1 til 10?

For at passere niveauer fra 1 til 10, skal du først vurdere det samlede billede, nonchalante skøn optimalt mulige træk. Det er således nødvendigt at fastsætte puslespillet så at påvirke antallet af sten af samme farve til det maksimale. E. Ikke til tre, og mindst 4-5 "brænder" stykker ad gangen. Og hvis du gør det rigtigt, kan du tjene 350 point. Det er, hvordan det er nødvendigt at passere spillet "Planet perler" (hvordan man får den uden besvær, forklarer nedenfor).

For at komme ind i tredje og hver efterfølgende niveau, du har brug for at bruge på ens hjerte. Husk på, at fra de allerførste minutter af spillet får du en 5 hjerter, som fjernes fra afspilleren med katastrofal pasning niveauer. På dette niveau skal du samle 500 point i 15 træk. For at gøre dette, bare følge instruktionerne i pop-emergente sky. For eksempel, hvis du samler 5 i samme former i træk, får du en totem plads. Kolonne 6 tal giver en mulighed for at få en totem af vand. Og han til gengæld vil hjælpe dig med at bryde de 7 blokke i vilkårlig rækkefølge. Her kan du få totem af brand, bryde 5 celler på en gang.

På det fjerde niveau, du har brug for at have tid til at score 500 point på bare 30 sekunder. For at gøre dette, skal du følge anvisningerne og få flere brand totem. På det femte niveau af opgaven til at bryde alle cellerne. For at gøre dette, er du nødt til at skabe de rette kombinationer af sten og bruge totems brand og rum.

I det sjette og syvende niveau af "Planet perler" (passerer dem involverer at bryde alle fyldte celler) for at indsamle totem ild, vand. Her der allerede er en universel farvede sten, der er velegnet til alle farver af ædelstene. I det ottende og niende niveau, før du sætter opgave - at droppe inden udgangen af feltet meteoritter. Dette vil kræve totem af ild og vand, samt din opmærksomhed.

Sådan passere, ud fra 11 til 19?

På den tiende og tolvte, simpelthen bryde alle cellerne. På den ellevte - at indsamle 750 point i 30 sekunder. I denne og i en anden sag, skal du have en totem af ild og høj hastighed reaktion. I det tolvte plan for at vinde man skal også have en kombination af syv forskellige farvede sten og få luft totem. Med det kan du bryde af 13 celler på samme tid. Niveauerne 14 og 16 skal sænkes indtil slutningen af banen meteoritter. I det 15. og 18. niveau, skal du helt klart feltet fra alle de farvede figurer. I 19 - for at score 1.000 point i 30 sekunder. Alle disse niveauer kan passeres i samme åndedrag, hvis at tænke på forhånd udarbejdelse af kombinationer og rettidige brug totem sekvens.

Hvordan til at passere niveauer fra 20 til 30?

Lidt sværere at tidligere niveauer anses for at være fra 20 til 30. Det er ikke så svært, men ikke meget let spil-modes i programmet "Planet perler". Passage af deres komplicerede vises blokke. For eksempel kan det være en almindelig celle, der er adskilt fra første, dobbelt celle (kun ødelagt anden gang), "kasse" (brudt celle kombination) en "dobbelt box" (bryde det kan kun totem eller farve "chip"), "triple box", en hindring i form af grå firkanter med billedet af symbolet på jorden, ild, vand, elementer, og så videre. d. "triple box" kan ødelægges ved tre sprængninger af samme farve celler. Hindring til jorden tegn kan overvindes ved hjælp af magiske totem med det samme ikon. Hindringer for vandmærker, rum, ild og luft - force fjernet totem identiske billeder.

20, 24, 27 og 29 niveauer, taler vi om meteoritter, som skal sænkes til bunden. Ved 21, 22, 23, 25, 28 og 30 til at bryde alle celler og rense hele bestyrelsen. Dette vil hjælpe bonusser og magiske totem. Og den 26-niveauet, giver det mening for hastigheden til at hæve 2.500 øjne på bare 45 sekunder. For at gøre dette, igen, skal man være omhyggelig for rigtigheden af kombinationer og producere totem.

Udfordrende niveauer i spillet "Planet perler" (passagen)

Level 80 og alle efterfølgende betragtet vanskeligere end de tidligere. For eksempel er det 80 m vises nogle sorte huller, som ingen chips eller andre forhindringer, og selv boldbane bliver smallere. Øger afstanden mellem de farvede sten, hvilket i høj grad komplicerer eftersøgningen af mulige kombinationer.

Men det har kun en meteorit, der skal sænkes ned på bunden, så når korrekt udvalgt og kombineret med anvendelsen af et totem niveau passerer meget hurtigt. Således i "Planet perler" afleveringer (80 niveauer, og den næste) vil blive givet let, hvis du medtager den logik og være opmærksom.

Sådan passere 125-niveau?

Betragtes interessant, og 125 niveauer. Det er nødvendigt helt at bryde alle cellerne og frigive marken. Opgaven er ikke så simpelt som i de andre niveauer, som ved indgangen til det felt, du ser alle 8 farvede sten. Men hvis du tidligere har været interesseret i spillet "Planet perler", 125-niveau (passerer det kræver, at du pleje) vil du være i stand til at gøre. For at gøre dette, bare bruge de næste pop-up multi-farvede bolde, der nemt fjerne unødvendig rod og tømme spillefeltet.

Kort sagt, kan du vinde i bilaget. Men vi må være opmærksomme på de spor at regne kombinationer af optioner og holde øje med forhindringer i form af en blokering af rebet, stykker af is, og så videre. D. Med en integreret tilgang til spillet "Planet perler" (125-niveau) passage er enkel.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.