FinanserFast ejendom

LCD "Trubino": anmeldelser, retninger, fotos

i dag køber deres eget hjem er ikke let. Priserne for lejligheder i byerne er afhængige af et meget stort antal af faktorer, som deres vækst er vanskelig at følge. Og vælge den løsning, der ville opfylde alle familiens behov og finansielle stilling, og synes en skræmmende opgave. Dette er grunden til mange, der ønsker at købe deres eget hjem længst ophørt den forgæves søgen efter lejligheder i byerne og vendte deres opmærksomhed til forstæderne under opførelse. Det er der, ser det ud til, og vil være i stand til at starte et nyt og lykkeligt liv for hver familie.

Udviklere lover en behagelig, æstetisk indrettede hjem, høj kvalitet lejligheder, brugen af kun de fineste byggematerialer, udviklet infrastruktur (tilgængelighed af skoler, børnehaver, legepladser, parkeringspladser, legepladser, butikker, skønhedssaloner, banker, etc.) og udviklingen af transportforbindelser.

Som regel kan sådanne boliger købes i rater eller pantsættes. Denne form for betaling har tiltrukket et stort antal købere, da langt de fleste køber en lejlighed har råd, kun betaler det beløb indfaset over tid. Familier er allerede planer for den måde, som formaliseret deres nye hjem, hvordan vil rejse til steder af arbejde og fritid. Det er dog ikke alle forventninger opfyldt. Nogle få lejligheder bygget meget dårligt, den anden - meget senere end den frist, mens andre tider ikke får overhovedet. Sådan beskytter du dig mod risikoen? Nøje undersøge svarene fra kunder om bygherre og dens aktiviteter.

I dag tilbyder vi dig gennem denne artikel for at udforske funktionerne i driften af en sådan konstruktion selskab, der er ved at udvikle projektet "Trubino" LCD (Shchelkovsky District). Byggeproces, kundeanmeldelser og medarbejdere, den aktuelle tilstand af et objekt - alt dette vil blive diskuteret senere. Denne artikel er bestemt til at hjælpe dig med at forstå, om ikke at investere i projekter af bygherre, hvordan du beskytter dig selv, din familie og dine økonomiske besparelser af skruppelløse vordende fagfolk.

LCD "Trubino": kundeanmeldelser om bygherren

I den indledende fase af arbejdet indehavere efterladt en masse positive kommentarer om byggefirmaet. På et vist tidsrum, virksomheden i den foreskrevne periode, og i forhold til at håndtere med udførelsen af sine forpligtelser. På andre projekter udvikleren reagerede forholdsvis loyale. Erklæret det gode omdømme, brug af kvalitetsmaterialer, god planlægning og godt udarbejdelse. Det pågældende projekt lovet at være en stor virksomhed og rentabel finansiel investering for aktionærerne. Men over tid har ændret situationen og desværre ikke til det bedre.

negative anmeldelser

I fremtiden, noget der blev meget forstyrret indehavere projekt "Trubino" LCD (Shchelkovo district) - udviklingen af byggeriet. Anmeldelser fortælle, at skabet ikke vil blive udleveret til tiden. Værkerne blev udført med betydelige forsinkelser, og efter, og alle begyndte at dukke nogle afbrydelser i gennemførelsen af byggeriet. I dag er det svært at finde positive om dette projekt (LCD "Trubino") svar. Nye bosættere i andre komplekser er overrasket over den aktuelle situation, men deres gode indtryk kan ikke kompensere for den forstyrrelse af de mennesker, hvis lejlighederne blev aldrig bygget.

Selskabets ledelse fortsætter med at flytte tidspunktet for færdiggørelsen af anlægsarbejdet, mens projektet var at blive idriftsat i tredje kvartal af 2016. Er det værd at købere til at tro sådanne løfter? Det er svært at sige. Og det lader til, at de ikke har planer om at stole på integriteten af bygherre og den imaginære begynder at ty til handling (Mere om det senere i denne artikel).

