TravelingRetninger

Lake Otradnoye: beskrivelse, karakteristiske flora og fauna

Lake Otradnoye (Priozersk distriktet i Leningrad-regionen) - den næststørste reservoir af Karelske næs, beliggende Sjov i vandløbssystemet. Det fik sit navn i 1948. Forud for denne sø i århundreder kaldes Pyhä-Jarvi, der i finsk betyder "hellig (eller hellig) sø."

Videnskabelig og forsøgsstation "Otradnoe"

I den nordlige del af søen, på halvøen, siden 1946 er det den videnskabelige og eksperimentelle station i Botanisk Institut. Komarova RAN. Stationen har et areal på 54 hektar. På sit område er der park dendrologiske forskning og forsøgsmarker og plantager, som vokser mere end fire hundrede af unikke planter bragt fra forskellige hjørner af kloden.

Lake Otradnoye: karakteristisk

Søen - mere end 13 km, og bredden i nogle steder kan være op til 8,5 km. På Otrddnoe der er fem øer med et samlet areal på næsten 3 kvadratmeter. km. Den største af dem - Barsukov og tredobbelt. Shore glat, let takkede, stejl nogle steder. Velkommen refererer til de aflange danner søer. Gusinsky fra søen det indeholder en kanal, og Pioneer-floden afstrømning kommer fra Otradny i Komsomol Sø. Også reservoiret feeds skyldes flere unavngivne vandløb og grundvand.

Den dybe overflade af bunden silt, ud for kysten - sandede, klippefyldte steder. Lake Otradnoye bekvemt for badning og fiskeri. Vandet har en lidt grønlig-gul, men ikke mudret. Hvor sandstranden, kan bunden ses op til 2 meter. Den maksimale og minimale dybde - 28 og 7,5 meter. Området - 72,6 sq. km. I de seneste år, søen, eller rettere dens vestlige del, er aktivt vokser, primært rør og siv, men på grund af stærke tidevand, som ikke er ualmindeligt, er vegetationen udviklet sig ganske svagt. Kun 6 km adskille Otradnoe fra Ladoga søen, mellem dem ligger et par vandløb, der er sumpe og økosystemer i de to reservoirer delvist indbyrdes forbundne.

Ved hjælp af en dam

Lake Otradnoye ligger i et område med en relativt rent miljø, kun let plettet i de senere år, opførelse af kystnære sommerhus bosættelser og veje, der fører til dem. Men ingen industri nær der, og det er på grund af renheden af vand, jord og luft i nærheden af reservoiret. Året rundt rekreation arbejde her, så der er ingen mangel på campister.

biota

ren luft bidrager til en lang række af nåletræer. Næsten alle sider sandede kystlinje af søen er omgivet af fyrreskove. De fleste af dem er fyrretræ. Næsten helt dækket med fyrretræer og ø Badger. På grund af det faktum, at søen Otradnoye omgivet af blandede og nåleskove, sprællende rundt langs kanten af kysten her lever ræve og rådyr, ulve og vildsvin, elg og bjørne, fritter og kaniner.

Rich lokal verden og fjer repræsentanter. Ornitologer tegner sig for næsten 280 af deres art. Læg mærke til i marsken af vilde gæs og ænder. Ofte er der tjur, ryper og urfugl. Floraen i disse steder er stort og varieret - nogle urter kun vokse mindst tredive arter. Rich skov omkring søen champignon og bær steder. Nogle af de typer af oprindelige vegetation på den Røde.

Lake Otradnoye: fiskeri

I Otrddnoe stort antal arter af fisk, fra skalle og aborre til aborre, gedde og ørred. Fans venter til vinter fiskeri hvidfisk, pibekrave, ferskvandskvabbe og aborre. Spring mest fanget skaller og brasen.

Få elskere af fiskeri til søen let. Hvis du går til fods, derefter fra stationen "Suhodol" til reservoiret 2 km. Også her er og landeveje, som kan nås med bil. Nær søen passerer Priozerskoye motorvejen. For at komme til dens kyst, er det nødvendigt på stationen "torden", drej til højre og køre til landsbyen Yablonovka. Desuden kan den vej blive dirigeret gennem stationen "Otradnoe".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.