Hjem og familieBørn

Ligesom alle holde op med et lille barn? Ideer til planlægning tid

Fødslen af et barn - en stor begivenhed. Men ikke alle er klar over, at dette er et stort ansvar. For de næste par år, kan du glemme alt om sådan noget som personlig tid. Næsten hele den periode, vågenhed vil kun gå til sagen, resten er næsten ingen plads. Bortset fra det faktum, at hun får en ny status - "Mama", det er også stadig en kvinde og kone. Nu er huset og børnene. Nogle, realisere dette faktum, tror, ligesom alle til at holde op med et lille barn. Spørgsmålet er virkelig vigtigt. Nogle tips og tricks til at hjælpe dig i denne sag. Og uanset hvor meget du allerede har børn - principper om det samme.

Den begyndelsen

Når perioden for opholdet på hospitalet bagefter, vi er nødt til at "vende tilbage til jorden". En kvinde bliver en kone igen, men nu i moderens status. Og alle de huslige pligter falder på hendes skuldre. Dette er især mærkbar i familier, hvor mænd tror, at dekretet - det er en ferie, ikke en ansvarlig arbejde uden fridage og pauser.

Du ønsker at vide , hvordan tingene holde trit med små børn? Prøv første gang søgte ikke at være en perfekt kok, vaskekonen, renere, elskerinde og mor. Afsæt tid til studiet af deres barn. Efter alt, vil han være de næste par år diktere reglerne. Den første måned - perioden med tilpasning. Man vænner sig til barnet, og han - til dig og til huset. Kast dig ud i det øjeblik, hendes mand til at hjælpe med husarbejdet. Først når alle vænnet sig til det nye familiemedlem, kan du planlægge tid til at tænke igennem.

Isolering af de vigtigste

Alle lektier og daglige gøremål og ting kan opdeles i flere dele. Det er meget vigtigt for korrekt tidsstyring. Det antages, at hvert minut vil gavne. Så vi er nødt til at analysere, hvad du skal gøre for dagen.

For det første skal skubbes ting, der er vigtige for familier. Det vil sige, de, uden hvilken man ikke kan gøre overhovedet. For eksempel børnepasning (for givet), madlavning morgenmad / frokost / aftensmad. Rengøring er også et vigtigt punkt, men nogle gange kan du ignorere dette.

Ligesom alle holde op med to små børn? På samme måde som med en, og med tre og fem - bare lære at prioritere. Opdel alle i din virksomhed på det vigtige og uvigtige. Give fortrinsret til den første, anden og nogle gange kan negligeres. Husk - i første omgang, skal du have et barn. Efter alt, indtil barnet ønsker at sove / opmærksomhed / er, vil du ikke være i stand til at gøre huslige pligter.

tidsplan

Sådan har tid til at gøre alt med et lille barn? Lav en grov tidsplan for sager i den tidlige eftermiddag. Det er vigtigt ikke at begynde at planlægge umiddelbart efter ankomsten af hospitalet - du er nødt til at vænne sig til barnet. Det er blevet sagt, at dette barn vil diktere reglerne i huset i et stykke tid.

Forældre også nødt til at tilpasse sig til den daglige rutine, der bygger deres barn. Nogen sover godt om natten og dagen, om morgenen og om aftenen - ikke. Nogle børn vågner op i timevis, og nogen groft flere gange i én og samme tid. Overvej disse funktioner.

Allerede efter få ugers barsel kan du bogstaveligt talt male på uret tid. Det skal forstås, når barnet ønsker at spise, når han sover, og så videre. Derfor kan tiden anvendes til maksimal fordel. Det er ønskeligt i første omgang at sætte de vigtigste familievirksomheden, og sekundært orlov til senere.

engagerende assistenter

Generelt teknikker til tidsstyring en masse. Det betyder ikke noget, med børn eller uden dig. Prøv at bruge alle de tricks, som kun du kan forestille dig. Og snart vil du se, at livet ikke er så svært, hvis der er en baby.

Så hvordan man kan holde op med alle de små barn? Rådgivning, der ofte gives af erfarne forældre, der indikerer, at afgiften i sig selv er absolut alle ting nødvendigvis. Vi har alle bedsteforældre, brødre og søstre, mødre og fædre, ægtefæller. Pårørende - det vil sige, dem, der kan hjælpe dig i planlægningen.

Hvad betyder det? Prøv at inddrage dem så meget som muligt til indre anliggender. Normalt ægtemænd begå mindste tage skraldet. Og bede om hjælp med rengøring. Der er bedsteforældre, der er villige til at hjælpe? Må ikke afvise et sådant tilbud. Den vigtigste ting, de har i praksis været med, snarere end bebrejdede dig og ikke give instruktioner om, hvad og hvordan du skal gøre. Oplad dem nogle huslige pligter, og selv på dette tidspunkt nyde en baby eller andre familiemæssige forpligtelser.

Her bør der udvises forsigtighed. Hvis du føler, at inddragelsen af assistenter kede dig, og fra de tips mere end tilfældet, er det bedre at beskæftige sig med alle dig selv. Adskillige ugers daglig uopfordret råd, og du vil se, hvor nemt det er at udføre huslige pligter uden megen hjælp, i fred og ro.

få dage

Følgende metode vil hjælpe dig med at frigøre noget tid. Hvis du tænker på, hvordan man kan gøre alt med tre små børn (en, to, fire, og så videre), prøve at forstå et vigtigt punkt: indtil babyer med dig, skal du ikke forsøge at være perfekt. Særlig opmærksomhed er påkrævet for en familie er en meget vigtig proces - madlavning.