Selv om nogle af de aktionærer, der har købt deres hjem senere andre købere stadig en tendens til at stole på sådanne løfter. De deltager i møder fra tid til anden arrangerer udvikleren, gør det muligt for sidstnævnte at forklare deres kunder årsagerne til forsinkelser, og at fastsætte nye frister til opførelse af en boligenhed. Sådanne købere opretholde stadig den relative ro og venter på det øjeblik, hvor arbejdet vil være færdig, og de vil være i stand til at flytte ind i deres nye lejlighed.

Ikke desto mindre er de faktiske omstændigheder er ikke på siden af et byggefirma: efter ferien, har konstruktionen og ikke er blevet fornyet. Disse vilkår, som virksomhedens ledelse godkendte udvikleren med sine kunder på den sidste generalforsamling, er stadig ikke opfyldt. Langt de fleste kunder er utilfredse med den måde, virksomheden og udviklingen i byggeriet.

LCD "Trubino": staff anmeldelser

Hvordan arbejdsgiveren betragtes som en udvikler? Efter at have overvejet svarene fra medarbejderne, er det let at lave en klar konklusion: arbejdet her ikke bringer nogen penge eller positive følelser. Medarbejderne fortæller, at selv om hele holdet kan få en rigtig god og venlig, ledelsen er ikke tilfældet. Kriminalforsorgen kontor er tre måneder. Ofte blev folk bedt om at skrive et brev af fratræden på eget ønske i slutningen af dette begreb, med henvisning til manglende aktivitet i arbejdet. Medarbejderne rapporterer også en dårlig holdning til dem foresatte, at antallet af manglende overholdelse af pligter og erklærede lønningslisten. På den sidste og gjorde brug for at tale for sig.

Set udvikler systematisk forsinker udbetaling af løn til deres ansatte, uanset om de er involveret i, hvad der er det område af aktivitet i virksomheden: bygmester og kontormand lider lige. En systematisk mangel på kompensation for deres arbejde, selvfølgelig, kan ikke påvirke folks villighed til at arbejde på kvaliteten af deres arbejde. skal betales nogen indsats. Monetære motivation forbedre effektiviteten og produktiviteten er grundlaget for moderne kommercielle systemer. Men dette selskab synes at være reglen skånet.

Hvad kan indgås for kandidater, der ønsker at arbejde for bygherren, som er engageret i projektet (Litvinovo landsby LCD "Trubino")? Anmeldelser anbefale at afstå fra at forsøge at kontakte dette firma. Ifølge tidligere ansatte, vil det spare dig tid, nerver, og give mulighed for at være involveret i et andet arbejdssted, hvor du kan få en anstændig belønning for deres arbejdskraft.

Generelle oplysninger om projektet

Hvad kan skelne funktioner LCD "Trubino"? Anmeldelser muligt at afsætte de følgende punkter:

 • Komfortabel placering af kvarteret (otteogtyve km fra MKAD, er beliggende i landsbyen Litvinovo Schelkovo distrikt, Moskva-regionen);
 • God økologisk situation (placeret i nærheden af skoven);
 • Blandet brug kompleks (planlægning af bolig lejligheder, en børnehave indbygget typen, en række kommercielle applikationer);
 • Den nyeste teknologi og bekvem arkitektur (parkering; monolitisk blokstruktur, pålidelig isolering rationel indretning af lejligheder, hvilket tillader effektiv brug af et lille område, udendørs indgang rampe til tilstedeværelsen af regulatoriske hældning);
 • komfortable indbygget indgang (separat rum til portneren, tilstedeværelsen af to elevatorer i hver indgang, oplagringsrum, som ligger på det tekniske gulvet barnevogne);
 • økonomi - klasse boliger;
 • antal lejligheder - syv hundrede;
 • antal etager - ti;
 • Anslået dato af sommerhuse - i tredje kvartal af 2016;
 • Station Metro: "Dag", "Shchelkovskaya";
 • bil til metro for omkring 48 minutter;
 • kommercielt tilgængelig studio lejligheder, et-værelses, to-værelses, tre-værelses lejligheder;
 • Lejlighederne sælges uden efterbehandling;
 • betalingsmetoder: rater eller et realkreditlån;
 • planlagt gæsteparkering;
 • arealet af de foreslåede lejligheder spænder fra tyve-ni til firs-fem kvadratmeter.

