Selv-dyrkningPsykologi

Psykolog Lyudmila Petranovskaya: biografi (foto)

Lyudmila Petranovskaya - en fantastisk person. På trods af at dens formål det ser hjælper børn uden forældre, er det faktisk hjulpet mange forældre til bedre at forstå essensen af uddannelse og til at opbygge et harmonisk forhold med deres børn, ikke kun med modtagelse, men først og fremmest med deres egne. I denne artikel kan du lære om hendes biografi, bøger og stifte bekendtskab med de mest relevante ideer og tanker, som det udtrykker.

Lyudmila Petranovskaya: biografi

Hun blev født April 20, 1967 i Usbekistan. Først uddannelse lærd, psykologisk uddannelse i Institut for Psykoanalyse, har specialiseret sig i familierådgivning og psykodrama. I 2002 blev hun tildelt prisen af formanden for Den Russiske Føderation inden for uddannelsesområdet. I 2012 Lyudmila Petranovskaya skaber en udvikling institut for familie placering for forældreløse børn. Instituttet er en offentlig organisation, hvis formål - at uddanne specialister på området. For psykologen er det vigtigt, at børn efterladt uden forældre, ikke komme til boarding, da det er helt unormal verden.

I vide kredse Lyudmila Petranovskaya, hvis billeder kan ses nedenfor, er blevet kendt for sine bøger dedikeret til forældrerollen spørgsmål. Bøgerne er skrevet for at hjælpe adoptivforældre, men forældrene ikke plejebørn finde dem en masse værdi for sig selv.

Bøger Petranovskoy

Uddannelse, forældre, parforhold - den kreds af spørgsmål, som undersøger Lyudmila Petranovskaya. Børn - det vigtigste tema i hendes bøger. De mest populære værker: "Hvis et barn er svært," "Hvad nu hvis", "Child of the to familier", "Minus One? ! Plus One "" The Secret støtte: vedhæftet fil i barnets liv "" Klassen kom til plejebarn ".

Desuden er det er LJ, skriver en masse om forskellige ting: om træning af personlig vækst, deres tvivlsomme nytte og sikkerhed af de traumer generationer af nye færdigheder, komplet med gamle ideer og hvad det betyder, de følelsesmæssige udbrændthed forældre og mange andre ting nyttig, relevant, skærer til hurtig. I en kort artikel kan ikke dække alt det arbejde af denne bemærkelsesværdige mand, taler om et aktuelt emne, som hæver Lyudmila Petranovskaya. Det er ikke accepteret at diskutere, men det genererer en masse problemer.

Følelsesmæssige udbrændthed forældre

Syndromet af udbrændthed blev registreret og beskrevet i Amerika i det sidste århundrede. Man mente, at det er karakteristisk kun for folk at hjælpe erhverv: socialrådgivere, lærere, læger osv Det vil sige, at de mennesker, der konstant tvunget være i en situation,-afhængige forhold, når en række mere svag og sårbar ...

En sådan kommunikation skaber behovet for at hjælpe med at finde konstant munter, optimistisk tilstand, at i virkeligheden, er en langsigtet stressende situation, ødelægger psyken.

Men det viste sig, at for forældre, er dette syndrom også karakteriseret. Men vi har ikke besluttet at diskutere det, en sådan situation er ikke socialt godkendt, og derfor hjælper forældre accepteres ikke, trods det faktum, at hele familien lider følelsesmæssig udbrændthed.

Stadier af udbrændthed

Det vigtigste at forstå - staten vises ikke pludseligt og dramatisk, det bygger op langsomt og gradvist. På det første stadium den person indser, at han er meget træt, men kan stadig holde dig i hænderne på grund af en følelse af pligt. Hvis en kort pause giver dig mulighed for at føle en bølge af styrke, så denne situation betragtes som sikkert. Karakteristisk fornemmelse af denne fase - irritation.

