Mad og drikkevarerOpskrifter

Fløde sauce med svampe

Mushroom muligt at tilberede et stort udvalg af lækre saucer, for eksempel, duftende mørke, lavet af hvide tørrede svampe, rød tyk kantarel, klar sød sauce af honning agaric ... Men de fleste af os er tilgængelige svampe. I denne henseende er det mest nyttigt at være i stand til at koge fløde sauce med svampe var en af dem. Jo mere, så det kan også fremstilles ud fra mange andre svampe.

Fløde sauce med svampe er en meget bred formål, han ville komme og pasta, og vegetabilske koteletter, og blomkål. Alligevel er det muligt at bage og svinekoteletter, kylling patties eller fyldte kål. Men han er bedst egnet til retter af kartofler. Så traditionelt det serveres til kartofler gratin eller til kartoffelmos.

Du skal bruge:

300 gram svampe, 2 teskefulde mel, 100 g fløde og syrnet fløde, 25 g af en olie, løg, vand.

Start med at forberede flødesauce med svampe og løg stegning. En pære skal rengøres, skåret så fint som muligt. Hakkede løg skal hældes på en opvarmet pande, som allerede er smeltet smør. Steg løgene til de er gyldne brune. Mens stegte løg - har tid til at skære svampe. Igen - jo mindre jo bedre, og saucen er mere som det i saucen, snarere end blot svampe i creme fraiche. Men finheden af snittet påvirker udseendet af maden, men ikke til hans smag, så det vil være lækre og grofthakkede svampe. Det er et spørgsmål om smag.

Svampe falde i søvn er allerede blevet en gylden bue. I første omgang vil de optager hele panden, men gradvist svampe Ujar flere gange. Fry svampe er også nødvendigt at angive lidt gyldne flydende fordampning og absolut - således i stegte svampe vil være mere smag. Så kan de være en lille smule salt og drys med mel. Beløbet afhænger i høj grad af, om tætheden af saucen du ønsker at få et resultat. Hvis du sætte lidt mere mel - fløde sauce med svampe vil være for tyk, ellers - væske ..

Når svampene blandes jævnt med mel, tilsættes væsken til dem. Først - vand, køligt kogt vand. Hæld cirka et halvt glas, en tynd strøm i hele panden, så vandet dækket alle de svampe på en gang, og bland godt. Svampe vil finde sig i en gennemsigtig tyk sauce. Nu vil du tilføje creme fraiche og fløde. Hvis du tilføjer både, vil saucen være et sødt og surt. Hvis du tilføjer kun cremen, sauce er lidt sød, men hvis kun cremen, vil saucen blive mere sure. Dette er alt selvfølgelig et spørgsmål om smag.

Efter tilsætning af disse produkter, sauce er bedre ikke at koge over. Prøv saltholdighed, tæthed udseende (du kan hælde noget mere vand) til og fra. Nu er en hvid sauce med svampe klar til brug, kræver det ikke tid til infusion. Hvis du ikke spiser alle på én gang, kan det sættes i køleskabet og derefter genopvarme det vil ikke være værre. Og du kan fryse det i reserve.

Hvis du er madlavning svampe som en appetitvækker, så prøv at koge dem med kaviar creme sauce.

For at gøre dette skal du bruge:

25 ml tilstrækkelig tung fløde, 3 store skeer af kaviar, 100 gram af laks, halv citron, peber, salt.

Stykke ørred eller laks bør sættes i en gryde og dæk med koldt vand. Vand bør således kun dække fisken. Vand, salt, sætte et par ærter (efter smag) sort peber, laurbærblade, en skive citron. Vandet skal have lov til at koge. Omkring to minutter senere deaktivere varmen efter et par minutter - at trække sig ud de fisk, som skal skrælles, hvis den findes, og fjern alle kernerne. Fisk mos med en gaffel.

Creme skal slå med en mixer. Tilsæt saften af en halv citron, mosede fisk og kaviar. Alle mix grundigt, prøv og, om nødvendigt, tilsæt salt og peber. Udført.

Denne sauce er god med mange retter, men hvis man skærer rå svampe i tynde skiver og hæld saucen, viser det sig en vidunderlig appetitvækker.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.