Sport og FitnessVandsport

Russisk synkroniserede svømmere Romashin Svetlana: biografi, sport karriere, personlige liv

Romashina Svetlana betragtes som en af de bedste i verden af synkroniserede svømmere. Athlete er en multiple verdensmester og kontinentale mesterskaber.

biografi

Svetlana Alekseevna Romashina blev født i Moskva i 1989. I en alder af fem fremtid "guldfisk" Rusland først kom med sin mor i poolen. På det tidspunkt pigen allerede er engageret i dansestudie, men det var i vandet for at nå deres fulde potentiale Svetlana Romashina.

Svømning fik hende meget let, så trænere har rådgivet min mor til at sende deres datter til en sektion synkroniserede svømmere. Så i en alder af 9 begyndte Romashin for alvor at engagere sig i sport under vejledning Tatyany Danchenko.

Fremtidig olympisk mester formået at kombinere uddannelse i synkronsvømning, balsal dans og blive i skolen. Når du er på baggrund af en stabil kost af pigen dukkede gastritis eneste sport tilbage i hendes daglige rutine.

Vedvarende, og til tider opslidende træning har båret frugt - i en alder af 15 år Romashin Svetlana blev den yngste i den russiske landshold i synkronsvømning.

Men selv de travle hverdag træning forhindrede ikke den unge atlet at få en uddannelse. Efter gymnasiet dimitterede hun MGUESI, og derefter som en anden videregående uddannelse valgte fakultetet for sport management på MSU.

"Guld" aktive fodboldliv

Begyndelsen af en professionel sport karriere, Romashina skete bare fantastisk. Allerede i den første til at være vært for VM 16-årige Svetlana gør "guld" dobbelt, vinde i gruppe øvelser og i kombination. Et år senere, gentager hun sin præstation på det kontinentale mesterskab i Budapest.

Verdensberømmelse var til tider meget tung byrde for de unge sportsfolk, på grund af den stramme træningstilstand den er stort set ikke set sine forældre. På tærsklen til det OL i Beijing Romashin Svetlana ønskede jeg at komme væk fra sporten, og kun hendes træner Danchenko formået at afskrække unge synkroniserede svømmere fra at gøre. Da det viste sig, ikke forgæves.

Gennem hele sin karriere, Romashin atten gange vundet VM, og at gøre det både i solo disciplin, og i par og gruppe forestillinger. Svetlana er også ti gange vinder af det kontinentale mesterskab. På Universiade i Kazan i 2013, hendes samling af guldmedaljer vundet yderligere to tilfælde.

I 2013 sinhronistki blive den bedste atlet af året af Federation of Sports Journalister, modtog hun prisen "Silver Doe."

En af grundene til en succesfuld karriere Romashina er dens evne i lang tid under vand. Svetlana kan holde vejret næsten 5 minutter at synkronsvømning er meget god.

Olympiske medaljer skinne

Romashina Svetlana i 2008, uropført ved OL i Beijing. Hun har deltaget i gruppens konkurrencer som en del af det russiske hold, der har formået at udføre glimrende og vinde guldmedaljer.

Begyndende i 2009, Romashin udført i en duet med en anden velkendt sinhronistki - Natalia Ishchenko. Sammen har de vundet på olympiaden i London. Men denne "guld" medalje regn har ikke slut for Svetlana. Taler i gruppen, er det blevet en to-tiden vinder af legene.

I 2015 Romashina Svetlana savnede hjem VM grundet skade. Spørgsmålet var omkring slutningen af sit aktive fodboldliv. Men efter nogle overvejelser leder af det russiske hold i synkronsvømning har besluttet at handle på legene i Rio de Janeiro.

Ishchenko, sammen med lyden af "Gypsy Girl" havfrue igen viste deres overlegenhed over rivaler. Et par dage senere vandt det russiske hold gruppen forud for stærk japansk hold, Kina og Ukraine. Således Svetlana Romashina blev femdobbelte olympiske mester.

Personlige liv

Selv på ferie Romashin Svetlana ikke kan leve uden vand. Til hendes foretrukne hobby sejler med synkroniserede svømmere allerede havde deltaget i flere kapsejladser.

I flere år, Svetlana boede i en borgerlig vielse med Nikolaem Zaharovym. I fremtiden, "guldfisk" Rusland har planer om at formelt at legalisere deres forhold og blive mor.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.