Publikationer og SkriveartiklerBoganmeldelser

10 bøger, der hjælper med at bekæmpe narcissisme

Narcissisme er et begreb, der betyder overdreven narcissisme. Nogen er i stand til at se sådan karakteregenskab i sig selv og begynde at kæmpe med det, men nogen er ligeglad. Ikke desto mindre står de fleste over for narcissi. Du kan arbejde med dem, være i et hvilket som helst forhold eller overhovedet leve. Under alle omstændigheder bør man kæmpe med narcissisme.

Hvis du bemærker, at egocentrismen er en af egenskaberne i din karakter, anbefaler vi at du læser bøgerne beskrevet nedenfor. Hvis du kender folk-narcissister og konstant støder på dem, så forsigtigt rådgive (du kan endda give) disse værker.

Hvor skal man starte?

Der er en vidunderlig, men lidt kendt forfatter, Wendy Behari. Han skrev en bog, der bogstaveligt talt oversætter som "Afvæbning af narcissisten". Her beskrives de metoder, hvormed du kan arbejde på narcissistiske mennesker, og beskriver også taktikken til at kommunikere med dem.

Den næste bog, der skal behandles, er Elan Golbos bog Trapped in the Mirror. Dette arbejde anbefales til læsning til forældre med en familie af narcissus. Arbejdet indeholder en trinvis beskrivelse af en narcissists adfærd på forskellige udviklingsstadier.

Alan Burstein afslørede problemet med narcissisme på den anden side i bogen "Emotional Vampires." Hvis du ofte interagerer med påskeliljen og efter at have træt af det og føler sig udmattet, bør du læse denne bog.

Narcissisme bør gives en kamp!

Ovenfor har vi allerede talt om følelsesmæssig vampyrisme, som er et af træk ved narcissusadfærd. Dette er dog ikke alt. Der er sådan en ting som følelsesmæssig udpressning. Hvis du føler at din samtalepartner er selvcentreret og ikke interesseret i dine ønsker, er det værd at mene Susan Forwards bog "Emotional chanting."

En interessant titel er den følgende bog af Karin McBride. Den bogstavelige oversættelse af arbejdet er som følger: "Vil jeg nogensinde være god nok? Helbredelsen af narcissistiske mødres døtre." Hvis moderen er for egoistisk, kan dette påvirke datterens personlighed. Komplekser kan udvikle sig fra manglende opmærksomhed.

"Børn, der er gået ind i sig selv: En voksen guide til bekæmpelse af narcissistiske forældre," Nina Browns bog. Det behandler stort set de samme problemer, som blev beskrevet i den foregående bog.

Narcissisme er "arvet"?

De fleste af de principper og holdninger, vi tager ud af familien. Stephanie Pressman i sin bog "Narcissistic Family: A Handbook on Treatment" anser narcissisme en diagnose. Forfatteren sammenligner egocentrismen hos folk-narcissister, deres følelsesmæssige tilstand med alkoholisme. To "afhængigheder" diskuteres i bogen parallelt.

Susan Forward, hvis navn vi allerede har mødt i bogen "Giftige Forældre" giver råd til børn, der hele tiden skal føle sig skyldige eller spændte, når de kommunikerer med deres forældre. En narkissist er kun én type giftig person.

Selvkærlighed: kan ikke tolereres, udryddes

Sam Vaknin anerkendte sig som en narcissist. I bogen "Malignant narcissisme" giver det læserne mulighed for at trænge ind i sindet, i visionen om narcissistens verden. Vi ser det som om "indefra". Det er derfor, hvordan narcissus opfører sig, måske ikke virker så fremmed. Bag narcissisme er altid et psykologisk problem eller et traume, og Vacnin dedikerer os til det.

Sandy Hotchkis lister "de syv dødelige synder" af narcissisme i bogen "Infernal Spindelvæv". Læsernes kommentarer tyder på, at bogen er let og hurtigt læst, og vigtigst af alt får du til at tænke på din egen personlighed. Ja, der er masser af narcissistiske mennesker, men er jeg specifikt blandt dem? I samme bog giver Hotchkis råd om, hvordan man overlever i narcissismens verden.

Ovennævnte bøger vil hjælpe dig med at klare din egen narcissisme, blive helbredt af denne lidelse og gøre dig bedre, fri for narcissismens ok. Bøgerne læres også, hvordan man kan leve med narcissistiske mennesker og hvordan man genuddanner dem.

Det er også værd at bemærke, at bøgerne beskriver farveløst, hvad narcissisme kan true, hvordan dette kan påvirke børnene på påskeliljerforældre, mennesker, der er forelsket i narcissister mv. Samtidig vil bøger fortælle, hvordan påskeliljer er stærke og hvordan De anerkendes blandt venner og bekendte.

Ovennævnte bøger er en nyttig læsning for enhver læser. Forbedre dig selv!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.