ComputereDatabaser

Den mest almindelige praksis er at have en database?

Arbejde med databasen det er ledsaget af mere eller mindre komplekst projekt. DB fungerer som en database af oplysninger, som indeholder alle de nødvendige parametre for korrekt drift af systemet. Og hvilke resultater er de mest almindelige i praksis? Når de anvendes? Disse og andre spørgsmål vil blive besvaret i denne artikel.

generelle oplysninger

Så først skal du bestemme rækkefølgen, hvad der er det pågældende program. Database - navnet på en velordnet opbevaring af arbitrær information. Det kan arrangeres ikke kun med hjælp af IT-teknologier, men også på andre måder og metoder. Men på samme tid som den base, der skal bruges til at systematisere det princip.

Det skal bemærkes, at bestilling og bevarelse af disse muligheder er rigeligt. Hver af de måder fremsat specifikke krav. Der er databaser, der er beregnet til at operere autonomt i en enkelt computer. Andre giver for interaktion med den eksterne server. Hvis vi taler om arkitektur, de mest almindelige er hierarkiske og netværk databaser. I denne artikel, er det de fokuserer vil være.

Hierarkisk database

Systemarkitekturen i dette tilfælde bestemmer, at hvert objekt er repræsenteret som en konkret enhed. På grund af dette kan det have en forælder eller underordnede elementer. Et særligt træk ved denne arkitektur er, at det skal være et enkelt objekt, hvorfra alting begynder. Slutresultatet er en struktur, der ligner et træ. Forstå hvordan en organisation kan hjælpe næsten enhver gamle program. Basen af denne type data - det er også filsystemet på computeren.

Det er ofte sagt, at brugen af en sådan struktur er ikke noget effektivt. Ikke desto mindre er det stadig meget udbredt. Dette skyldes det faktum, at arbejdet med databasen er en fordel, når det er nødvendigt først og fremmest at læse oplysningerne. Ja, i dette tilfælde, strukturen er særdeles letter konstruktionen. Som et eksempel, lad os overveje dette: når vi vælger en bestemt mappe, samspillet foregår hurtigt. Men hvis vi begynde at kontrollere Antivirus computer, vil det gå meget lang tid.

Netværk database

Denne form for modifikation eksempel beskrevet tidligere. Den væsentligste forskel her er antallet af links. Så i hierarkiske databaser, forudsat at et element kan kun have én forælder. Således kan vi tale om en vis begrænsning i udviklingen af databasen. Netværk databasen kan også have flere forældre. Dette refererer primært til oprettelsen af en database baseret på XML.

Relationelle databaser

De mest almindelige er de i praksis, hvis vi taler om masse brug, redigering og så videre. Årsagen til deres popularitet er, at relationelle databaser er meget let at beskrive i matematik. Takket være den lette implementeringen, og de er udbredt.

Teoretisk grundlag for dem opsummerede matematiker Edgar Frank Codd (nu afdøde). Han var i firserne kunne meget grundigt og præcist beskrive strukturen af databasen, ved hjælp af sproget i matematik. Men som praksis viser, denne undersøgelse er et godt grundlag for gennemførelsen softwaren. Relationelle databaser er blevet så populært, at når vi taler om databasen, standard er at forstå dem. Lad os være opmærksomme, og deres konkrete gennemførelse.

Funktioner af relationelle databaser

Deres vigtigste kendetegn er, at data er gemt som et sæt af to-dimensionelle tabeller. Som et simpelt eksempel kan gives Access-database, et medlem af kontorpakke fra Microsoft. I rollen som alfa og omega-anvendte kolonner og rækker. Første træk er, at gennem deres angivne felt navn, datatype, der anvendes i dem. Hertil kommer, at antallet af kolonner er fast, og kan kun ændres med databasen administrator. Line er - det er de oplysninger objekter. Deres antal er ændret relativt let ved at give særlige instruktioner.

Det bør forstås, at databasen er et abstrakt begreb. Derfor er den mest almindelige i praksis, er databaser, hvor tabeller henvises til. Meget god grafisk repræsentation i denne sag kan give den tidligere nævnte Access. Det vigtigste aspekt af arbejdet er udformningen af strukturen. Denne proces er at skabe ovennævnte elementer. Det skal bemærkes, at dette er en vanskelig fase, som mange nybegyndere er let. Og med god grund. Faktisk indtil dataene er lille, computeren vil blive behandlet hurtigt. Men da mængden af vækst oplysninger er aftagende markant. Dens værdi er direkte proportional med størrelsen af lagrede data og den optimale udformning af strukturen.

Database design

Så har vi overvejet de mest populære varianter af databasen. Lad os nu tale om noget, der nærmer sig den mest almindelige i praksis, når de oprettes, og hvorfor det er så. Som et eksempel, overveje MySQL. Så det endelige resultat har følgende krav:

  • Database skal være en enkel genstand i form af behandling.
  • Databasen skal have en kompakt størrelse.

Hvis du er bekendt let at se, at disse begreber er selvmodsigende. Først skal vi nødt til at forstå præcis, hvad der vil blive videregivet til databasen, og trækkes tilbage fra det. du kan finde snesevis og hundredvis af tabeller med utrolig mange steder i større projekter. Følgende spørgsmål bør undersøges:

  1. Bestem hvilke data vil blive gemt.
  2. Find ud af, hvor oplysningerne vil blive offentliggjort.
  3. Beslut hvad datatype for at hente en enkelt kolonne.

opdeling kan anvendes til at reducere belastningen på de enkelte tabeller. Men skal man være omhyggelig at have visse samlende komponenter.

konklusion

Databaser er vigtige komponenter i enhver mere eller mindre komplekst projekt. I første omgang i praksis af en person kan ikke komme til at organisere den optimale forbindelse. Men over tid, til studiet af kunst og øge den erfaring, du kan have, vil skabe bedre faciliteter.

Desuden bør det ikke bortskaffes opmærksomhed, og der gradvist tilbyde mere avanceret software struktur. Desuden kan alle mulige hjælp i optimering og give database management systemer. De giver udvikleren med en bred funktionalitet, hvorved stort set enhver opgave kan udføres. En række databasen er ganske stort, så du kan vælge præcis, hvad der vil appellere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.