Hjem og familieBørn

Sådan organisere en fødselsdagsfest i stil med "Minions" for dit barn?

Tema børnefester - det er altid sjovt, originalt og uforglemmelig! Enestående begivenhed bliver fødselsdag i stil "Mignon". Farverige mænd vil bidrage til at skabe en festlig stemning af festivas. Vi deler nogle interessante idéer om, hvordan at foretage en sådan begivenhed på egen hånd.

Den forberedende fase

Vi besluttede at organisere en fødselsdagsfest i stil med håndlangere med deres hænder? Hvad skal der til for sådan en ferie? Det er nødvendigt at overveje følgende punkter:

 • kostumer (herunder en dress code for gæsterne);
 • dekorationer;
 • mødested;
 • design plads;
 • ferie scenarie;
 • forfriskninger;
 • Surprise gaver og øjeblikke.

Invitationen til festen

Så vi besluttede at organisere en fødselsdagsfest i stil med "håndlangere"? Først og fremmest skal du passe på at udarbejde gæstelisten. Så er det nødvendigt at starte produktion af "invitation". Her er nogle originale ideer, hvordan man kan gøre det:

 • bage cupcakes, som creme skrive sted og tid med fest;
 • farverig video invitation til at skrive og sende e-mail til modtageren;
 • giver disk med tegneserien "Minions", med henvisning til kassen de nødvendige oplysninger om den kommende begivenhed;
 • udstede invitationen i form af kort, hvor krypteret mødested for festivalen.

Hvordan man laver et kostume?

Hvad tema ferie uden farvende hovedpersonen? Den enkleste, men ganske dyr løsning ville passe leje eller nogle af dens elementer. Men du kan lave din egen ferie og helt. Dette vil kræve en gul t-shirt og kasket, denim overalls, følte. Af materiale, der skal skæres øjne, briller, hår. Så sy disse elementer på hætten, og enkel kulør minion er klar!

For at opretholde den ferie tema invitere gæster også klædt i stil med begivenheden.

Ferie dekoration idéer

Ud over standard ornamenter i en række forskellige guirlander, balloner, huer, retter med billeder af mænd, tilbyde utraditionelle ideer, hvordan man udfører registrering af fødsel i stil med håndlangere:

 • Det kan gøres "tegneseriefigurer" tegn for de forskellige skrot materialer: græskar, plastflasker, stikpiller;
 • temaproblematikken "selfie" zone;
 • organisere "Candy-bar", hvor en række små slik (cookies, kager, slik) er formet som tegneseriefigurer;
 • gøre plads til "kreativ zone", hvor gæsterne vil blive inviteret til at lave deres egne håndlangere af emner;
 • gøre bolden-overraskelse i form af helten.

godbidder

Fødselsdag i stil med "håndlangere" antyder aktive udendørs spil. Børn simpelthen ikke tid til at sidde med ved bordet, forsøger de kulinariske lækkerier. Derfor bør godbidder være enkel og let at bruge, uden brug af bestik. For eksempel tilbyder vi disse måltider for børn festligt bord :

 • kylling eller kød spyd;
 • ost snacks på spyd;
 • tartlet grøntsager salater;
 • vegetabilsk fondue med varm ost.

Separat ferie mad zone er "Candy Bar". Det anbefales at demonstrere efter gæsterne allerede har opdateret de vigtigste retter. Efter at alle i hele festivalen kan spise dig selv med slik.

Spil og underholdning

Sådan organisere en fødselsdagsfest i stil med håndlangere? Scriptet skal indeholde en masse spil, konkurrencer og Surprise øjeblikke. Normalt underholdning sådanne emner beregnet til 7-10 deltagere i alderen fra 4 til 7 år. Spil anbefales til ikke længere end en time, så er det muligt at tilbyde børn selv-kommunikation i "spil" eller "kreativ zone".

I dag er en populær form for ferie er en søgen. Det er en original historie spil, hvor du nødt til at gå igennem en masse forskellige prøver for at opnå et bestemt mål. I dette tilfælde er det muligt at tilbyde børnene en historie: en ond heks har stjålet den fødselsdagskage - det er nødvendigt at gå på jagt efter ham, overvinde forskellige forhindringer.