Hvordan kommer man dertil?

Hvordan det skulle komme til LCD "Trubino"? Anmeldelser anbefale følgende rute. Det er nødvendigt at gå fra metrostationen "Shchelkovo" til byen Litvinov offentlig transport. Eller du kan få fra Yaroslavskijs jernbane til Friazino tog og overvinde resten af vejen med bus eller minibus.

aktier

Hvordan LCD fortsætter med at tiltrække kunder, "Trubino"? Anmeldelser tale om nogle af de handlinger, der udføres af udvikleren. For eksempel, unge familier får en tre procent rabat. Særlig fremme drives i juleferien. Selskabet lovede at give resten til De Kanariske Øer hver kunde, der har købt ejendom i denne boligkompleks i perioden fra den fireogtyvende i december 2016 den fireogtyvende i januar 2017.

udgifter til

Hvor mange fast ejendom investorer har måttet betale for lejligheder LCD "Trubino"? Anmeldelser og officielle oplysninger siger, at udgifterne til bolig afhænger af typen af lejligheden og dens område. Single-niveau lejligheder er et-værelses eller studie. sidste område spænder 20-8 til tres kvadratmeter kvadratmeter. Minimumsprisen af studiet er 1.216.000 tre hundrede og tyve rubler, og den maksimale - to millioner fem hundrede og tre tusinde to hundrede rubler. Et-værelses lejligheder har et areal på seksogfyrre til otteogfyrre kvadratmeter og omkostninger, henholdsvis på 1.940.000 fire hundrede rubler til to millioner 16 tusind.

Valget af duplex lejligheder Derudover har vi mindst anstændigt. Du kan købe en, to eller tre værelses duplex lejligheder i LCD "Trubino". Anmeldelser fra købere fortæller følgende: arealet af et-værelses lejligheder i planen varierede mellem toogfyrre og halvfems ni kvadratmeter. Deres omkostninger er anderledes i forhold til deres areal: fra en million 760-otte tusinde to hundrede rubler til fire millioner 530 tusind rubler.

Område-værelses duplex lejligheder spænder 60-1 til firs-seks kvadratmeter, og prisen - på to millioner 530-7900 rubler til tre millioner fem hundrede fjorten tusind fem hundrede og tyve rubler.

LCD "Trubino" - kidalovo?

Anmeldelser af denne bygherre gør det muligt at komme til en skuffende konklusion. Selskabet har bedraget medinvestorer, eller blot banale var økonomisk ude af stand til at opfylde sine forpligtelser. I øjeblikket projektet er suspenderet. Når anlægsarbejdet vil fortsætte i LCD "Trubino" (Litvinovo)? Anmeldelser rapporterer indskydere mening om det.

Købere er bange for, at ingen konstruktion vil fortsætte. I januar 2017 ejendomsselskaber har skrevet et officielt brev til formanden for Den Russiske Føderation, kalder på hjælp fra en højere domstol i løsning af problemet. Kan jeg regne med, at alle de samme, før eller senere projektet LCD "Trubino" er færdig?

Anmeldelser fra byggefirmaer tillader ikke nogen sikre konklusioner. Lederne lovede at genoptage arbejdet, men deres handlinger tyder på andet. Som praksis viser, ofte en så vanskelig situation løst på følgende måde: et konkursramt selskab absorberet en fungerende selskab, som påtaget sig forpligtelser til alle sine igangværende projekter. På det område i Den Russiske Føderation, har sådanne tilfælde allerede mødt flere gange. Og i dag er der mange med succes afsluttede projekter, der er blevet støttet på denne måde. Hvorvidt at stole på det faktum, at hele situationen vil løse sig selv og forsvinder vanskeligheder forbundet med LCD "Trubino" (Litvinovo)? Anmeldelser viser, at næsten ikke regne med det. Hvad kan der gøres?

Hvordan til at handle?

Hvis du stadig er usikker, om ikke at investere deres penge i LCD "Trubino" kundeanmeldelser som ikke har modtaget deres lejligheder og kan ikke se nogen fremskridt i konstruktionen, bør hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning, for at beskytte sig selv og deres penge.

