Sport og FitnessVandsport

Puljer i Gomel: anmeldelse

Svømning i puljen er ikke kun behageligt, men også wellness-behandlinger. At nyde dette tidsfordriv, du bare købe en badedragt og tage et certifikat fra en læge.

I indsendelse vil jeg gerne se swimmingpools i Gomel, der fortjener prioritet opmærksomhed. Lad os finde ud af, hvor det er bedre at gå til byen til masser naplavatsya.

"Wave"

Pool "Wave" (Gomel) er placeret i hjertet af byen. Find det på: Irininskaya Street, Bygning 16. Det beskæftiger opmærksomme og hjælpsomme instruktører, der er klar til at hjælpe hver besøgende. Ansatte i institutioner, der arbejder i uddannelse til at svømme, ikke kun børn, men også voksne. Kunderne tilbydes mulighed for at nyde en svømmetur i den store indendørs swimmingpool, sauna. Lokale undervisere jævne rekruttere folk i grupper for fitness klasser og vandaerobic.

Puljen opretholder en behagelig temperatur på omkring 26-29 ° C. Alle værelser er godt ventileret og opvarmet. Puljen har 4 baner. Dens dybde er nogle steder fra 1,2 til 2,2 m. Her er vand rensning ved elektrolyse.

Bygningen har flere omklædningsrum, hvor du kan efterlade personlige ejendele i skabe, der sikkert aflåselige. Derfor behøver pool besøgende ikke behøver at bekymre sig om sikkerheden for deres egen ejendom, mens svømning.

"Dolphin"

Vi vil fortsætte med at undersøge de puljer i Gomel. Dernæst overveje sted kaldet "Dolphin", som findes på: Avenue Rechitsky, hus 26. Her lærer at svømme for børn og voksne. I bassinet er der 6 spor, hvis længde er 25 m. Bortskaffelse flere besøgende hoppe tårne i forskellige højder.

pool personale "Dolphin" tilbyder kunderne en mulighed for enkelt besøge steder til badning eller svømning lektioner eller købe et månedligt abonnement.

I bygningen er der klasser for at spille bordtennis, fungerende gym. Handlingen her krus til fans af kampsport. pool personale udfører klasser med besøgende åndedrætsøvelser, forme og fitness.

"Mors fisk"

Jeg vil også gerne bemærke børnebassiner i Gomel. De bedste af dem er den institution, der hedder "mors fisk", som findes på: Golovatskii Street 127 (i nærheden af biografen "Jubilee").

Her kommer de voksne med små børn. Børn under opsyn af forældre til at undervise i grundlæggende svømning færdigheder. Swimming pool bidrager til udviklingen hos børn motorik, udholdenhed og smidighed. Instruktører tilbyder undervisning til kunder i overensstemmelse med en effektiv wellness program.

Aquatics Palace

I betragtning af puljer i Gomel, tale om den største af dem, som er placeret på Mazurova Street, hus 114. Indført sports kompleks til uddannelse atleter og konkurrencer.

Der er flere skåle bassin. Det vigtigste er at afholde uddannelses-, konkurrencer i svømning og vandpolo. Den repræsenterede 10 spor, som hver har en længde på 50 m.

Hopping skål basin udstyrede spring i højden fra 1 til 10 m. Her træne synkroniseret svømmeundervisning og transporteres i dykning.

Den tredje kop er en lavvandet bassin til børn. Denne kontorkompleks børn at lære at svømme. Dette kan komme i børn i alderen 5 år. pool dybde er 1,1 m sikker.

For folk, der er interesseret i at undervise deres børn vandsport eller de selv ønsker naplavatsya nok, dette sted ligner den bedste.

Som konklusion

Puljer i Gomel, tilbyder vi ydelser til kunder, der ønsker at nyde en dukkert i den kolde årstid, for at styrke sin egen krop, korrekte tal, og forbedre immunitet, uden invaliderende stress på kroppen. Som praksis viser, besøg på sådanne virksomheder bidrager til forebyggelse af SARS, gør det muligt at eliminere problemerne med rygsøjlen. Puljer af Gomel, som vi gennemgået i sin forelæggelse, er de bedste steder, hvor de frit kan engagere sig i dykning som de unge atleter, og fagfolk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.