FinanserFast ejendom

Den dyreste lejlighed i verden. Eksempler på fast ejendom og dens beskrivelse

internationale virksomheder, eksperter analyserede er i det offentlige domæne tilbyder den mest elite af beboelsesrum på planeten. Hvor er det - den dyreste lejlighed i verden? Specialister gennemførte en sammenlignende analyse af omkostningerne ved 1 sq. m i de største byer i Jorden. Hvor de dyreste lejligheder? Selvfølgelig, i Hongkong. Denne by for et par år en ledende position i den samlede pris per kvadratmeter af boliger.

De dyreste lejligheder i verden. Fotos lejligheder og penthouses

Nedenfor vil læseren stifte bekendtskab med verdens elite boliger. Disse priser kan variere med tusindvis af euro som et plus og minus.

London (England)

Den dyreste lejlighed i UK - luksuslejligheder i London. Omkostninger per kvadratmeter på omkring 72.060 euro. Et område på 320 meter i anden potens, Penthouse værdiansat til 23 mio. Euro.

Lejlighederne er beliggende i centrum af den britiske hovedstad i Hyde Park område. Huset af moderne byggeri, inden de bedste designere produceret en storslået renovering. I dag er det boliger - den dyreste lejlighed i verden.

Monte Carlo (Monaco)

70 tusinde euro -. Meter. To værelses luksus lejlighed beliggende i det prestigefyldte kvarter i San Roman. Det samlede areal af Penthouse - et hundrede og fyrre meter i anden potens. Chic reparation og en storslået udsigt over havet.

Monaco er berømt, fordi den har den dyreste fast ejendom i Europa. De gennemsnitlige priser i fyrstendømmet varierer mellem 34-53 tusind. Euro per kvadratmeter.

Hongkong (autonom bystat i Kina)

Her måler luksus boliger koster omkring 60 tusinde euro. For denne pris kan du købe en af de 10 eksklusive taglejligheder i en luksus kompleks. Arealet af hver af dem er 650 kvadratmeter. Bygningen har et separat område af elevator, parkering og individuel have. Komplekset er beliggende i den prestigefyldte Peck. Prisen for penthouse indeholder elite designermøbler, en tagterrasse, en helikopterlandingsplads, træningsudstyr og en storslået swimmingpool. Det tilbyder panoramaudsigt over den sydlige ø, omgivet af hav.

Moskva (Rusland)

Fremragende lejligheder i Lumber Lane. Bestemt ikke den dyreste lejlighed i verden, men nok til at det tilnærmede. Succesfuld konkurrere med eliten boliger i andre lande. Meter er cirka 50 tusind. Euro, lejligheden areal på 235 meter i anden potens. De høje omkostninger skyldes den oprindelige arkitektoniske design og eksklusivt interiør fra den populære designer.

Inde i lejligheden - store stue, tre soveværelser. Hver af dem har sit eget badeværelse. Lejligheden er indrettet med kendte internationale mærker.

Tokyo (Japan)

Indtil for relativt nylig, blev Tokyo anset den dyreste by i verden. Lejligheden er værd 16 millioner. Euro (ca. 40 tusind per meter kvadreret). Et værelses lejlighed i nabolaget Minami-Azabu. Penthouse - fire hundrede og tolv kvadratmeter.

Huset har følgende faciliteter: påklædningsværelse, stue, badeværelse, køkken, soveværelse. Væggene er malet i en populær japansk kunstner Hiroshi Senge. Dette er den dyreste lejlighed i verden, har et soveværelse.

New York (USA)

Lejligheder i "Central Park West". De samlede omkostninger er cirka 61 mio euro (42 tusind om meter kvadreret). Disse lejligheder er de dyreste i USA.

Geneve (Schweiz)

Penthouse i centrum koste 12,5 mio. Euro. Området ferielejlighed 400 sq. m (31.000 per 1 firkant). Lejligheden har ni værelser, fire soveværelser, to stuer, køkken, omklædningsrum og spisestue, og tre badeværelser.

Paris (Frankrig)

38 tusinde euro per meter kvadreret -. Lejligheder med et areal på 750 m samlede pris for lejligheden 23 mio € ... Denne penthouse har en fantastisk udsigt over byen, og byder på et bekvemt sted med nem adgang til køretøjer og smukke interiør. Der er et separat køkken for kokken, en hyggelige værelser, flere soveværelser med knyttet hertil badeværelser, et spillelokale, privat biograf og et klædeskab.

Dubai (UAE)

Den berømte Burj Khalifa lignende form på en drypsten. Det tilbyder lejligheder på 208 kvadratmeter, to sovende værelser, der støder op til den en-suite, stue, køkken. omkostningerne er seks millioner. euro.

Penthouses er fuldt møbleret, er dækket med marmor gulve, privat sauna og boblebad.

Roma (Italien)

De mest prestigefyldte lejligheder i hovedstaden i Italien har kostet seks millioner. Euro. Området - 617 kvadratmeter. m.

Dette er de dyreste lejligheder i datapunkt. Det er muligt, at listen i den nærmeste fremtid vil ændre sig, fordi antallet af fast ejendom i hele verden er i konstant vækst. De store centre i verden: London, New York, Paris, Seoul og andre - bygget årligt et stort antal huse med moderne taglejligheder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.