Hvad gør fast ejendom investorer? Til dato, kunder deltog i initiativgruppe, der er aktivt engageret i genoprettelsen af retfærdighed. De vil give alle de tilgængelige data på LCD "Trubino", anmeldelser og fotos af den nuværende situation i byggepladsen af den kompetente myndighed, som træffer afgørelse om sagen. Processen involverer jurister til at hjælpe vildlede køberen til at genoprette retfærdighed. For at opnå færdiggørelse af bygværker og gennemførelse af selskab med sine forpligtelser, kan det være vanskeligt, men at ignorere de klager og andragender i sådan en stor gruppe af mennesker ved magten simpelthen ikke kan.

resultat

Hvilken konklusion kan drages med hensyn til projektet "Trubino" LCD (Shchelkovsky District)? Anmeldelser er stærkt anbefales at afstå fra at investere deres penge besparelser i denne egenskab. Det fremgår, at det pågældende projekt oprindeligt tænkt som en pålidelig, høj kvalitet konstruktion med den udviklede infrastruktur og tilstedeværelsen af alt, hvad der er nødvendigt for livet. Udvikleren tilbudt tilstrækkeligt areal lejlighed med en praktisk layout til en forholdsvis overkommelig pris (for i alt omkring en million rubler kunne købe en komfortabel studio lejlighed). Dette er, hvad har tiltrukket de fleste af køberne. For mange er det blevet næsten den eneste chance for at købe bolig, uden at komme på det i enorm gæld.

Men alt viste sig ganske anderledes. Del af arbejdet blev faktisk udført, men på et tidspunkt konstruktion bremset, suspenderet i lange perioder, og senere helt stoppet på ubestemt tid. Ledelsen kommer jævnligt i kontakt med de ejendomsselskaber, forklarer årsagerne til forsinkelser og fejl, kalder det nye forventede tidspunkt for levering af boliger, men de fleste købere er ophørt med at have tillid til disse løfter. Mange af dem overholder følgende synsvinkler: presserende behov for at påvirke udefra på bygherren, som ville have fået ham til enten at afslutte byggeriet eller ejendomsselskaber for at kompensere for deres materielle tab, ellers finde en anden egnet alt ud af denne situation. Nu selskabets kunder bestræber sig på at bringe virksomheden til ansvar for sin uretfærdige og eventuelt svigagtig, aktivitet. topchefernes benægte det faktum af snyd og fortsætter med at appellere til den loyalitet af sine kunder.

Ligeledes er det med personalet arbejder på den betragtning af udvikleren. Sådanne regelmæssige arbejdere for måneder afventer udbetaling af penge tjent ved dem og er ikke tilfredse med deres arbejdsvilkår, herunder den følelsesmæssige miljø. Anmeldelser anbefale ikke at blive involveret med arbejdsgiveren.

Hvordan kan beskytte dig mod sådanne skrupelløse udviklere? I virkeligheden, i det offentlige rum er en masse oplysninger, der vil hjælpe i denne henseende. Det er vigtigt at undersøge Company anmeldelser sine tidligere projekter, omdømme blandt kunderne, og blandt partnerne. Det er vigtigt at forstå, hvordan en udvikler kan opføre sig i en krisesituation. God garanti er tilgængeligheden af pålidelige parnerov. Typisk kendte virksomheder med risiko for ikke at samarbejde med tvivlsomme kontrorami at ikke lade dem ødelægge dit omdømme, vil de sandsynligvis til at tjene i årevis. Som ofte i det offentlige rum er nogle oplysninger om den finansielle situation af bygherre. Ud fra disse data, kan du også drage nogle konklusioner og ikke at blive involveret med en virksomhed på randen af konkurs.

Vælg kun de bedste, samarbejde med de ansvarlige virksomheder, overlade deres penge kun til betroede udviklere. Vær ikke bange for at bruge tid på den lidt forskning, der kan senere spare dig for en masse penge og følelser. Efter alt, hvad slags valg, du foretager i den forbindelse afhænger i høj grad af din fremtidige velfærd og trivsel for din familie. Vær på vagt, og lad du behøver ikke at fortryde et køb!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.