SundhedSygdomme og betingelser

Pres 110 til at 70 - er det normalt eller er der grund til bekymring?

Den normale blod pres på den person er 120 til 80. Men den ideelle ydeevne mødes med ekstremt sjældne, og ofte giver en scanner tæt på datacifre. Og hvis nogle mennesker er med rette bekymret for højere værdier, mens andre er begyndt at bekymre sig, når deres tryk er 110 til 70. Det bør være muligt i dette tilfælde at vise interesse og at tage fat på lægen?

Nogle medicinske fakta

Hvad er blodtryk? Når blodet pumpes ind i det vaskulære system ved et forudbestemt tryk, og alle fartøjer har deres modstand, er dette udtryk menes den sædvanlige hydrodynamiske tryk i blodkarrene. Dens ydeevne afhænger af hjerte og blodkar fra staten, fra en alder af eksterne faktorer på arvelighed.

Læger har længe bemærket, at på hvilket tryk i kapillærerne, vener og arterier (og det er i forskellige fartøjer har meget forskellige værdier), tilstanden af organismen afhænger af.

Med reduktionen af hjertet (kaldet systole), blodtrykket stiger. Og under afspænding af hjertemusklen (diastolisk), tværtimod, reduceret. Så altid tage to numre, når måling af blodtryk: den øvre grænse og nedre.

Digitale standarder

Der er en fremragende indikator for blodtryk - 120 over 80, som genkendes af alle medicinske norm planet. Det menes, at dette er ideel sund figur. Ikke kun mennesker, men også mange pattedyr har et systolisk tryk på 120 mm Hg. Norm som den minimale (diastolisk) mm Hg anses for at være 80. Art.

En 110 70 - normalt tryk, eller om det betragtes som et tegn på hypotension?

Svaret på dette spørgsmål er også ligetil - pres 110 til 70 anses for at være en funktionel norm. Generelt læger hævder, at plus eller minus 20 mm i begge retninger, når indikatorerne øverste tryk ikke spiller nogen rolle. Det er bare en bestemt organisme. Så hvis din systoliske tryk spænder fra 100 til 140 slag i minuttet, anses det for normalt.

Hvis tallene over 140 - det er den første klokke at du udvikler forhøjet blodtryk. Hvis omvendt under 100 - vi kan tale om hypotension.

Hvad påvirker resultatet?

Faktorer, der bestemmer dit blodtryk lidt. Her er de vigtigste:

 1. Evnen af hjertet til at trække sig med en vis kraft for at udøve tilstrækkelig udslyngning af blod gennem karrene.
 2. De rheologiske egenskaber af blod. Jo tykkere det er, jo hårdere og langsomt bevæger sig gennem karrene. Diabetes eller forhøjet koagulation hæmme strømmen af blod, kan de udløser en stigning i blodtrykket.
 3. elasticitet af blodkar. Jo ældre en person bliver, jo mere slidt sine skibe, og de er klare værre med den sædvanlige belastning. Det er derfor, hypertension udvikler oftest hos ældre.
 4. Aterosklerotiske plakker, som også reducerer vaskulær elasticitet.
 5. Nerve stress eller hormonale ændringer, når der er en brat indsnævring eller vasodilatation.
 6. Sygdomme i de endokrine kirtler.

Som du kan se af ovenstående, kan en enkelt klare regler ikke bestemmes. Hver eftersom funktionerne i kroppen, så den blodtryk fra 110 til 70 kan betragtes som en god indikator.

Alder og pres

Glem ikke om sådan en vigtig komponent med alderen. Ja, blodtrykket afhænger af, hvor gammel du er. For eksempel er de 95/65 tal er helt naturligt for en ni-måneders baby. Unge 16-20 års pres lige fra 100/70 til 120/80, og er også betragtes naturligt. Jo ældre en person bliver, jo større bliver og figurer. I en alder af 20 til 45 år, blodtryk 120 70 og 130 80 - en ret almindelig fænomen, som skal tages som normen. Men hastigheden fra 110 til 70 - ærgerligt for denne aldersgruppe.

