TravelingRejsetips

Ussuriysk Hoteller: hvad man skal vælge?

Hvis du går på en rejse til Fjernøsten, i det mindste for et par dage skal bo i byen i Ussuriysk. Denne rolige by er ikke for ingenting kaldes perle af Primorje Territory. Helligdage her kan udføres på forskellige måder, afhængigt af dine præferencer. Hvilke hoteller Ussuriysk vælger at besøge?

Hotel "Eden": en hurtig indsættelse

Bygget i 2007, den "Eden" er den mest bekvemme beliggenhed i forhold til banegården. i nærheden er der en busstation. Behager nærhed af byens administration, pengeinstitutter. Det er vigtigt for gæster, der besøger byen på business spørgsmål. Store indkøbscentre og caféer er placeret en fem-minutters køretur.

Hotel "Eden" tilbyder 16 værelser af varierende grader af komfort. Hvert værelse er udstyret med et køleskab, aircondition, tv, telefon og hårtørrer. Hotellet har en swimmingpool, sauna og restaurant.

Afstanden fra lufthavnen til hotellet er mindre end 50 km. Prisen på værelser på hotellet "Eden" starter fra 1800 rubler per dag.

Hoteller Ussuriysk "Odelina"

"Odelina" er en af de mest populære afregning af muligheder for besøgende, fordi de værelsespriser her starter ved 1300 rubler per dag. Ved længere ophold, gæsterne gode rabatter. Afstanden fra lufthavnen til hotellet er 47 km, og shuttle service er tilgængelig, hvilket er meget praktisk. Fem minutter væk med bil aktie hotel og banegården og busstationen.

"Odelina" tilbyder 25 værelser i forskellige prisklasser. Alle gæster med tøfler og badekåbe. Værelserne fra kategorien "Junior", har en charmerende opholdsområde. Hvis du er enig med personalet på forhånd, så antallet vil udstede i den romantiske stil. Blandt de ekstra ydelser har en konferencesal, restaurant, skønhedssalon, massagerum, en udflugtsskranke. Ligesom alle hoteller Ussuriysk, "Odelina" giver gæsterne fri adgang til internettet. Fri parkering, vaskeri og en bekvem beliggenhed meget tiltalende turister. Alle disse fordele gør stedet populært for både indkvartering for en nat, og for en længere periode.

Hotel "Mayak": sikkerhed topmøde

Ussuriisk, er hotellet karakteriseret af en anden prispolitik, tilbyder en række muligheder for overnatning (fra budget til luksus). Stor efterspørgsel blandt besøgende til byen er muligheder bebyggelser med god værdi "pris-kvalitet." I denne kategori falder hotellet "Mayak", som ligger lige i det historiske centrum af Ussuriysk. Det er en times kørsel fra lufthavnen og fem minutters kørsel fra byens togstationer. Hotellet er ikke kun behageligt, men også sikkert i alle henseender. videoovervågningssystem, brandalarm, ved at ringe på knappen og alarm vagter fungerer korrekt.

Der er gratis parkering for motorkøretøjer, erhvervslivet, billig buffet med retter af russiske køkken. om afvikling priser starter fra 1400 rubler per dag. Hotel «Mayak» (Ussuriisk) passer både for turister og mennesker, der kom til at se seværdighederne i perlerne i den Primorsky Territory.

Ferielejligheder og mini-hoteller i byen

Hvis du foretrækker at rejse til føle komfort i hans hjem, så kig på de mini-hoteller og lejligheder Ussuriysk.

  • Lejligheder på gaden Vygonnaya - tilbyder pris på 2000 rubler. Der er et hyggeligt køkken, internet adgang, aircondition. Gæsterne tilbyder sengelinned, håndklæde.
  • Mini-hotel "Avignon" - en to-etagers hotel, som åbnede for nylig, i februar 2017. indkvartering satser starter ved 3900 rubler. Luksushotellet vil gøre dit besøg i byen uforglemmelig.

  • Mini-hotel "Albatross" - lille, rolig, familievenlig indkvartering indstilling i byen. På grund af det faktum, at hotellet har kun 14 værelser, kan kunderne stole på særligt service af høj kvalitet og individuelle tilgang. Overnatning prisen starter fra 1400 rubler.

Hoteller Ussuriysk, på trods af den lille størrelse af byen, overraskende i sin mangfoldighed. Ankommer i byen, skal du bruge pre-booking service til rådighed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.