ComputereDatabaser

Hvad er data? datatyper

Data - en række forskellige typer af information, systematiseret af visse parametre via en formular. Hvad er data? Konventionelt, det er alt, der kan tælles, og at opsummere, til stede i form af en specifik sekvens eller et sæt af formler eller numerisk udtryk. Det er al den information et bestemt fagområde, som kan placeres i et mønster eller matrix.

ansøgning

Accepteret give grundlæggende datatyper baseret på deres egenskaber værdier (semantik) og de operationer, der kan udføres med dem. Den mest anvendte numeriske data, kontanter, karakter, tid og dato.

Base: definition og historie

Database (DB) - et sæt data organiseret optimalt samspil og få hurtig adgang til dem. Dette system gør det muligt for brugeren at arbejde med store mængder af informationsressourcer, tilbringer et minimum af tid og kræfter. Base - objektet er i konstant forandring sin tilstand med hensyn til de indtastede data. Den vigtigste fordel er grundlaget for det faktum, at når man arbejder med information vi ikke stille spørgsmålet, hvad er de data, og i hvilken rækkefølge, de skal administreres? Alle informationsressourcer, der blev indført i computeren, automatisk distribueret og systematiseret i databasen. Fremkomsten kan henføres til 1955, når vi har lært at behandle data med en programmerbar model fil og gemme dem på hulkort.

Typer af databaser og deres funktioner

Databaser er centraliserede og distribution. Den centrale database er en enkelt organisationsstruktur, adgang til som i sin helhed fra enhver computer. Distribueret database består af uensartede segmenter er gemt på forskellige maskiner på netværket. Disse oplysninger kombineres med et særligt kontrolsystem.

Basen kan også variere efter sted, og de kan være lokal eller i netværk. Som information oplagring ved hjælp af en ekstern hukommelse (harddisk), eller optisk hukommelse diske server.

Eventuelle data operationer udføres ved hjælp af styresystemer - særlige programmer. De udfører følgende trin:

  • oprette en database;
  • indhold;
  • opbevaring;
  • adgang sikkerhed og databeskyttelse;
  • data bevægelse og samspil med andre programmer;
  • justeringer;
  • søge;
  • den endelige dannelse af reaktionerne på anmodningerne.

Forenklet betjening af ethvert kontrolsystem kan repræsenteres som følger: oprettelse af en ny database - dataindtastning og redigering - behandling af information i databasen (dvs. data, data, der er til stede i basen, da de kan grupperes) - udgange.

Datastrukturen tabel

At lagre information i en database tabel med data, der anvendes. En sådan struktur er nødvendigt at fastlægge adressen af dataene i databasen, det er genereret ved skæringen af rækker og kolonner i tabellen. Databasestrukturen er specificerede felter (kolonner) samt indholdet af - firmaer (rækker).

Hvad er data? Er variabler, der kan substitueres på visse områder. Felter er skabt af bestemte typer data: dato og tid, heltal, valutaenheder, symboler. Hvert felt har sine egne egenskaber, som er afhængige af typen af input data, de operationer, der kan gøres med dem, og antallet af indtastede tegn. Felt kan du angive navn og underskrift, længde, og andre værdier. Takket være moderne teknologi database arbejdsproces information er blevet så hurtig og bekvem, og elektroniske apparater, som udfører dette arbejde, købt et kompakt udseende og til rådighed for hver styresystem.

Vi håber, at oplysningerne i artiklen vil være nyttig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.