Selv-dyrkningOratoskoe kunst

Philippics - hvad er det?

Philippics - en fyrig tale, en ordflom fordømte erklæring. Dette udtryk er historisk forbundet med to prominente talere i den antikke verden - Demosthenes i Grækenland og den Roman Cicero.

Historisk information: Philip II

En af hovedpersonerne i det 4. århundrede f.Kr., Aleksandr Makedonsky er, om hvem der er skrevet en masse bøger og mange film filmet. Men ikke mindre populær var hans far, Filip II (382-336 f.Kr.. E.), som også var en stor kriger og en schemer. Makedonien tilhørte den nordøstlige lander i den græske halvø. I øst, grænsen til barbarerne-thrakerne, ligger lidt længere skræmmende militant Persien. Og på grund af sin geografiske placering på makedonerne har nedsat en særlig dialekt af det græske sprog, hvor der var mange barbariske ord.

Makedonien blev anset fattige konventionelt civiliseret stat, og angrebet det, som alle kun ikke var doven. Hvis det ikke var anmassende Filip II, der stammer fra en slags fremtrædende makedonske konger, ville landet har simpelthen revet fra hinanden. Ved 23, blev han konge og vandt et ry som en magtfuld hersker. Den stilling han styrket af det faktum, at for at vinde de erobrede landområder Athen tidligt, og samlet en stærk hær, og han begyndte at angribe sine naboer.

Hvad er philippic?

Indflydelsesrige athenske talerens Demosthenes (384-322 f.Kr.. E.) Med sådan lidenskab og vrede udsat opførelser af kong Filip af Makedonien, en fjende af det athenske demokrati, hvad hans navn var grundlaget for omdøbning "protivomakedonskih" optrædener "diatribes". Disse var vred og diatribes. Dette navn har tiltrukket og den berømte romerske taler - Cicero, at hans belastende taler mod Mark Antony , også blev kendt som "philippics".

Vred taler af Demosthenes

Temaet for den første var en fyrig diatribes kalder athenerne at modstå. Demosthenes opfordrede athenerne at være klar til krig, forsøger at overbevise dem om, at de har lidt på grund af fejl og inkompetence af kongen Filippa Makedonskogo. Han var imod brugen af lejesoldater i den athenske hær, og foreslog oprettelsen af en fleksibel militærstyrke, der ville forblive i Makedonien og imod Philip hær. Philippics - en lidenskabelig og vred tale, som har en stærk effekt på lytteren. Den alvorligste anklage mod kongen af Makedonien, var, at han har overtrådt vilkårene i fredstraktaten 346 år.

Den næste (anden) philippic - det var en reaktion på en voldsomt angreb af Philip og hans støtter i den athenske allierede byen. I den tredje vred tale Demosthenes anvendt fulde kraft hans veltalenhed, han forlangte resolut handling mod Philip og den forventede suset af energi fra den athenske folk. Makedonien og Athen var allerede de facto krigsførende. Det vigtigste at Filip var den første der brød freden.

Tredje philippic - dette er den bedste politiske taler af Demosthenes, der opførte sig som den mest indflydelsesrige politiker i Athen og var den suzerain af den athenske politiske scene, en lidenskabelig leder af anti-makedonske fraktion, som opfordrede til den athenske opstand mod Philip.

Fjerde philippic også tilskrives Demosthenes, afspejler den opfordring til at sende en ambassade til Athen til perserne, men der er nogle tvivl om dens forfatterskab. Moderne Ozhegova Dictionary definerer dette begreb som følger: vred diatribe. Udtrykket senere anvendte sådanne russiske forfattere som Chernyshevsky, Turgenjev, Saltykov-Shchedrin, Tjekhov og andre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.