Selv-dyrkningOratoskoe kunst

Tale etikette

Under talen etikette forstå helheden af tale midler, samt regler for deres anvendelse i visse situationer. Tale etikette lærer os ikke blot at holde samtalen i gang, men også til at starte og afslutte det. Kendskab visse regler ikke falder i den latterlige situation, når der beskæftiger sig med kultiverede mennesker og vil altid være i stand til at vise deres bedste side.

Russisk tale etikette giver mulighed for flere muligheder breaker. Det hele afhænger af de konkrete omstændigheder, samt miljøet. Ved en fest, for eksempel, kan du bare gå op og starte en samtale ved hjælp uhøjtidelig spørgsmål. Glem ikke at introducere dig selv.

Mød folk på offentlige steder er ikke forbudt. Sådan gør det rigtigt? Du kan starte med en anmodning om bistand: Hjælp vælge en bog, spørge hvilket produkt der er bedre og så videre. Prøv at fortsætte samtalen kan kun være tilfældet, hvis en person har vist interesse i dig.

Regler forbyder ikke tale etikette at starte en samtale med en kompliment. Denne tilgang hjælper hurtig nok til at vinde denne eller den pågældende person.

Du kan starte en samtale med generelle vendinger om vejret, nogle begivenheder og så videre.

en række spørgsmål kan bruges til at fortsætte samtalen. Det er vigtigt at lytte til den anden part. Dette vil bidrage til at finde ud af, hvilke emner der er mest hensigtsmæssige. Generelt anbefaler tale etikette lytte mere snarere end snak. Forsøg ikke at afbryde samtalepartner. Argumenterer ikke anbefales - der er ingen grund til at bevise over for alle og enhver deres position. Tvist kun ødelægge indtrykket af dig.

Velkommen afslappet samtale. For at gøre det samtalepartner til at slappe af, kan du fortælle nogle enkle anekdote eller sjov historie fra livet.

Vær interessant at tale med - for at vide meget. Det burde være nok, selv for de små pakker, der ankommer fra samtalepartner. Det er også nødvendigt at udvikle dem. Læs bøger, magasiner, se nyheder, være interesseret i biograf nyheder.

Clever i tale etikette forbyder samtale.

Det er ikke kun retten til at starte og fortsætte samtalen, men det færdigt. Kontroller skal altid være fast, men forsigtigt og høfligt. Når der er ingen mening at fortsætte samtalen, skal du ikke forsøge at forstå på alt emner. Mål brug for at vide. Det er bedre at takke samtalepartner for den interessante samtale, ros ham for noget og, farvel, forlade.

Hvis du skynder dig, da den samtalepartner kun fik en smag, taktfuldt vink til ham, ser på sit ur. Undskylder og fortælle mig, hvad der ville være glade for at fortsætte samtalen, men hastesager ikke tillader dig at gøre dette.

Tale etikette involverer skånsom pleje af det faktum, at du ikke ønsker at diskutere. Mulighederne er anderledes. Du kan naturligvis forsøge at styre samtalen i en anden retning, men det er bedst at indrømme åbent, at dette emne er ubehageligt for dig og bede om at sænke den.

I en samtale skal vi ikke tale om det negative, deres problemer, bekymringer, lidelser, og så videre. Problemer overhovedet meget. I hver de ejer, og tale om dem i timevis.

Emner, der er personlige for dig og din ven, ikke gør til genstand for samtale i tilstedeværelsen af fremmede. På ting, der er følsomme i naturen, gør accenter, forsøger at finde ud af, om kilden er ikke imod at tale om dem.

Du bør ikke selv forsøge at diskutere de manglende folk. På grund af at diskutere deres mange forsøg på at hæve din placering. Denne taktik er forkert. Samtalen kan få morsomt (selvom ubrugelig), men indtrykket af dig selv vil du forkæle. nogen tale etikette tillader ikke umotiveret latterliggørelse.

Modstå stemningen. Altid forsøge at trænge ind i den følelsesmæssige tilstand af den person, med hvem taler. I nogle tilfælde kan du forsøge at påvirke hans følelsesmæssige tilstand.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.