Hvad sjov du kan tænke på for børn, organisering fødselsdagsfest i stil med "håndlangere"? Her er et par interessante muligheder:

 • Piñata eller kugle-overraskelse;
 • Tema akvagrim;
 • disco "Gay mænd";
 • papir pool (del lukkede rum, fyldt med hakket papir);
 • "Creative zone", hvor gæsterne uafhængigt kan producere MCD, fx fra salt dej eller dekorere den færdige gips figur mand.

Hvilket kan holde en konkurrence om en fødselsdag i stil håndlangere? Nedenfor vi tilbyder et par sjove tema spil.

"Points på stedet"

Til denne konkurrence skal bruge: et stort billede af "tegneserie" karakter, papir briller med dobbeltklæbende tape på bagsiden, neprosvechivayuschayasya bandage. Spil kan ikke kun børn, men også voksne. Problemet med deltagerne - med bind for øjnene vedhæfte punkter trukket tegn.

"Bowling mignon"

Til dette spil skal du forberede opgørelsen. Således kan stifterne være fremstillet af plastflasker, malet med beholder i form af tegneseriefigurer. For stabiliteten kræves for at hælde sand i tanken.

Opgaven med spillet - at bringe ned så mange ben sat i en bestemt afstand, bolden.

"Munter banan"

Formålet med denne konkurrence - til at dekorere bananskræl, så det lignede Mignon. Du kan komplicere spillet ved at tilbyde deltagerne i den første "få" frugt, for eksempel, gætte gåder, indsamle tema gåder og konkurrerer i relæet opgaver.

For eksempel udfører forskellige opgaver, deltagerne nærmer søgen efter at opklare mysterier "Lost kage." Den sidste forhindring skal mødes med den onde troldmand, der vil tilbyde jobbet "for fødselsdag ønsker." Efter alle de gæster lykønskede helten i festlighederne, med musik fra tegnefilmen udholde den samme "manglende" kage med brændende lys.

festlig bagning

I dag er let at bestille en fødselsdagskage i form af en tegneseriefigur, men der er så dyre produkter. Er det muligt at fremstille festlige kager derhjemme? Der er ikke noget nemmere! Grundlaget vil være en dessert kage "Honning pie" uden indretning. Det er ønskeligt at vælge en cirkulær form kager. Brug derefter chokolade pasta nødvendig for at trække øjet, briller, mund minion - og tema kage er klar! Hvis der er en kulinarisk talent, så kan du tilberede et sandt mesterværk med hjælp af en multi-farvet glasur og sød mastiks.

Form formen af kagen kan være cupcakes "emoticons", ved hjælp af en særlig form for fleretagers ferie bagning.

Hukommelse foto

Den oprindelige plan om at tilbringe fødselsdag i stil håndlangere? feriebilleder vil hjælpe med at holde gode minder. Men du skal passe om organisationen "selfie-zone." For at gøre dette, skal du vælge en lille del af lyset i rummet, hvor festen holdes. Så har du brug for at dekorere dine vægge med gule og blå tekstiler dekorere forskellige figurer håndlangere, klistermærker og andre interessante trivia. Billeder på denne baggrund vil vende farverig og positiv. De resulterende billeder kan straks e-mailes til alle gæster på festivalen.

Gaver gæster

Ved en fødselsdagsfest for at give gaver til fødselsdag. Men det er muligt at bryde de eksisterende regler og at behage gæster med mindeværdige show. For eksempel kan piger giver pins med et billede af sjove figurer, og drengene vil sætte pris på et sæt af lyse etiketter. Alle vil elske malebøger, tegneserier, papirvarer, souvenirs.

Du kan forberede dig selv og overraske gæsterne. For eksempel overraskelse lavet med sine egne strikkede mennesker eller figurer lavet af gips.

Således lidt fantasi, kreativitet, kreativitet - og børns fødselsdag i stil håndlangere bliver til en uforglemmelig fest, ikke kun for fødselsdagsbarnet, men også for alle gæster!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.