SundhedSygdomme og betingelser

Diffus lungefibrose: ætiologi, symptomer og behandling

Diffus lungefibrose - en sygdom karakteriseret ved overdreven proliferation af bindevæv i lungerne. Disse processer er yderligere forårsage bronchial forvrængning. Lys sammenpresset og gradvist atrofi. Sygdommen kan forekomme i alle aldre. Mere modtagelige mænd er til denne patologi. De fleste lider af voksne, men lejlighedsvis diffus lungefibrose og registrere børn.

Diffus lungefibrose - årsagerne til sygdommen, kan varieres. Ætiologi fibrose tæt forbundet med hjertesygdom (hjertesygdom og myocarditis), lunger (lungebetændelse), infektiøse sygdomme (for eksempel tuberkulose, og syfilis), mekanisk traume på brystet. Lungefibrose ofte optaget i mennesker, der misbruger alkohol og rygning.

Due fibrose og blokerer interalveolære kapillærer udviklet progressiv respiratorisk svigt. Derfor er det første tegn på sygdommen er en åndenød, der opstår først under træning og senere selv i hvile. Diffus lungefibrose ledsaget af hyppig tør hoste, brystsmerter, træthed, generel svaghed, mens kroppen temperaturen forbliver inden for de fysiologiske grænser. Morfologiske ændringer i strukturen af lungen fører til udvikling af emfysem, pulmonal insufficiens. Disturbed gasudveksling i lungerne. Mangel på ilt i kroppen fører til udvikling af cyanose af huden.

Eftersom diffus lungefibrose ofte forekommer uden de karakteristiske kliniske symptomer, så diagnosen røntgenundersøgelse bør udføres. Med denne metode viser undersøgelsen strukturelle ændringer i lungevævet. For en mere grundig undersøgelse af læsioner ved hjælp af billedbehandling.

Diffus lungefibrose - Behandling af denne sygdom er lavet kompleks ved anvendelse af lægemidler, såvel som fremgangsmåderne til traditionel medicin. For en normalisering af bronchiale vejrtrækning hjælp expectorants. Når de indgives åndenød spray bronkospasmolytiske lægemidler (eufilin, ephedrin, Teofedrin, theophyllin, izadrin, surt sulfat atropin). Når dårligt blodomløb godt resultat opnås ved hjælp af de hjerteglykosider (strophanthin). Hvis diffus fibrose ledsaget af allergiske reaktioner, er kortikosteroider (prednison), der anvendes. Når betændelse i bronkier og lunger behandlere gennemføres antiinflammatorisk og antibakteriel terapi (sulfapiridazin, oletetrin, chloramphenicol, tetracyclin).

Ofte medicinering udføres sammen med en fysioterapi (oxygenbehandling, akupunktur, massage brystkasse). Patienterne skal afholde sig fra at ryge og drikke. Kirurgi udføres med begrænset lungefibrose, fibrose, cirrose og bylder. Kirurgisk behandling af diffus lungefibrose er ineffektiv.

Forebyggelse af diffus fibrose er at undgå akutte og kroniske infektionssygdomme (bronkitis, lungebetændelse, tuberkulose, syfilis, osv). Det er også nødvendigt så lidt som muligt for kontakt med giftige gasser, sod, røg, fugt, stråling. I minerne, fabrikker til fremstilling af glas, effektiv ventilation skal installeres. Folk skal arbejde i åndedrætsværn. Ved detektering af de første tegn på sygdommen nødt til at ændre et job, hvor du ikke behøver at inhalere de skadelige stoffer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.