ComputereDatabaser

Hvor er din udklipsholder på computeren, og hvad er det?

Hver computer bruger over for en situation, hvor du har brug for at flytte teksten i forskellige størrelser - at kopiere fra én kilde, og flytte til en anden. De fleste mennesker, der bruger denne funktion hver dag, tror ikke engang, hvordan det sker. De ved ikke, hvor er udklipsholderen på computeren, og dermed uden at miste en masse tid genindtastning teksten, kan du gøre det i en meget kort periode. Arbejde på computer ville være en temmelig kompliceret og besværligt, hvis ikke for denne funktion. Derfor er man nødt til at vide, hvor klippebordet og hvordan man bruger det.

Hvorfor har jeg brug for en buffer?

For dem, der ikke ved, hvor er udklipsholderen på computeren, og hvad er essensen af hans arbejde, fortæller vi dig, at klippebordet - dette er din computers hukommelse, som anvendes til midlertidig lagring af oplysninger, til orientering for rummet fra kilden til hukommelsen og overførsel det i et andet program. Mulige handlinger: kopiere, indsætte, afskårne. For at kopiere de oplysninger, du har brug for at markere hele teksten og trykke tastekombinationen Ctrl + C for at kopiere oplysningerne til udklipsholderen. Når i butikken allerede har lagret information, tasterne Ctrl + V eller trække tekst fil fra din repository i din foretrukne placering. Ved hjælp af "cut" kan du udføre den samme handling af at kopiere og indsætte, men efter opskæring ud kilden til oplysningerne vil blive fjernet derfra. Dette kan gøres via tasterne Ctrl + X. Du kan også gøre uden de genvejstaster, valg af handling "kopi", "indsæt", "cut" i panelet, der vises efter at have klikket på højre museknap.

Hvad er klippebordet og hvor det er

Kort sagt, kan klippebordet kaldes midlertidig opbevaring. Det er et stykke hukommelse, at computeren er adskilt fra den delte hukommelse specifikt til lagring tidsinformation. Midlertidig oplagring kan let rengøres, eller for at få vist oplysninger flere gange. På ældre operativsystemer, såsom "windose 2000" og "windose XP" eller tekstfil, du kopierede i lageret kan findes og ses ved at gå til "Folder deling".

Du kan finde den på følgende måde: "Start" - "Kør" -clipbrd.exe. Ved at udføre disse trin, kan du se oplysninger i din butik, ren eller ændre det. På nyere operativsystemer, såsom "windose 7", dette værktøj er desværre fraværende.

Hvor er din udklipsholder på din computer?

Den nøjagtige svar på dette spørgsmål er nej. Vi kan sige, at butikken er i computerens hukommelse, henholdsvis i harddisken, fordi det bruger det er hans hukommelse til midlertidig lagring af forskellige former for information. Derfor er spørgsmålet om, hvor er klippebordet på computeren, kan du sige til din harddisk.

mobil puffer

Samt i den personlige computer, klippebordet har i smartphones og mobiltelefoner. Lignende måde som i en computer, en hukommelse portion til midlertidig lagring af information. Den eneste forskel er, at oplysningerne på din mobiltelefon eller smartphone, kan du ikke identificere sig med genvejstaster. CLIPBOARD etableret i smartphones, for at det kan bruges som en personlig computer, det blev ikke gjort forgæves. Faktisk på grund af dette en masse arbejde har været muligt at udføre kun på computeren, det var let at gøre på din mobile enhed til den samme overalt. Så svaret på dette spørgsmål er det samme som til spørgsmålet om placeringen af bufferen på computeren deling.

Sådan ryddes udklipsholderen?

Selvfølgelig, hvis klippebordet - denne hukommelse bruges til at lagre de oplysninger, vi har brug for, det kan rengøres. Hvor er klippebordet og hvordan man kan rense det? Muligt at gøre dette ved at erstatte de oplysninger i det på den anden. Derfor når du har kopieret teksten, kopiere følgende oplysninger erstatter klippebordet til en anden, som er undertiden ganske ubelejligt. For eksempel i en situation, hvor du vil gemme et par forskellige tekst til klippebordet, er det nødvendigt at udføre flere kopiere og skær. Meget mere praktisk ville det være muligt at udveksle den buffer til at gemme flere datastrømme. Dette ville gøre det lidt lettere at bruge.

Også den udklipsholderen ryddet efter en genstart uafhængigt af computeren. Det vil sige, hver gang du slukker og tænder computeren eller genstarte den, vil din udklipsholder være ren, ligesom et hvidt lagen. De, der ønsker at rydde din udklipsholder hurtigt og manuelt, kan du gøre dette, hvis et par skridt. Først skal du oprette på sin desktop genvej til følgende placering: cmd / c «echo off | clip ». Disse tegn skal indtastes i adressefeltet. Dernæst skal du angive et navn på genvejen for at rydde udklipsholderen. Efter at klikke på genvejen, højreklik, og derefter - "Skift ikon". I "Søg efter ikoner" i følgende fil typen tegn% SystemRoot% \ system32 \ imageres.dll. Med disse trin, skal du vælge dig det ikon, du kan lide. Så, bare køre denne genvej, vil din udklipsholder blive ryddet i et sekund. Du behøver ikke at kigge efter, hvor der er en buffer udveksling på en computer.

Alternativ til standard udklipsholderen

Som allerede nævnt i artiklen, klippebordet har en bagdel. Det er umuligt at kopiere nogle typer af information. Derfor er der programmer, der har denne funktion, og mange flere. Et alternativ - et program Save.me. Det omfatter en hukommelsesfunktion, der gemmer flere stykker, så ofte brugt af computerbrugere. Der er også en lang række programmer som dette, kan du altid finde noget, der vil interessere dig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.