Efter 45 år, har lægerne ikke slå alarm, hvis scanneren viser en 140 af 90. Men de, der har allerede bemærket 60 år, føler stor og på niveau 150 til 90.

Men fysiologisk det kan ske, og så i alderdommen presset fra 110 til 70 vil sejre. Hvis du føler dig komfortabel, det er absolut ingen grund til bekymring findes ikke.

Hvornår skal slå alarm?

menneskelig tryk 110 til 70 personer til tider føler lav, men det behøver ikke under sig selv ingen medicinsk begrundelse. Hypotension eller hypotension (såkaldt eksperter på lavt blodtryk) kan forårsage besvimelse, vedvarende svimmelhed, svaghed eller træthed. Men, som regel, er det omkring 90 ved et tryk på mindre end 60 mm Hg. Art.

Hvis det er for lavt, kan blodcellerne ikke den mængde oxygen, de behøver. Også under formindsket tryk i kroppen gennem blodet leverede mindre næringsstoffer og værre metaboliske produkter fjernes. Derfor begynder en person til at føle sig dårligt. Men her er en interessant medicinsk kendsgerning. Folk, der har blodtryk gennem hele livet var under den fysiologiske norm, leve et par år længere.

Sådan behandler lavt blodtryk?

Selvfølgelig, lavt blodtryk kræver omhyggelig opmærksomhed til hans holdning og korrektion, hvis den har en betydelig indvirkning på din generelle fysiske tilstand. Hvis du føler kronisk træthed, skal du først afgøre, den er forbundet til din pres eller ej. Hvis din læge sætter dig en diagnose, "hypotension", er det nødvendigt at radikalt ændre deres måde at leve på, nemlig:

 • ofte gå i den friske luft;
 • udføre moderat motion;
 • gøre øvelser;
 • fuldt fodret;
 • nok hvile.

fysioterapibehandlinger anbefales også:

 • Akupressur.
 • Kryoterapi.
 • Zoneterapi.
 • Magnetisk terapi.

Læger rådes til at bruge stimulerende drikke, koffein, der er til stede, samt ginseng tinktur, sibirisk ginseng, Schisandra chinensis, tjørn, udelukkende på rådgivning fra læger.

Hvordan skal hjertet slå?

Ud over ydeevne scanner bør også tage hensyn til, hvor hurtigt dit hjerte slår. Puls tryk ved 110/70 i hvile bør være 60-70 slag i minuttet, og efter 40 år, og det kan være hyppigere til 80 slag.

Satsen for hjerteslag varierer gennem hele livet. Hos spædbørn kan det nå 140-180 slag i minuttet, og ingen alarm ikke forårsage. Et barn, der er et år gammel, pulsen er normal er 115-110 u. / Min., Og i en alder af 14-15 er reduceret til 80-85 u. / Min.

Hos voksne bør hyppigheden af slag i hvile ikke overstige 60-75 slag, og hos ældre mennesker - 80 slag i minuttet.

Interessant faktum: mandlige hjerte slår langsommere med omkring 10 slag. Og den laveste sats, selvfølgelig, i drømmen, når kroppen hviler. Nogle mennesker tror, at det sjældnere hjertet slår, jo længere en person lever.

Hvis en kvinde er gravid

I blodtrykket hos en kvinde, mens transporterer baby tendens til at stige, især i anden halvdel af perioden. Samtidig, lægerne er opmærksomme på: presset af 110/70 under graviditet bør ikke give anledning til bekymring, fordi den fysiologiske norm er fra 110 til 70 og 140 til 90. Men hvis tallene på blodtryksmåleren bliver slået ud af serien, så skal man søge læge. Måske udviklingen af hypotension og hypertension.

Samtidig bemærkes det trykreduktionen kan observeres i de oprindelige betingelser. Dette skyldes ændringer i hormonelle niveauer i en kvindes krop. I øvrigt, kontrol tryk under graviditeten - en vigtig faktor for evaluering af sin egen sundhed og helbred i fremtiden baby.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.