SundhedKræft

Pladecellekræft keratiniserende kræft: særegenheder udvikling og behandling

Pladecellekræft keratiniserende kræft - en meget lumsk sygdom, der kræver øjeblikkelig indgriben læger. Dens ejendommelighed er, at det er ved at udvikle ganske langsomt, og metastase - er generelt en meget sjældent fænomen. Ikke desto mindre bør sygdommen behandles. Tumor er en gruppe af rødder, der strækker sig i forskellige retninger.

Bemærk, at det berørte område af huden kan have en anden form. Keratiniserende pladecarcinom - en farlig sygdom. Desuden er tumoren udsat for uheld, så huden kan ofte blive betændt. Der er en patologi skyldes overdreven virkning af sollys, stråling, carcinogener, og som følge af svag immunitet. Oftest vises sygdommen hos ældre mennesker. Som til lokalisering af tumorer, kan de placeres på ethvert område af huden, selv om de fleste forekommer i åbne områder.

Pladecellekræft keratiniserende kræft kan være overfladisk og dyb. Overfladiske tumor har ofte en uregelmæssig form og skarpe kanter. Tumor invaderer dybt inde væv. Hvis tiden ikke registrerer den patologi, kan det sætte metastaser i lymfeknuderne. Hvis sygdommen ikke behandles, udvikler det hurtigt.

Squamøs keratiniserende cancer bestemmes ved anvendelse histologi væv tumorer. Forebyggelse af denne sygdom er rettidig fjernelse af alle hudsygdomme, samt dosering udsættelse for solen. Naturligvis bør du holde sig væk fra strålekilden.

Keratiniserende skællede hudkræft har visse symptomer. I den indledende fase af sygdommen præsenteres i små knuder på huden, som ikke væsentligt ændrer farve. Hvis tumoren til at røre, kan du føle hærdningen. Med udviklingen af bakker dækket med skæl, og i det mindste traumatiserende starten til at bløde.

En af de mest lumske sygdomme i huden er bare den skællede keratiniserende kræft. Behandling af sygdommen skal indsendes alsidig. Den indebærer anvendelse af stråling og kemoterapi efterfulgt af kirurgi. Og skåret ud til at være en svulst i sundt væv.

Det skal bemærkes, at der er moderne måder at eliminere patologi: elektrisk koagulation, laser terapi, kryoterapi. Men disse metoder anvendes, kun på visse stadier, når tumoren ikke har metastaseret og lad ikke indgroet dybt i vævet. Ved brug af standard kemoterapi og kirurgisk helbredelse af sygdommen på 99%.

Hvis patologi gentog sig, så igen anvende standardmetoder af dens afskaffelse. For helt at slippe af med sygdommen, du har brug for tid til at diagnosticere den. Derfor ved den mindste mistanke om hudkræft bør du straks konsultere en hudlæge og gøre cytologi.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.