ComputereDatabaser

MySQL - forespørgsel i forespørgslen. MySQL: query eksempler. Indlejrede MySQL forespørgsler

I øjeblikket kan hver person observere den hurtige vækst i digital information. Og da meget af denne information er vigtig, er det nødvendigt at bevare det i digital form til fremtidig brug. I denne situation kan det bruges moderne teknologier såsom databaser. De giver kan udføres på ethvert punkt på kloden pålidelig lagring af enhver digital information og data adgang. En af de teknologier, der overvejes, er et system af MySQL-databaser.

DBMS MySQL - hvad er det?

En relationel database management system MySQL er en af de mest populære og almindeligt anvendte lagringsteknologier. Dens funktionalitet er overlegen i mange henseender den eksisterende database. Især en af de vigtigste funktioner er muligheden for at bruge indlejret MySQL forespørgsler.

Derfor er mange af de projekter, hvor tiden er vigtig og nødvendig for at sikre opbevaring ydeevne oplysninger, samt udføre komplekse data prøver at blive udviklet på en MySQL-database. De fleste af disse udviklinger gør hjemmesider. I dette tilfælde er MySQL fremmes i forbindelse med gennemførelsen af både små (blogs, hjemmeside, visitkort og så videre. P.) og temmelig store problemer (online shopping, lagring af data , og så videre. D.). I begge tilfælde, visning af oplysninger på websiden brugte MySQL-forespørgsel. Anmodningen om udviklere, der forsøger at få mest muligt ud af de muligheder, Database Management System.

Hvordan det skal organiseres opbevaring

Til praktisk opbevaring og efterfølgende behandling af dataene nødvendigvis bestilt. Datastrukturen at bestemme, hvordan bordet vil se ud, som bruges til at lagre oplysninger. Databasetabeller er et sæt af felter (kolonner), der svarer til hver enkelt ejendom af de data objektet.

For eksempel, hvis en tabel over medarbejdere i en bestemt virksomhed, er det den mest enkle struktur vil være som følger. For hver medarbejder er fastgjort unikt nummer, som sædvanligvis anvendes som primær nøgle til tabellen. Så i tabellen registreres personlige medarbejderdata. Det kan være alt: Fulde navn, kortnummer, for hvilke det er fastgjort, telefon, adresse og andre informationer. Ifølge kravene i normalisering (6 normale former for databaser) samt for MySQL-forespørgsler foret strukturerede felter i tabellen skal være atomare, dvs. ikke at have tællinger eller lister. Derfor er normalt, i tabellen, er der separate felter for efternavn, fornavn, og så videre. D.

employee_id

efternavn

navn

efternavn

Department_id

stilling

telefon

Employer_id

1

Ivanov

Ivan

Ivanovic

Administration.

direktør

495 ****

null

2

Petrov

Peter

Petrovich

Administration.

Næstformand. direktør

495 ***

1

3

Grishin

Gregory

G.

salget

hoved

1

...

...

...

...

...

...

...

...

59

Sergeev

Sergei

S.

salget

Sælger-Consults.

495 ***

32

Ovenfor er en triviel eksempel på databasetabellen struktur. Det er dog stadig ikke fuldt ud opfylder de væsentlige krav i normalisering. I faste systemer, skaber en ekstra tabel sektioner. Derfor er den følgende tabel i stedet for ordene "Afdeling" kolonnen skal indeholde en række afdelinger.

Hvordan er de data prøven

For at hente data fra tabeller i en database management system MySQL, et særligt team - Vælg forespørgsel. Til serveren databasen korrekt reageret på klagen, anmodningen skal være velformet. query struktur dannes som følger. Enhver adgang til databaseserveren starter med søgeordet vælge. Det var med ham bygget alle MySQL forespørgsler. Eksempler kan være af forskellig kompleksitet, men princippet om konstruktionen er meget ens.

Du skal herefter angive, hvilke felter du ønsker at vælge den ønskede information. Viser de felter går gennem komma efter forslag vælger. Når alle nødvendige felter er opført i anmodningen angiver tabelobjektet hvorfra prøven vil forekomme ved hjælp af forslag fra og angive navnet på bordet.

For begrænsninger prøvetagning i MySQL-forespørgsler føjes til særlige operatører, forudsat databasen. For prøve duplikeret (unikke) anvendte data bud udtalte, og at fastsætte betingelser - operatøren hvor. Som et eksempel, der gælder for den ovenstående tabel, kan vi overveje en anmodning krævende oplysninger om navn medarbejdere, der arbejder i afdelingen "Sales". query struktur har form som i nedenstående tabel.

Begrebet en indlejret forespørgsel

Men det vigtigste element i databasen, som nævnt ovenfor, evnen til at håndtere indlejret MySQL forespørgsler. Det skal se ud? Fra navnet logisk det underforstået, at dette er en anmodning genereret i et hierarki af to eller flere anmodninger. I teorien, ved at studere de særlige forhold i databasen den siger, at MySQL ikke begrænser antallet af MySQL-forespørgsler, der kan indlejres i de vigtigste forespørgslen. Men du kan eksperimentere i praksis, og sørg for, at efter den anden ti indlejrede forespørgsel responstid til for alvor at stige. Under alle omstændigheder er det i praksis er der problemer, der har brug for at bruge en meget kompleks MySQL-forespørgsel. Anmodningen kan kræve et maksimum på 3-5 indlejrede hierarkier.

Konstruktion af indlejrede forespørgsler

I analysen af den læste information, kan der anvendes en række spørgsmål om, hvor sub-forespørgsler, og hvis du ikke kan løse problemet med at opdele dem i enkle uden at komplicere strukturen. I praksis er sub-forespørgsler bruges til at løse komplekse problemer. Sådan type problemer er situationer, hvor det ikke er kendt på forhånd de betingelser, hvorunder grænseværdierne yderligere prøveudtagning vil forekomme. Det er umuligt at løse sådanne problemer, hvis du bare bruge den almindelige MySQL-forespørgsel. I anmodningen bestående af hierarki, vil være begrænset søgningen, kan ændre sig over tid eller på forhånd, kan ikke være kendt.

Hvis vi ser på tabellen ovenfor, følgende eksempel er en kompleks opgave. Lad os sige, vi har brug for at vide grundlæggende oplysninger om medarbejdere, der er underordnet Grishina Grigoriya Grigorevicha, der er leder af salget. Ved dannelse forespørgslen ved vi ikke sit identifikationsnummer. Så oprindeligt vi brug for at vide det. Det bruger en simpel forespørgsel, der vil finde hovedvilkårene i afgørelsen og vil supplere den vigtigste MySQL-forespørgsel. Anmodningen viser klart, at underforespørgslen får medarbejderen id-nummer, som yderligere definerer grænsen for den vigtigste forespørgslen:

I dette tilfælde er enhver antydning bruges til at forhindre forekomsten af fejl, hvis medarbejdere med sådanne initialer vil være et par stykker.

resultater

For at opsummere, skal det bemærkes, at der er mange andre ekstra funktioner, der i høj grad letter konstruktionen af forespørgslen, som DBMS MySQL - et stærkt værktøj med en bred vifte af værktøjer til opbevaring og bearbejdning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.