ComputereDatabaser

SQL "til tekande": Hvad skal du vide for begyndere?

Til dato bliver SQL-kurser "til tekande" mere populære. Det kan meget enkelt forklares, for i den moderne verden kan du ofte finde såkaldte "dynamiske" webtjenester. De er ret fleksible og baseret på databaser. Alle de begyndende programmører, der besluttede at bruge sig til oprettelsen af websteder, er først og fremmest registreret til SQL-kurser "til tekande".

Hvorfor studere dette sprog?

Først og fremmest bliver SQL undervist for at skabe et bredt udvalg af applikationer til en af de mest populære blogmotorer i dag - WordPress. Efter at have gennemgået nogle enkle lektioner, kan du allerede oprette forespørgsler af enhver kompleksitet, som kun bekræfter enkelheden af dette sprog.

Hvad er SQL?

Struktureret forespørgselssprog, eller sproget for strukturerede forespørgsler, blev oprettet til et enkelt formål: at bestemme typen af data, give adgang til dem og behandle dem i forholdsvis korte perioder. Hvis du kender SQL-værdien, så forstår du, at denne server henvises til de såkaldte "ikke-proceduremæssige" sprog. Det vil sige, at det kun er en beskrivelse af de komponenter eller resultater, som du gerne vil se i fremtiden på webstedet. Men samtidig viser programmøren ikke, hvad der præcist skal opnås. Hver ny anmodning på dette sprog er som sådan en yderligere "overbygning". Det er i denne rækkefølge, hvor de er indtastet i databasen, at anmodninger vil blive udført.

Hvilke procedurer kan udføres med dette sprog?

Trods sin enkelhed giver SQL-databasen dig mulighed for at oprette en lang række forskellige forespørgsler. Så hvad kan du gøre, hvis du lærer dette vigtige sprog i programmeringen?

 • Lav et bredt udvalg af borde;
 • Modtag, gem og modificer modtagne data;
 • Skift bordets opbygning efter eget valg;
 • Kombiner de modtagne oplysninger i enkeltblokke
 • Beregn de modtagne data;
 • For at sikre fuld beskyttelse af oplysninger.

Hvilke hold er mest populære på dette sprog?

Hvis du beslutter dig for at deltage i SQL-kurser for Dummies, får du detaljerede oplysninger om de kommandoer, der bruges til at oprette forespørgsler med det. De mest almindelige i dag er:

 1. DDL er den kommando, der definerer dataene. Det bruges til at oprette, ændre og slette en lang række objekter i databasen.
 2. DCL er kommandoen, der styrer data. Det bruges til at give forskellige brugere adgang til oplysninger i databasen, og også at bruge tabeller eller visninger.
 3. TCL er en kommando, der styrer en række transaktioner. Hovedformålet er at bestemme transaktionens fremskridt.
 4. DML - manipulerer de modtagne data. Dets opgave er at give brugeren mulighed for at flytte forskellige oplysninger fra databasen eller gøre den derhen.

De typer af privilegier, der findes på denne server

Privilegier er de handlinger, som en bruger kan udføre i overensstemmelse med hans status. Den mest minimale er selvfølgelig det sædvanlige login til systemet. Selvfølgelig kan privilegier over tid ændre sig. Gamle vil blive slettet, og nye vil blive tilføjet. Hidtil har alle dem, der tager SQL Server-kurser til Dummies, ved, at der er flere typer tilladte handlinger:

 1. Objekttype - brugeren må kun udføre en kommando med hensyn til et bestemt objekt, der er i databasen. Privilegierne for forskellige objekter er forskellige. De binder ikke kun til en bestemt bruger, men også til tabeller. Hvis nogen, der bruger sine evner, lavede et bord, så anses han som ejer. Derfor er det hans ret til at tildele andre brugere, der er relateret til oplysningerne i den, nye rettigheder.
 2. Systemtypen er de såkaldte ophavsrettigheder til dataene. Brugere, der har modtaget sådanne privilegier, kan oprette forskellige objekter i databasen.

Historie af SQL-oprettelse

Dette sprog blev oprettet af IBM research lab i 1970. På det tidspunkt var hans navn noget andet (SEQUEL), men efter flere års brug blev det ændret, lidt reduceret. På trods af dette er der i dag mange kendte verdenseksperter i programmering, der stadig udtaler navnet på gammeldags måde. SQL blev oprettet med det ene formål at opfinde et sprog, der ville være så simpelt, at selv almindelige internetbrugere kunne lære det uden for mange problemer. En interessant kendsgerning er, at SQL på det tidspunkt ikke var det eneste sådant sprog. I Californien udviklede en anden gruppe specialister en lignende Ingres, men det blev aldrig udbredt. Indtil 1980 var der flere variationer af SQL, som kun var lidt forskellige fra hinanden. For at forhindre forvirring i 1983 oprettede han en standardversion af den, som er populær i dag. SQL "for Dummies" -kurserne giver dig mulighed for at lære meget mere om tjenesten og fuldt ud studere den om et par uger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.