I anden fase tanken om, at det er muligt at tage mig sammen og stå, er erstattet på den idé, at bjørnen ikke har nogen chance. Enhver ny opgave forårsager en følelse af fortvivlelse, kommer nervøs udmattelse, tårer, en tilstand af apati, intet behager.

I det tredje trin, som er den mest alvorlige, deformationen af den enkelte begynder. Det er kendetegnet ved tanken om, at jeg ikke er den dårlige, det handler om parasitterne, børnene begynder at kunne mærkes som en hindring.

risikogrupper

Gruppen risiko falder primært mødre med to børn, alderen forskellen er mindre end fem år, forældre, der har et barn er ofte syg, mødre, der kombinerer familie og arbejde, enlige forældre, hvor alle problemerne falder på skuldrene af en enlig forælder familie, som komplekse forhold i livet, familien, som konstant konfliktsituationer.

Voksne, der tidligere har oplevet en dysfunktionel barndom. Tilstedeværelsen af "vidner", det vil sige, når børn opfører sig dårligt, når udenlandske mennesker.

Stor stress er sammensat af en klump af små problemer. Derfor, fra den side ser det ud til, at årsagerne til ikke bare livet. Men når en person er allerede træt, kunne enhver lille ting være årsagen til fiasko, utilstrækkelige reaktion fejl, som genererer som reaktion på en følelse af skyld, og situationen bliver ligesom en ond cirkel.

Hvad skal man gøre?

Slip af multitasking. Gør én ting ad gangen. Hvis du arbejder, så lad dem på dette tidspunkt vil et barn nogen. Hvis du giver dit barn den tid, skal du ikke blive distraheret af arbejde.

Slippe af med alle de uønskede og unødvendige ting. Til middag jakkesæt og dumplings, ikke tre retter og dessert, huset kun de vigtigste, uddelegere opgaver, bede om hjælp til at håndtere dem.

Slip af perfektionisme. Ønsket om at være perfekt i alt - den korteste vej til følelsesmæssig udbrændthed. Det er vigtigt at acceptere dig selv ikke-ideal, mere omhyggeligt og forsigtigt håndtere sig selv.

Hvis du føler, at du allerede træt, skal du gå i strømbesparende tilstand. Det er vigtigt, at den mængde søvn i 7-8 timer. Finde ud af, hvordan man laver mindst 2-3 gange om ugen for at få nok søvn. Normalt og regelmæssigt spise, gå en tur, drikke vitaminer.

Hvis du bemærker tegn på udbrændthed fra en elsket en, er det vigtigt at støtte det: surround med omhu, for at fodre, for at give mulighed for at sove, knus, klap, bringe morgenmad på sengen.

Vil du vide mere?

Alle forældre, der er til stede eller kun planer om at begynde at realisere sig selv i denne rolle, vil jeg gerne anbefale nødvendigvis læse bøger skrevet Petranovskaya Lyudmila. Du vil finde en masse nyttige, vil nogle komplicerede ting være meget enklere og lettere.

Desuden er det nødvendigt at abonnere på den livlige psykolog magasin, hvor hun deler jævnligt hans tanker og taler om projekterne. På det sociale netværk "VKontakte" er dens uformel gruppe, der samlet en masse interessante og nyttige oplysninger om uddannelse, der giver Lyudmila Petranovskaya. Psykologi - et tema, der i sin indsendelse er mere enkel og overskuelig.

En psykolog gennemfører jævnligt workshops for forældre, hvor du kan få vigtige oplysninger om, hvordan at opdrage et barn glad, men ikke mister dig selv, hvor man kan finde mor til styrke og meget mere, stille spørgsmål træneren personligt. Det holder dem ikke kun i Moskva, men også i andre større byer i Rusland. For eksempel, ikke så længe seminarer afholdt i Krasnoyarsk og Novosibirsk. Det er også muligt at få online-foredrag, som læser Petranovskaya Lyudmila.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.