SundhedStomatologi

Hurt jeg sætte seler på dine tænder? procedure Oversigt

Tilstedeværelsen af ubehagelige fornemmelser i munden og den grimme udseende beslag systemet - er ikke hele ubehag at udholde ved denne form for korrektion. Men ofte er det simpelthen nødvendigt for at afhjælpe manglen. Hurt jeg sætte seler på dine tænder? Det er dette spørgsmål først og alle besøgende får tandlægeklinikker. Lad os prøve at besvare det. I denne artikel, vil vi forstå, det gør ondt og jeg sætter seler til at bære, tage produktet til at korrigere positionen af tænderne. Også finde ud af, hvor meget du har brug for at tolerere enheden og når systemet er installeret.

typer af seler

Patienter tandlægeklinikker tilgængelige følgende typer af seler:

 1. Lingual. Er fastgjort på indersiden af tanden række. På grund af disse egenskaber, de er usynlige for andre i løbet korrektionsperioden.
 2. Vestibulær. Fastgjort til forsiden af tandsæt. Kan forårsage psykisk ubehag fra ejeren, på grund af overtrædelser af æstetiske udseende.

Hvad er en konsol-system?

For at forstå, om at sætte seler ondt, og hvordan til at bære dem, er det nødvendigt at finde ud af, hvad det består af samme design. Tilpasninger af planen omfatter følgende elementer:

 • Metalbånd til understøtning af tandoverfladen.
 • Låse og ringen.
 • Arc.
 • De elastiske elementer.

Efter tilslutning de ovennævnte komponenter i en enhedsstruktur med fiksering på tandsæt ikke fjerne dem inden udgangen af terapiperiode.

I nogle tilfælde sætte seler?

Sådanne systemer er sat primært at eliminere fejl i kæben og ændringer i form af tandsæt. Generelt alle krænkelser er korrigeret med seler, kan opdeles i flere kategorier:

 1. Æstetisk. Proceduren er med til at forbedre patientens udseende og appel.
 2. Funktionalitet. Konsolsystem er installeret til korrektion af fysiologiske komplikationer, der er til stede i mundhulen.

Som praksis viser, kan visuelle defekter elimineres, selv uden denne form for terapi. Mens fysiske anomalier tyder installation af seler obligatorisk. Behovet for korrektion ved fremgangsmåden ifølge den øvre og nedre tand rækker samtidigt forårsaget sandsynlighed af alle mulige begivenheder. For eksempel dannelsen af malocclusion. Venstre ubehandlet kan det føre til tandkødssygdomme og tidlig svigt af tandstrukturen.

Sådan fjerne ubehaget ved at bære seler periode?

Hurt Jeg sætter, bære og tage ud seler? Hvis enheden passerer under en lokalbedøvelse, kan proceduren udføres uden ubehagelig fornemmelse for patienten. Men i prøvetid konsekvent opstår ubehag, som manifesterer sig i udviklingen af smerte. Hans styrke og varighed afhænger af den enkelte respons hos mennesket. Derfor er det nødvendigt på forhånd at finde ud fra din læge, om du vil sætte seler på dine tænder gør ondt, og mentalt forberede sig til de ubehagelige konsekvenser.

Samtidig, for at lindre de lidelser, kan du bruge et par tips:

 1. Hvis ubehaget er uudholdelig, bør tage smertestillende medicin narkotika. Det anbefales at drøfte denne mulighed med en ekspert, der kan hjælpe dig med at vælge den bedste medicin.
 2. I tilfælde, hvor elementerne i seler gnides kinden, tunge eller gummer kan holde sig til dem en særlig voks.
 3. Med hensyn til reduktion af smerter ved hjælp af folkemusik retsmidler, her komme til hjælp skylle munden med varmt saltvand.
 4. Hvis ovenstående ikke giver mærkbare resultater, bør du kontakte din tandlæge til at passe til systemet.

Installationsproceduren til korrektion væske i patientens liv tager et par temmelig ubehagelige timer. Tænder begynder at gøre ondt, fordi når man lægger buer seler tandlæge bærer dem tilstrækkeligt stærkt pres.

Jeg sætter seler ondt? Hvorfor en tandpine?

Når iført nogle mennesker føler en ubehagelig kløe, andre - en skarp smerte. I nogle tilfælde alvorlige gener vedvarer til udgangen af korrektionen periode. Dette skyldes det faktum, at tænderne forsøger at vende tilbage til sin oprindelige position. Hvis patienten har en tandklinik nægter at gennemgå den fulde kursus efter fjernelse af fastgørelseselementer i systemet, sæt med tænder kan genvinde krumning. Generelt ved afgørelsen om proceduren, bør du ikke fokusere for meget på, om ikke at sætte seler på dine tænder ondt. Efter en periode med korrektion i nogle tilfælde er det ganske kort. Et resultat af at patienten altid slipper af de funktionelle problemer og erhvervelse af et charmerende smil.

Hvordan til at forberede proceduren?

Hurt jeg sætte seler og hvordan man mentalt forbereder korrektionen? At undgå yderligere ubehag under tilpasning og behandling bør præ-rense tænderne fra caries. Det kræver, at sandsynligheden for forekomst af problemer med mundhygiejne, når iført seler. Og som følge heraf kan der være en hurtig udvikling af infektioner.

En forudsætning for fremstilling af en procedure tjener også eliminere gingivitis. Hvis der i løbet af korrektion af krumning af tandsæt i munden forekommer i ødematøse område, vil det være vanskeligt at undgå svære smerter. I nogle tilfælde kan det være nødvendigt at geninstallere beslaget systemet. Desuden korrigere organ er udelukkende placeret på rene tænder fordi plak og forskellige aflejringer på emaljeoverfladen inhiberer adhærens pålidelig strukturelle elementer. Komplet tandrensning kan forekomme her ved hjælp af ultralyd metoder eller præparater, som indeholder fluor.

installation af beslag

Hurt jeg sætte seler på tænderne af børn? Hvilke manipulationer tyet specialtandlæge? Vi vil forsøge at løse disse problemer. Proceduren installationen sker i parentes følgende sekvens:

 1. At starte mundhule placeres patienten en særlig dilatator, som gør det muligt for operatøren at helt synligt på de øvre og nedre tand rækker.
 2. Emaljeoverfladen renses omhyggeligt, behandlet med genoprettende sammensætninger.
 3. På tændernes overflade ved hjælp af vedvarende stærk lim kastes metaltråde. Hver af dem behandles ortodontisk cement og tørret under ultraviolet lys.
 4. Af de ovennævnte strukturelle elementer er forbundet bue og fikseret med særlige snaps.
 5. Konklusionen er, at det overskydende materiale fjernet, seler renses for forurenende stoffer.

Hvor meget skal du bære seler system?

Efter installation af dental middel begynder afgørende periode former tandsæt korrektion. Buer forbindelseselementer seler virke på tænderne ved mekaniske midler, får dem til at flade. Periode, i slutningen af hvilken det vil være muligt at fjerne strukturen fra den enkelte afhænger af formålet med proceduren, egenskaberne af biddet, arten af funktionelle lidelser. Den gennemsnitlige behandling tager omkring 3-4 måneder.

Som konklusion

Så hvis tandlægen har anbefalet at bære seler, ikke panik, frygt for fremtiden ubehag. Det er bedre at begynde med sætte dig op for denne procedure, selv om ikke den mest behagelige, men nødvendig for at korrigere kosmetiske og fysiske defekter i tandsæt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.