Kunst og underholdningKunst

Hvad gåder fyldt skarlagen

Verden omkring os er fuld af farver. Farve virkelighedsopfattelse er så vigtigt for en person, i alle civilisationer, har det altid haft en psykologisk, symbolske og kulturelle aspekter. Tænk fra dette synspunkt, hvad det betyder for den menneskelige rød farve.

Hvis du tror på lykke

I den tidlige barndom, med tilbageholdt åndedræt, vi har lyttet til en historie om Scarlet floret og forstå, hvad er historien om den følelse, der selv gør underværker. Så læste med spænding udstyrsstykke fortælling Aleksandra Grina "Scarlet Sails" og beundret, ligesom magi, og det skinner modigt drømme om et bedre liv, lykke, minerede deres egen indsats. Er det en ulykke forfatteren vælger farven rød? I kunsten, det er almindeligt anvendt og har mange symbolske betydninger tone. I en farveskala, er det en mere levende og lyse nuance af rød. Og hvis den røde altid betyder livsenergi, den blinde vilje, næsten dyrehoved, derefter varmet røde spiritualitet. Han regerer, hvor der er lidenskab, blandet med romantik og kærlighed, når ned til det offer.

farve symbolik

Bright røde farve - en rødglødende jern glitter, blinker i Kulild, brand, optøjer og naturalisme af arterielt blod. Verdens kultur dens værdi fortolkes i forbindelse med farven rød. Begge farver har en kompliceret og modstridende symboler. "Bloody" funktion gør det et symbol på militante, hurtig start, men på samme tid er til stede i arketypen af frugtbarhed og skønhed i livet. Anyway, den røde farve symboliserer meget stærk følelse - hvad enten det er kærlighed eller had, samt en høj grad af inspiration, oplysning.

Veltalende sprog af farver

Når farven kan bidrage til at tale om deres følelser, præferencer, om udsigterne og filosofiske begreber. Spændende kraft skarlagen og røde toner hjulpet elskere af afrikanske stammer til at åbne deres lidenskab i breve, der består af farverige halskæder, hvor blodet-farvede perler tilkendegivet stærk hengivenhed og erotisk begær. Den lyriske digter af Silver Age Konstantin Balmont Scarlet-rød, meningsfuldt i æstetik den tyske filosof Artura Shopengauera, betød vilje Skaberen, hvorigennem skabte universet, og den menneskelige vilje, som er ved at opbygge konstant i universet. Ortodokse ikoner på rød - farven på guddommelig nåde, er det forbundet med det hellige Kristi blod. I de malerier af russiske modernister, disse farver "skrigende" om desperat-brand som brand russiske karakter. Og på det sprog, de hippie baubles i disse nuancer er altid identificeret ved den brændende ønske, varm hengivenhed.

farve ideer

Arketype, der kan sikkert betragtes rød (Scarlet) farve, går tilbage til oldtiden. I Afrika og de indianerstammer blev besluttet at male ansigtet militante rød maling, hvilket betød den uforsonlige fjendtlighed og besejre hensigten. De røde og Scarlet tøj klædt spartanere før slaget. De var ligeglade med højrød og røde nuancer af de revolutionære gennem tiderne. Det er farven på oprør, gengældelse og uafhængighed. Blod farve er til stede i den berømte "Warszawianka". Under skarlagen banner et kup, bolsjevikkerne, og denne farve farvede flag sovjetrepublik.

"Poesi af røde sko"

Dette digt Igorya Severyanina giver os lidt useriøst, lidt flirtende, modig, elegant og femme fatale. Essensen af karakteren af digteren passerer udsøgt gennem kun én visuelle billede. Hvad kan du tilføje til en udtømmende portræt af ejeren af karminrøde tøj og interiør? Psykologer siger, at hvis din garderobe besidder en masse ting i denne farve, du er eventyrlysten, sjove og heftige mennesker har en hård tid i noget overtale, og endnu mere tvunget til at acceptere en andens mening. Du præget af oprigtighed og uforudsigelighed.

Interiør røde farve er i stand til at give komfort og varme, men over hans tilstedeværelse vækker. Dygtige brug af røde pletter i udsmykningen af rummet kan skabe en festlig, optimistisk, livlig stemning, og deres tælling - deprimerende, det forårsager irritation og aggression. Forskere har bemærket, at folk fodre en afhængighed af røde nuancer, tilbøjelige til nervesammenbrud, depression og hjerte-kar-sygdom. Scarlet elementer i form af en højttaler er nødvendig, eftersom denne farve stimulerer den auditive center og skærper opmærksomhed lyttere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.