FormationHistorie

Grunde ejerskab, forudsat i betingelserne for tjenesten: orden og funktioner i ejerskab

Land har altid været genstand for megen debat og konflikt. Det er på grund af den frugtbare jord, som ligger på munden af store floder, begynder den første krig. Senere feudalherrer søgt at forøge de sine ejendele flere og flere områder, udsætte sig selv og deres indbyggere. Således argumenterede de fylde sin magt. Så kunne banke styrket staten. Således har ejendomsret til jord altid været en af de vigtigste tegn på rigdom og magt. Denne situation fortsætter i dag.

Grundlæggende principper for ejerskab af jord i Rusland

En tid, hvor det var fælles for alle medlemmer af samfundet, varede meget kort tid. Den menneskelige natur har en tendens til at ville nyde fordelene ved civilisation alene og uafhængigt. Det er på grund af dette ønske og begyndte at danne jordbesiddelse. Hvad betyder dette begreb?

Landede ejendom i Rusland - det er i besiddelse af webstedet ved en bestemt person (både fysisk og juridisk) ejendomsret, lease, osv ...

Under regeringstid af kongerne, der var forskellige kategorier af dette koncept. Så det var en kirke, kloster, by, Posadskoe jordbesiddelse og, selvfølgelig, privat. På trods af, at Rusland blev betragtet som et patriarkalsk land, der er tilbageholdende med at indføre bedste praksis i fremmede lande, sit område distributionssystem var meget mere civiliseret end for eksempel i Etiopien. Der, hele Landet er helt i hænderne på autokraten, der på en bestemt måde for at udleje den genstand. Alle skatter og afgifter, der er indsamlet fra hendes akkumuleret i statskassen.

Begrebet arv

Indtil omkring det 15. århundrede i vores land, der er en slags privat ejendomsret til jord. De var arv. Hvis vi sammenligner det, og ejendomsretten til jorden, forudsat i betingelserne for tjenesten, er forskellen er, selvfølgelig, er der. Arv af mennesker bortskaffes til ejendomsret og kunne give det videre til deres afkom. Arvelig ejendomsret til jord i Rusland indebærer oprettelsen inden det en vis ledende medarbejdere, der førte tilsyn med opkrævning af skatter og organisering af bønder.

Selve oprindelsen af ordet "arv" (fars ejendom) betød dens vigtigste funktion - mulighed for at være nedarvet. Den stammer denne form for ansættelse, selv i Kievan Rus. Som regel ejerne blev fyrster og bemærkelsesværdige medlemmer af truppen, og boyars. Efter vedtagelsen af kristendommen kunne kirkelige godser.

Under den politiske fragmentering af staten var denne form for ejerskab grundlag af feudalismen. Jord, der tilhører fyrsterne, konstant udvidelse på grund af de priser, forløsning og erobringen af naboområder. Det førte også til en betydelig stigning og godser ejere påvirke den politiske og økonomiske liv i Rusland.

Grunde ejerskab, forudsat i udførelsen af afgiftsfri betingelser: hvad er det?

I det 15. århundrede er der et herregårdslandskab system. Det indebærer levering af personer, der betjener det gode i staten, jordbesiddelser. Det er både en belønning for den trofaste udøve sit hverv. På foranledning af den suveræne jordbesiddelse, forudsat i udførelsen af duty betingelser, kan enten være midlertidig (dvs. indtil personen arbejder) og konstant (overgang på den person, for livet).

Estate - hvad er det?

I midten af det 15. århundrede i Rusland, en ny form for jordbesiddelse. Godset - er en særlig form for ejendom, besiddelse af jorden, retten til som er tilvejebragt for tvungen militærtjeneste eller civil tjeneste. Der analoger af denne koncept i Europa. For eksempel i Spanien, den ejendom kaldet Hacienda, og i Portugal - hacienda.

For at adskille denne form for ejendomsret til jord fra den anden, for eksempel fra de godser, er det nødvendigt at fremhæve de vigtigste elementer i det. Disse omfatter:

  • Personlig. Godset leveres af en bestemt person, og er ikke fast til en bestemt position.
  • Midlertidig. Put en mand besat kun i en vis periode, som ofte ender med ophøret af en stat eller militærtjeneste.
  • Betinget. Godset blev udstedt den person en grund, og i bytte for, at det vil udføre visse opgaver mod staten.
  • Manglende evne til at bortskaffe. En person kunne leve på godset, at holde landbrugsarbejde, jagt og så videre. D. Men for at overføre ejendomsretten til jord er fastsat eller pligt, ved arv, ret til at sælge eller bytte det ikke havde. Hvis officer blev afskediget fra sit job, blev han tvunget til at forlade godset, sammen med deres ejendom.

Disse er de vigtigste kendetegn af boet.

Grunde ejerskab i moderne Rusland

I dag har tingene ændret sig. Hvem er statsborger i Den Russiske Føderation (samt enhver fremmed person) kan eje et stykke jord af følgende grunde:

  • ejerskab;
  • ret af levetiden arvelig besiddelse;
  • retten til at leje;
  • retten til evig brug.

Denne funktion er lovgivet af den russiske forfatning (art. 35).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.