SkønhedHudpleje

Træt af våde pletter på tøj, eller hvordan man slippe af med sved under armhulerne

Du er træt af våde pletter under armhulerne, og du spekulerer: "Hvordan slippe af med overdreven sved?" Det skal straks bemærkes, at alt i vores menneskekrop spiller en vigtig rolle og sveder også. Derfor behøver du ikke at slippe af med det helt. Denne vigtige funktion af kroppen giver os mulighed for nemt at tolerere høje temperaturer, opretholder en normal vand-saltbalance, er en del af ekskretionsekretærsystemet.

Alt skal dog være normalt. Og hvis sveden er overdreven, så er det allerede en sygdom. I medicin kaldes det hyperhidrose. Selvfølgelig er behandling nødvendig her.

Men før du beslutter dig for at slippe af med sveden under armhulerne, skal du finde ud af, hvad det skyldes. Sved lidelse kan afhænge af noget. For eksempel, i en persons alder, på karakteristika for nogen af hans levetid, på arten af arbejdet, på indtagelsen af forskellige lægemidler og endog på en følelsesmæssig tilstand hos en person.

Nogen var heldig, og hans sved næsten ikke lugter, og nogen tværtimod lugter så kraftigt, at alle omkring grimmer hans næse. Hvad skal man gøre i en sådan situation, hvordan man kan slippe af med sveden under armene, fra en følelse af ubehag og akavet? Selvfølgelig kan du hælde dig selv fra hoved til tå med alle slags deodoranter og bære en antiperspirant hver dag. Men dette er frygtelig ubelejligt og giver ikke altid det forventede resultat. Der er andre, mere pålidelige og enkle måder. De er angivet nedenfor.

Hvordan slippe af med sveden under armhulerne?

  1. Renlighed er nøglen til succes. Den rene krop lugter ikke. Så glem ikke at tage et bad 2 gange om dagen.
  2. Brug kun naturlige tøj til fri skræddersyning. Din krop skal være behagelig. Syntetik, kunstigt væv forårsager irritation og overdreven svedtendens, i modsætning til bomuld, som er i stand til at absorbere sved.
  3. Kun sund mad! Skift din kost. Prøv at minimere forbruget af alkohol, koffein, kødretter, hvidløg, løg, krydderier.
  4. Giv op cigaretter. Husk at tobak giver en ubehagelig sved af sved.

Folk har længe undret sig: "Hvordan slippe af med sveden under armhulerne?" Derfor er der i folkemedicin også tips om dette:

1. For at slippe af med sved, kan du tørre dine armhuler dagligt med drikke sodavand og citronsaft eller rå kartofler.

2. Du kan bruge en vanille blanding. Hun er meget god til at svede. Opskrift: 3 spiseskefulde vaniljeekstrakt pr. 100 ml vand og 1 sked alkohol. Ryst blandingen og hæld i en spray. Brug som en normal deodorant. Derudover kan denne blanding påføres tøj, det vil ikke efterlade nogen pletter.

3. Traditionelt jordnøddesmør er godt mod overdreven svedtendens. Det skal gnides i armhulenes hud hver aften.

4. Brug æblecider eddike eller apotek magnesia opløsning. Påfør dem på underarmområdet eller brug som deodoranter.

5. Siden antikken mod sveden anses radise saft som effektiv. Og hvis du blander det med glycerin, kan du opnå mere effektive resultater.

6. Desuden kan du gøre duften af sved mindre skarp. For at gøre dette bør du drikke te oftere fra mynte og kamille.

7. Hvordan slippe af med kraftig sved? Der er en anden effektiv national opskrift. Prøv at tage et varmt bad ved at tilføje et glas tomatsaft til det. Obligatorisk tilstand: tomater skal være friske.

Hvis du har forsøgt alle disse tips og endnu mere, og problemet med derefter ikke er forsvundet overalt, skal du kontakte en læge. I dette tilfælde skal du bedre gennemgå en hel medicinsk undersøgelse for at løse dit problem.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.