Kog hver dag - det er godt. Men ikke altid med barnet lykkes. Så prøv at lave mad til et par dage. Du kan bruge en simpel, men meget velsmagende retter. Hvis du er i kosten havde ikke supper, indtaste dem. Det er sund mad, der vil hjælpe med at få nok af, og tidsbesparelser.

Nogle gange kan du råd til at levere mad til dit hjem eller bede om hjælp fra sin mand eller pårørende. Men hvis du har besluttet på egen hånd til at klare huslige pligter, lave mad til et par dage i forvejen.

Sådan har tid til at lave mad et lille barn? Her vil du hjælpe viden om den daglige rutine af dit barn, samt diverse køkkenmaskiner. For eksempel multivarka. Meget nyttig anordning, som altid give dig friske fødevarer. Og glem ikke at lave mad til et par dage i forvejen!

udstyr

Hvis du ikke ved, hvordan man holder op med alle de små barn, at det ordentlig planlægning tid hjælper dig med at håndtere dette problem. For at være ærlig, moderne mødre er mange effektive metoder til rådighed til at løse problemet. 20 år siden gik det ikke har flertallet af instrumenter og kram. Men hvordan det vil hjælpe hele tiden?

Nemt og enkelt! Ofte for at hjælpe bruge forskellige husholdningsapparater. Det vil lette din lidelse og tillade lidt tid fri. Det er blevet sagt, at multivarka giver hurtig madlavning. Til rengøring kan du bruge en speciel støvsuger robotter, vaskeri har vaskemaskiner og tørring vasketøj, vaske op hjælper opvaskemaskine. Og så videre. Generelt er moderne kvinder næsten ikke begrænset i valget af husholdningsapparater til at hjælpe på gården. Omgiv dig med disse enheder - så du kan frigøre et par timer. Ja, ikke alle kan lide denne tilgang, men det hjælper virkelig at holde huset hyggeligt ved tilstedeværelse af små børn. Og tingene er lavet, og moderen er rolig, og barnet i pleje af!

kombination

Kvindelige hjerne er konstrueret således, at det er i stand til at håndtere flere opgaver samtidigt. Det vil sige, at hun kan gøre blot et par handlinger, i modsætning til mænd. Prøv at bruge denne chance. Men præcis hvordan?

Her vil du hjælpe din forstand. Jeg spekulerer på, hvordan man kan holde trit med en baby? Når barnet sover, så prøv at gøre husholdningen. Samtidig kombinerer flere tilfælde. For eksempel kan du lave mad og vaske op, eller i parallel til at gøre rengøringen i køkkenet. Når du lærer at udføre en række opgaver på samme tid, vil det være lettere, meget lettere.

Algoritme for læring ikke. Kun praksis. Kun det vil hjælpe dig med at mestre teknikken til udførelse af flere sager. Kvinder har en tendens til at have dette store værk. Flere forsøg - og du er færdig!

Den moderne verden

Men det er ikke alt! Nogle kvinder klager: "Har du ikke tid til at spise et lille barn!". Det betyder, at de simpelthen ikke ved, hvordan man kan planlægge din dag eller udføre nogen ekstra trin. Det er blevet sagt, at alle ting i huset bør opdeles i obligatoriske (vigtigt) for familien og på det sekundære. Men der er tilfælde, hvor selv hvis det ikke fungerer som planlægning. Så vil vi analysere, hvad du laver. Mest sandsynligt, du har for mange unødvendige handlinger. Enten du ikke bruger alle funktionerne i den moderne verden.

Hvad handler det om? Fremskridt står ikke stille, for børn og omsorg for dem blev opfundet af en række midler. De skal bruges til det maksimale. For eksempel, skal du ikke bruge bleer og bleer. Og ikke bære unødvendige ritualer, levn fra fortiden. Vi taler om strygning bleer på begge sider af kogende flasker og så videre. Mange erfarne mødre tyder på, at børn vokser op sund og udvikle sig korrekt uden nogen data manipulation. Derfor er alle mulighederne i den moderne verden bruger til det maksimale.

computer

Du tænker ligesom alle til at holde op med små børn? Så husk en anden hellig regel - at opgive computer og internettet. Anyway, mens du gør dine planer. Det er ingen hemmelighed, at lige nu en masse tid er afsat til gadgets. For at få tid til at lave lektier, bør du opgive dem.

Et par timer vil være i stand til at redde. I første omgang vil det være svært, men hvis du virkelig ønsker at have tid til at gøre alt, er det nødvendigt at overvinde sig selv. På internettet kan man sidde, når de gøremål er færdig, og barnet kræver stadig opmærksomhed. En meget god måde at spare tid. Gadgets bør udelukkes fra livet, når du begynder at have tid til at gøre mere!

rekreation

Så paradoksalt det end kan lyde, men hurtigt klare den opgave, du har brug for at hvile. Efter udhvilet personen er aktiv. Det hjælper til at fuldføre denne eller hin ting hurtigere end planlagt.

Så du skal ikke tage på en masse action. Slap så meget som muligt, at du har magt. Denne teknik hjælper virkelig. vi må ikke slappe for meget, men også til at vende vrangen ud også. Når resten, vil bemærke, at du har mere styrke og energi. De vil hjælpe dig alle følge med.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.