Intellektuelle udviklingBog af drømmetydning

Drøm bog, forklare os, hvad en drøm brud i en brudekjole?

Hvorfor drømme om en brud i en brudekjole? Sådanne drømme er set som den kommende brud og brudgom, eller bare kvinder, mænd og selv små børn. Det er interessant, at de fleste af dem simpelthen at tro, at det er en slags forsmag på den forestående bryllup. Men ikke alle er så simpelt.

Hvorfor drøm af en brud i en brudekjole: fælles fortolkning

  1. Hvis du er sikker på, at i den nærmeste fremtid, du ikke har nogen planer bryllup, men du kan se i en drøm pige i en brudekjole, så i virkeligheden vil du blive involveret i en eller anden måde offentlig begivenhed.
  2. Hvis du drømmer om en pige i en brudekjole, som en eller anden måde sløret, snart kommer tabet af tillidsforhold med deres kære.
  3. At drømme om sin ven, kæreste, datter, barnebarn, er bruden i en brudekjole for at være helt tom forudsigelse, da det er bare en afspejling af virkeligheden, ikke en profeti. Men hvis kjolen havde en drøm bruden er ikke ren hvid, men beskidt, snavset, det kommende bryllup kan skæmmet af nogle ubehagelige begivenheder. For eksempel, en person fra gæsten ønsker at plette omdømme bruden. Hvis kjolen eller slør i drømme revet - kan bryllup generelt brydes.

Hvorfor drømme om en brud i en brudekjole piger?

  1. Hvis du drømmer om at prøve på en brudekjole, men du er ikke en brud i virkeligheden, så er denne drøm er fuld af dyb mening. Det faktum, at du kæmper metite på en andens sted. Tænk igen, det er for sent! Din påstand vil ikke ende godt. Du er nødt til at opgive deres hensigter. Ellers, omdømme eller miste noget af værdi. Dette vil fortælle dig nogen drøm bog.
  2. Hvorfor drøm af bruden, som du så i brude salon? Hvis drømmen er stedet at være, så i virkeligheden er du bare nogen eller noget at misunde. Hvis der på samme tid, du prøver at få grimme brud i kabinen, så forelsket i en gift mand i det virkelige liv.
  3. Den mest vidunderlige drøm, der virkelig varsler ægteskab, baseret på det faktum, at i første omgang du se dig selv i en normal dagligdags tøj, men derefter straks lægger på en sne-hvid brudekjole. Det ville være dejligt, hvis denne ved siden af dig vil være en mand, også klædt i en brudekjole. Denne drøm er gunstigt for hurtig bryllup, kan ægteskab forslag komme til dig i de kommende uger.
  4. Hvorfor drøm af en brud i hendes brudekjole, som viste sig en ven? Dette er også en vidunderlig og god søvn. En klar hentydning til din praktiske bryllup. Men hvis du ser rollen som brudens ven, der allerede var gift, du ved, at i hendes hjem i den nærmeste fremtid kan begynde overbevisende problemer med indenlandsk karakter. Mulig skilsmisse fra sin mand på egen hånd.

For at opsummere

Uanset "bryllup" drømmer du måske se, vide, at i hvert fald bruden i en drøm - det er altid et tegn på lys, uanset hvem ser det: en mand eller en kvinde, børn, gamle mennesker ... Hvis du ikke er opmærksomme på de mulige negative nuancerne i drømmen, den kvinde i hvid - et symbol på renhed og uskyld, alle lyse og smukke!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.