SundhedMental sundhed

Hvad er paranoia, og hvordan skal det behandles?

Hvad er paranoia? Selvfølgelig denne mentale lidelse. Det anses ikke for en psykose, men folk, der lider af paranoia, oplever store problemer, når i kontakt med samfundet til væsentlig ulempe folk omkring dem. Om det og tale.

Hvad er paranoia

Denne lidelse er en psykisk karakter, som manifesterer sig i en uberettiget mistillid til mennesker omkring. Sommetider denne betingelse er forsinket i en meget lang periode.

Mennesker med denne lidelse har stor svært ved at kommunikere med andre, fordi de vedrører dem meget kritisk. På samme tid, de selv ikke accepterer nogen kritik.

tegn på paranoia

Før diagnosen "paranoid" lægen skal foretage en række undersøgelser og analyser. Vi har allerede navngivet de vigtigste tegn på denne psykisk lidelse. Lad dem stå i afhandlingen:

  • konstant og uberettiget mistillid til de mennesker tror, at kan fortsætte i det uendelige;
  • fjendtlige opfattelser af andre;
  • kritik af deres adfærd, handlinger og tanker;
  • enhver art (og til tider voldelig) afvisning af kritik af sin egen adresse.

kliniske billede

Patienten lider af en forstyrrelse af tanke og opfattelse. Hvis akut paranoid syndrom, forholdet mellem objekter og mennesker mistede i en paranoid sind. Han starter store problemer i livet, som udtrykkes selv i små hverdagssituationer. Han alene kan ikke fjerne dem. Paranoide tanker overskyet, det er simpelthen hjælpeløs.

Paranoid begynder at høre imaginære stemmer og lyde. Nogle gange er det kommer til visuelle hallucinationer. Patienten begynder at rave ... I sjældne tilfælde, det kliniske billede af paranoid syndrom suppleret forvrænget ansigtsudtryk og pantomime. Kan blive negativt påvirket hans gangart og sund kropsholdning.

Nu da vi alle ved, hvad der er paranoia, og hvordan det er ledsaget af tegn, kan du gå til spørgsmålet om dens behandling. På denne - på.

Paranoia. behandling

Behandl denne psykisk lidelse er meget vanskelig. Vanskeligheden ligger i det faktum, at paranoide, mærkeligt som det lyder, nægter at tro, at han er, undskyld tautologi, paranoid. Alt dette giver anledning til et utilstrækkeligt respons på eventuelle forsøg fra pårørende til at tale med ham om hans problem. Paranoid tager det som en sammensværgelse og fjende provokation.

Tvungen indlæggelse opstår, når adfærden bliver potentielt farlige for andre, og, selvfølgelig, for sig selv. I dette tilfælde er behandlingen gennemføres efter de deponerede neuroleptika. Men det er vigtigt at forstå, at medicinen ikke føre til en fuldstændig udfrielse fra denne form for psykisk lidelse. Det er derfor, den vægt i behandling af paranoia er på et særligt kursus i psykoterapi (psykologisk behandling).

Fagmanden, der kender meget godt, at sådan paranoia, bør være i stand til at etablere et stabilt arbejdsmiljø alliance mellem ham og den paranoide. Det bliver ikke let, fordi patienten er mistroisk og mistænksom mand. Fra de første minutter af samtalen, bør psykiateren kunne vise tolerance, upartiskhed og forståelse for sin patient.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.